18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Villarreal – Juventus: Odds og optakt den 22. februar 2022

Danjuma var helt varm i weekendens sejr over Granada, hvor han stod for tre kasser. Er der flere numre i hollænderen tirsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag aften står den på 1/8-finaler i Champions League, og her får vi fornøjelsen af to ganske formstærke mandskaber i Villarreal og Juventus. Hvem sikrer sig det bedste udgangspunkt inden returopgøret i Torino? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Villarreal – Juventus. Der er kampstart tirsdag d. 22. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL


Villarreal – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert
Stadion: Estadio de la Ceramica
Vejret: 9°, svag vind

Optakt til Villarreal – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter en skuffende første halvdel af sæsonen er Villarreal virkelig begyndt at røre på sig, og aktuelt hører de til et af Spaniens mest formstærke mandskaber. De seneste tretten kampe på tværs af turneringer har budt på ni sejre, to uafgjorte og to nederlag. Det er en klar forbedring af Villarreals start på sæsonen, hvor det blev det til alt for mange X’er. I weekenden blev det til en klar 4-1 sejr ude over Granada, hvor Danjuma viste sig flot frem med tre kasser. Der er brug for at hjemmeholdets offensive folk stepper op tirsdag aften, for topscorer Gerard Moreno døjer endnu engang med skadesproblemer. Villarreal har allerede gjort det af med et italiensk hold i denne udgave af Champions League, da de ekspederede Atalanta ud i gruppespillet. Spørgsmålet er, om de også klare skærene mod så rutineret et mandskab, som Juventus?

Juventus er langt fra fordums styrke, men det ser alligevel lysere ud for de zebrastribede end det gjorde i første halvdel af sæsonen. Resultatmæssigt er Allegris mandskab kommet godt efter det, de seneste seksten kampe har blot kastet et enkelt nederlag af sig, og det må siges at være godtaget! Der er da heller ikke en finger at sætte på deres præstationer i Champions League indtil videre i denne sæson, for her blev det til en flot 1.plads i gruppespillet foran næsen på de forsvarende mestre fra Chelsea efter fem sejre og et enkelt nederlag. Til dette opgør er Juventus dog ramt på rutinen og klassen med fraværene af Bonucci, Chiellini, Dybala og Chiesa. Fire af de spillere med højst topniveau i Juve-truppen. Til gengæld bliver der Champions League-debut til det store angrebstalent Dusan Vlahovic!


Villarreal:

  • Francis Coquelin (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ruben Pena (Back, Reserve) – Skadet
  • Gerard Moreno (Angreb, Fast) – Skadet


Juventus:

  • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
  • Paulo Dybala (Kant, Fast) – Skadet
  • Daniel Rugani (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Leonardo Bonucci (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Villarreal forventet startopstilling: Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Chukwueze, Capoue, Parejo, Alberto Moreno; Danjuma, Lo Celso

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, Danilo, de Ligt, De Sciglio; Zakaria, Arthur, Rabiot; McKennie, Vlahovic, Morata


Odds på Villarreal – Juventus

Bookmakerne har Villarreal som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Juves defensive kvaler åbner kampen op

Der venter to uhyre spændende 1/8-finaler mellem Villarreal og Juventus, som virker til at være nogenlunde jævnbyrdige i denne sæson. Begge mandskaber havde et skuffende efterår, men har efterhånden fundet tilbage til et godkendt niveau, og en godkendt pointhøst.

Med Juventus deltagende i en knockout-kamp som denne, så kunne man være fristet til at gå den målfattige vej. Jeg tror da også, at Allegri vil gå afventede og taktisk til værks her, men med Chiellini, Bonucci og Rugani på sidelinjen, og den halvsløje defensiv indsats Juventus lagde fra dagen senest mod Torino, så bør der være mulighed for at Villarreal kan komme på tavlen her. For underholdningsniveauet i kampen ville det være klasse med en scoring til hjemmeholdet, for så er Juventus tvunget frem af banen.

Villarreal vandt godt nok 4-1 i weekendens kamp mod Granada, men ligesom Juventus, så var defensiven hos Den Gule Ubåd ikke urokkelige, og derfor forventer jeg også, at et normalvis kynisk Juventus-mandskab nok skal finde vej til netmaskerne. Anbefalingen lyder på, at begge hold kommer på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Villarreal – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

  • Villarreal er nummer 7 i La Liga med 39 point. Statistikken er på 10-9-6 og målscoren 42:24.

  • Juventus er nummer 4 i Serie A med 47 point. Statistikken er på 13-8-5 og målscoren 38:23.

  • Moreno og Danjuma deler topscorerværdigheden for Villarreal med otte mål hver.

  • Juventus råder fra for ganske nylig over Dusan Vlahovic, som står noteret for atten ligamål. Serberen er allerede kommet på tavlen for Juve i både Coppa Italia og Serie A.

  • Der er ingen tidligere indbyrdes opgør mellem de to klubber.


Expected Goals: Villarreal vs. Juventus de seneste tre kampe:

VillarrealResultatxGJuventusResultatxG
Granada – Villarreal(1-4) 2,53 – 5,33Juventus – Torino(1-1) 0,74 – 0,8 
Villarreal – Real Madrid(0-0)0,18 – 1,51 Atalanta – Juventus(1-1) 2,25 – 1,61
Real Betis – Villarreal(0-2) 0,96 – 0,98 Juventus – Sassuolo(2-1)3,1 – 1,02 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Villarreal – Juventus?

Villarreal – Juventus spilles tirsdag den 22. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Villarreal – Juventus?

Villarreal – Juventus spilles på Estadio de la Ceramica i Vila-Real

Skriv første kommentar

Skriv et svar