18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Villarreal CF – Manchester United: Odds og optakt den 23. november 2021

Villarreal CF tager hjemme på Ceramica mod Manchester United. Spanierne vandt, da de to hold mødtes i Europa League-finalen i foråret. (Foto: Bildbyrån)

Villarreal CF tager mod Manchester United tirsdag aften i en gentagelse af sidste sæsons Europa League-finale, som spanierne jo vandt. Englænderne fik revanche, da de tidligere på efteråret mødtes på Old Trafford med et af de der klassiske sene mål af Cristiano Ronaldo som kampafgørende. Manchester United har ny mand på sidelinjen efter at have sagt farvel til Ole Gunnar Solskjær, og det vil vise sig, hvad det betyder for holdets niveau. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Villarreal CF – Manchester United. Der er kampstart tirsdag d. 23. november 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Villarreal CF – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych, Tyskland
Stadion: Estadio de la Ceramica, Villarreal
Vejret: 11° og let vind

Optakt til Villarreal CF – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter bare ét point i de første to CL-kampe hjemme mod Atalanta og ude på Old Trafford gjorde Villarreal CF rent bord i de to kampe mod de unge drenge fra Schweiz, og dermed er spanierne fint placeret på gruppens andenplads med syv point, ligesom dagens gæster har på førstepladsen, men de har en ubehagelig kamp ude mod Atalanta i sidste runde, så de gør klogest i at sikre sig alle tre point i denne duel mod et formentlig lidt shaky Manchester United.

I La Liga er Villarreal CF kommet skidt i gang med sæsonen, for de har svært ved at afgøre kampene. Dét niveau de viste på Old Trafford i det omvendte opgør – og særligt i første halvleg – er jo rigeligt til at lege med i toppen af La Liga, og det er også rigeligt til at nå knockoutrunden i Champions League. Men de har svært ved at afgøre kampene i ligaen, hvor det er blevet til syv uafgjorte i 13 forsøg. Den slags koster. De har vist større effektivitet i de seneste to kampe i gruppen, hvor Young Boys er banket med samlet  6:1, og det er noget lignende, de skal have frem, når Manchester United kommer på besøg. 

For hvad er det for et Manchester United, der rejser til Spanien? De har den tidligere spiller, Michael Carrick, på sidelinjen, og holdets anfører, alle pubgængeres favoritspiller, Harry Maguire, har offentligt meldt, at holdet må se ind og vise en reaktion og påtage sig sin del af ansvaret. Forventeligt. Men også trivielt at høre på, for hvorfor skal spilleren altid først vise ansvar, når konsekvensen har ramt træneren? Hvorfor kan de ikke tage sig sammen tidligere og vise sig værdige til deres enorme lønninger og privilegerede status, uden at det koster vores norske Baby-faced Assassin sit job? Tarveligt, Harry. Tarveligt. 

Til kampen er det nogle tunge fravær, Manchester United trækker med. Varane er ude igen, og Luke Shaw det samme. Centralt er både Pogba og Greenwood ude, og i front er det tvivlsomt, om Cavani bliver klar – men det er jo en CL-kamp, så det gør knap så meget, for her er CR7 på tæerne. Han har scoret i de sidste 10 minutter af Manchester Uniteds tre foregående opgør i gruppen og sikret point med alle tre scoringer. To gange sejrsmål og en gang reddede han en uafgjort i land. Man kan mene om Cristiano Ronaldo, hvad man vil som menneske og type, men han er en uforlignelig og ærgerrig målscorer. 

Villarreal CF:

  • Sergio Asenjo (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Serge Aurier (Back, Fast) – Spærret i CL
  • Etienne Capoue (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Arnaut Danjuma (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Gerard Moreno (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Paco Alcácer (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Manchester United:

  • Raphaël Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Luke Shaw (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Mason Greenwood (Midtbane, Fast) – COVID-19
  • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet 
  • Edinson Cavani (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Villarreal CF forventet startopstilling: Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Trigueros, Parejo, Coquelin; Pino, Dia, Chukwueze.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Dalot; McTominay, Fred; Sancho, Bruno Fernandes, Rashford; Ronaldo.


Odds på Villarreal CF – Manchester United

Oddsene peger på, vi har et meget lige opgør i vente med en lillebitte favoritværdighed til gæsterne. 


Odds-forslag: Det kan godt blive forsigtigt, men der skal nok komme mål

I ni af Villarreals seneste 10 kampe har holdet været på tavlen. Fire af de 10 kampe er endt med nederlag, men de har altså scoret i tre af de fire kampe alligevel. Sådan rigtigt målkalas kan man ikke beskylde dem for. De har stået for 16 scoringer i de 10 kampe, og der er i alt faldet 29 mål. Så det er alligevel 2,9 mål i snit. Det er jo egentlig slet ikke så elendigt. De har tvivl om indsatsen fra både Gerard Moreno og Paco Alcacer til denne dyst, men holdets seneste 10 scoringer er alligevel lavet af andre spillere end de to. 

Manchester United kommer med fire nederlag i de seneste fem kampe. Og faktisk bare én sejr i de seneste syv kampe i alt. Det er en virkelig skidt stime, og der er vel reelt ikke så mange knapper at dreje på for en ledelse, men måden, det her løses på, med Carrick som midlertidig træner, indtil der er fundet en fast midlertidig, som kan tage holdet resten af sæsonen, indtil der så til sommer findes en permanent? Det lyder allermest som opskriften på en gang rod. Og det er spændende, hvordan spillerne reagerer. Hvis deres professionelle stolthed ikke kunne motiveres af Ole Gunnar Solskjær, kan den så af Michael Carrick? Det er altså yderst tvivlsomt. 

Selv med de de tunge fravær hos gæsterne er det absolut en kapabel trup, de stiller med, og man kan jo ikke undsige, at det måske løfter noget med en ny mand på linjen. Måske vil Sancho spille mere frit. Måske bliver der igen plads til, Bruno Fernandes kan blomstre. I hvert fald tror anbefalingen her, at begge hold kommer på tavlen. Villarreal på grund af hjemmebane og kampens betydning. Gæsterne på grund af ren og skær kvalitet på holdet. Tør du se dig selv i spejlet og sige, at Cristiano Ronaldo helt sikkert ikke scorer i en CL-kamp? Nej vel. Begge hold på tavlen er buddet herfra. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,63
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Villarreal CF – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Villarreal CF er lige nu nummer 2 i CL-gruppe F med 7 point for de første 4 kampe. 

  • Tallene for Villarreal CF siger 2-1-1 og 9:5.

  • I La Liga er Villarreal CF skuffende på en 12. plads efter 13 kampe med 16 point. Deres statistik er 3-7-3 med måltallene 15:13 – de er i skrivende stund 10 point fra top 4.

  • Manchester United topper gruppen med 7 point efter 4 runder. 

  • Manchester Uniteds statistik er ligeledes 2-1-1 og en målforskel på 8:7.

  • I Premier League er Manchester United ikke så frembrusende, for holdet er på 8. pladsen efter weekendens skuffende 4:1-nederlag ude mod Watford FC. Tallene siger 5-2-5 og scoren 20:21. For De Røde Djævle er der trods alt blot seks point til top 4.

  • Villarreal CFs flittigste mand på måltavlen i de europæiske kampe er Arnaut Danjuma, som står på 2 mål.

  • Manchester Uniteds topscorer er Cristiano Ronaldo, som har scoret 5 af holdets mål indtil nu. 


Expected Goals: Villarreal CF vs. Manchester United de seneste tre kampe:

Villarreal CFResultatxGManchester UnitedResultatxG
Celta Vigo – Villarreal CF (1-1)1,27 – 1,88Watford FC – Manchester United (4-1) 2,40 – 1,16 
Villarreal CF – Getafe (1-0)0,78 – 0,29Manchester United – Manchester City (0-2) 0,80 – 1,35 
Villarreal CF – Young Boys(2-0)2,34 – 1,74 Atalanta – Manchester United(2-2)1,36 – 1,22
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Villarreal CF – Manchester United?

Villarreal CF – Manchester United spilles tirsdag 23. november 18:45.

Hvor spilles Villarreal CF – Manchester United?

Villarreal CF – Manchester United spilles på Estadio de la Ceramica i Villarreal i Spanien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar