18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

VfL Wolfsburg – Sevilla FC: Odds og optakt den 29. september 2021

Foto: Bildbyrån

Alt er stadig åbent i gruppe G i Champions League, for begge kampe på første spilledag endte uafgjort. Nu tager VfL Wolfsburg hjemme på Folkevognsbanen mod Sevilla FC. Begge mandskaber er nummer tre i deres respektive ligaer, men alligevel peger pilene i hver sin retning. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til VfL Wolfsburg – Sevilla FC. Der er kampstart onsdag d. 29. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


VfL Wolfsburg – Sevilla FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Georgi Kabakov, Bulgarien
Stadion: Volkswagen Arena, Wolfsburg
Vejret: 11° og frisk vind

Optakt til VfL Wolfsburg – Sevilla FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Wolfsburg åbnede sæsonen helt uimodståeligt med fire sejre i rap, og de toppede tabellen. Siden er der kommet grus i maskineriet, og de følgende to kampe i Bundesligaen har blot givet et enkelt point, og heller ikke i Champions League-åbneren mod Lille formåede de at vinde. De er nu på tre kampe uden sejr, og de har blot scoret to mål i de tre kampe. I det hele taget er deres otte scoringer i seks kampe ikke voldsomt imponerende, men de kan glæde sig over, at Wout Weghorst er fortsat, hvor han slap i sidste sæson og indtil videre er flittigste målskytte med tre træffere. 

Holdet må undvære John Brooks i midterforsvaret efter hans røde kort mod Lille, så en eller anden form for rokade skal der ske i forsvaret, og måske vil træner Mark van Bommel også gerne forsøge at styrke offensiven efter tre kampe med bare to scoringer. Omvendt ligner det allerede nu en gruppe, hvor det formentlig bliver meget tæt i kampen om de forreste pladser, og så kan det blive kostbart, hvis man taber hjemmekampene. VfL Wolfsburg kan glæde sig over, at de har en stærk hjemmebane i Champions League, hvor de har vundet de seneste fem kampe på eget græs. Senest mod Real Madrid og tidligere besejrede tæller også Manchester United og PSV Eindhoven. Ikke ringe. 

Det er det nu heller ikke for Sevilla FC, som efter syv betydende kampe i sæsonen stadig ikke har prøvet at tabe. Efter to indledende sejre i La Liga kom ellers en stribe på tre uafgjorte inklusive deres første CL-kamp mod RB Salzburg, hvor der var fire straffespark og kun blev scoret på de to, og hvor En Nesyri altså så rødt og må sidde ude i denne. I de seneste to kampe i La Liga er der igen kommet kul på kedlerne hos Sevilla FC, som har slået henholdsvis Valencia og Espanyol. Danske Thomas Delaney fik marchordre i weekendens kamp efter to gule, og måske koster det ham endda pladsen her også, selv om man jo skulle mene, han så kunne brænde ekstra meget krudt af. 

I front skal træner Julen Lopetegui finde på noget, der kan erstatte En Nesyri, og måske ligger det lige for at forfremme Rafa Mir til forreste mand? Med Suso og Ocampos bag sig vil det formentlig også være en trussel. Med 10 træffere i sæsonens første seks kampe er det jo heller ikke, fordi Sevilla FC bare har høvlet bolde i kassen, og man kan godt frygte endnu et opgør med meget få mål i denne gruppe, der ser ud til at blive afgjort på marginaler. Sevilla FC har ikke tabt i deres seneste seks udekampe i Champions League, hvor de blandt andre har mødt Liverpool FC, Chelsea FC og Bayern München.

VfL Wolfsburg:

 • John Brooks (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Paulo Otavio (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Xaver Schlager (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bartosz Białek (Angreb, Reserve) – Skadet

Sevilla FC:

 • Youssef En Nesyri (Angreb, Fast) – Karantæne

VfL Wolfsburg forventet startopstilling: Casteels; Baku, Lacroix, Bornauw, Roussillon; Guilavogui, Arnold; Lukebakio, Waldschmidt, Nmecha; Weghorst.

Sevilla FC forventet startopstilling: Bono; Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuna; Fernando; Jordan, Delaney; Lamela, Mir, Ocampos.


Odds på VfL Wolfsburg – Sevilla FC

Bookmakernes odds viser, de tror på et meget lige opgør, men hvis der skal være en vinder her, hælder de anelse til Sevilla FC. 

Odds-forslag: Sevilla FC tager kontrollen

Det lignede en overpræstation af VfL Wolfsburg, da de i sidste sæson endte på Bundesligaens fjerdeplads, men indtil videre har de fortsat leveret i ligaen, og måske er de ved at bide sig fast som et af de alvorlige tophold i tysk fodbold. Men der er nok stadig et stykke vej til at have den nødvendige erfaring i de europæiske kampe, og det kræver jo mere end en enkelt sæson i Champions League for at betale begynder-lærepenge. 

De lærepenge har Sevilla FC betalt, og de er efterhånden rykket fra et Europa League-mandskab til fast inventar i Champions League. Dén erfaring skal gerne vise sig som forskel i effektivitet her, og de må have noget at revanchere efter deres kamp mod RB Salzburg, hvor de unge gæster ganske ofte havde Sevilla FC på halen, og med hele tre straffespark i kampen til RB Salzburg kunne det snildt have endt meget værre end 1:1. 

Sevilla FC er for rutineret et mandskab til at begå samme fejl to gange, så de vil givetvis forsøge at kontrollere dette opgør i langt højere grad, end de lykkedes med mod østrigerne. Det betyder også, at anbefalingen ikke tror, Sevilla FC taber denne kamp. De kan løbe ind i modvind, modgang og måske endnu et rødt kort, så de må nøjes med uafgjort, men de taber ikke. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,44
X2
Gå til Marathonbet *


VfL Wolfsburg – Sevilla FC: Statistik, topscorer og H2H

 • VfL Wolfsburg spillede på første spilledag i gruppen 0:0 med de franske mestre fra Lille. Det giver en foreløbig fjerdeplads i gruppen. 

 • I Bundesligaen er VfL Wolfsburg nummer 3 efter 6 runder, hvor de har hentet 13 point med tallene 4-1-1 og scoren 8:5. 

 • Sevilla FC fik hjemme hevet 1:1 i land trods 40 minutters undertal mod RB Salzburg, og dermed er de aktuelt på andenpladsen i gruppen. 

 • Sevilla FC er aktuelt nummer 3 i La Liga med 14 point efter 6 runder, og deres statistik siger indtil nu 4-2-0, og deres målscore er 10:2.

 • Hollandske Wout Weghorst er topscorer hos VfL Wolfsburg med 3 ligamål indtil nu

 • Youssef En Nesyri og Erik Lamela har hver scoret tre gange i ligaen, og det rækker til en delt topscorerplads hos Sevilla FC. 


Expected Goals: VfL Wolfsburg vs. Sevilla FC de seneste tre kampe:

VfL WolfsburgResultatxGSevilla FCResultatxG
TSG Hoffenheim 05 – VfL Wolfsburg(3-1) 2,34 – 0,66Sevilla FC – Espanyol (2-0) 1,10 – 1,35 
VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt (1-1) 2,37 – 0,62Sevilla FC – Valencia(3-1)0,93 – 0,91 
Lille – VfL Wolfsburg(0-0) 1,17 – 0,10 Real Sociedad – Sevilla FC (0-0) 1,31 – 0,83 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar