18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Valur – Dinamo Zagreb: Odds og optakt den 13. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Der er returkamp i Champions League-kvalifikationens 1. runde, når islandske Valur tager imod Dinamo Zagreb hjemme i Reykjavik. Alt gik som forventet i første opgør, i hver fald et langt stykke henad vejen… Favoritterne, de kroatiske mestre og sidste sæsons Europa League-kvartfinalisterne fra Zagreb, sad på en solid 3-0 føring helt indtil 88.minut… Men herfra vågnede Valur op til dåd med to mål i de døende minutter, og spændingen i dette dobbeltopgør er dermed intakt! Formår Dinamo Zagreb at indfri forventningerne, eller har de islandske underdogs rystet de stærke kroatere? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Valur – Dinamo Zagreb. Der er kampstart tirsdag d. 13. juli 2021 kl. 22:00. Se kampen på Bet365 eller hos Unibet. 

GÅ TIL


Valur – Dinamo Zagreb: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Zaven Hovhannisyan, Armenien
Stadion: Hlíðarendi Stadium, Reykjavik
Vejret: 10° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Valur
Dinamo Zagreb
Odds are subject to change. Last updated 13. juli 2021 21:55.


Optakt til Valur – Dinamo Zagreb: Skader, karantæner og startopstillinger

Islandske Valur er kæmpe underdogs til dette opgør, og det på trods af, at de har været ekstremt dominerende hjemme på Island igennem de seneste par sæsoner. Det er blevet til tre islandske mesterskaber ud af de seneste fire mulige, og igen i denne sæson har Valur fra start af lagt sig spidsen af den hjemlige række. Indtil videre er der spillet 12 kampe i den islandske liga, og hjemmeholdet fra Valur er kun gået tomhændede fra banen en eneste gang. Solid start af islændingene, som har tre danskere i truppen. Forskellen på den islandske liga og den kroatiske er dog mærkbar, og et mesterskab i Island er langt fra nok til på forhånd, at få de suveræne kroatere til at ryste i bukserne. Valur gjorde dog et flot forsøg i de døende minutter af første opgør, hvor de på forunderlig vis fik bragt spændingen tilbage i opgøret efter reduceringsmål i det 88. og 89. minut, og heldigvis for de islandske fans og den neutrale tilskuer, så er intet dermed afgjort endnu, selvom det på forhånd ser svært ud for Valur, som i alle tidligere tilfælde har måtte give fortabt i kvalifikationen til Champions League og Europa League.

Dinamo Zagreb fik anerkendende applauser på den europæiske fodboldscene i sidste sæson efter nogle fantastiske indsatser i Europa League. Her leverede kroaterne en af turneringens helt store overraskelser, da de i 1/8-delsfinalen ekspederede Tottenham ud af turneringen efter et fabelagtigt comeback. Kvartfinalen blev dog endestationen for Zagreb, som led et 3-1 nederlag Europa League-vinderne fra Villarreal, det kan de trods alt godt være bekendt. Sæsonen forinden lykkedes det faktisk Dinamo Zagreb at kvalificere sig til Champions League, hvor de gjorde en fin figur i en hård pulje med Atalanta, Manchester City og Shaktar Donetsk. Der er masser af kvalitet i det kroatiske mandskab, det har vi efterhånden set flere prøver på igennem de sidste par sæsoner, også i den hjemlige liga hvor de har vundet fire sæsoner i streg. Hos kroaterne er der også dansk islæt i form af Rasmus Lauritsen, som spillede fuld tid i første opgør.

Valur:

Dinamo Zagreb:

Valur forventet startopstilling: Halldorsson; Saevarsson, Hedlund, Omarsson, Christiansen; Heimisson, Sigurdsson; Larusson; K.Sigurdsson, Tryggvason, Pedersen.

Dinamo Zagreb forventet startopstilling: Zagorac; Stojanovic, Catherine, Lauritsen, Stefulj; Jakic, Misic, Ademi; Majer, Cop, Menaio.


Odds på Valur – Dinamo Zagreb

Oddsene peger på, at bookmakerne har Dinamo Zagreb som klare favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 13. juli 2021 21:55.

Odds-forslag: Mål at varme sig på i Reykjavik

Det var forventet at Valur skulle have en lille tur i den kroatiske maskine i første opgør i Zagreb, og det fik de, lige indtil dommerens ur rundede 88. og det gik op for islændingene, at de var nødt til at score nogle mål, hvis ikke morgendagens opgør skulle være uden betydning. Endnu engang er kroaterne gjort til kæmpe favoritter hos bookmakerne, og det kan man godt forstå når man sammenligner de to klubber og deres respektive ligaers niveau. Dinamo Zagreb er dog stadig uden nogle af deres mest bærende profiler, som har været i aktion til EM, og det kan måske give lidt håb i den islandske hovedstad.

Der er stor forskel på niveauet i de to klubber, men set med de positive islandske briller, så har hjemmeholdet ingenting at tabe her. De er nødt til at våge sig frem på et tidspunkt i kampen, for kun en sejr tæller hvis de skal avancere til næste kvalifikationskamp, og det er ikke skidt nyt for underholdningsværdien i opgøret. Der skulle gå lang tid før Valur kom på tavlen senest, men ikke desto mindre sluttede af på en positiv note og med to mål i bagagen. Det er ikke fordi islændingene normalt vælter sig i mål, men faktisk er de kommet på tavlen i samtlige 13 kampe i denne sæson, og de har endnu ikke tabt på eget græs. Jeg tror ikke, at der er meget tvivl om, at Zagreb nok skal hive sejren hjem, men Valur er tvunget frem af banen, og angrebslysten bliver nok ikke mindre, hvis først kroaterne bringer sig foran. Anbefalingen lyder på mål i begge ender!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
2,0
Begge hold scorer
Gå til Betfair *


Valur – Dinamo Zagreb: Statistik, topscorer og H2H

  • Valur sikrede sig det islandske mesterskab i sidste sæson, og også i indeværende sæson har de lagt sig i spidsen efter 12 kampe og kun et enkelt nederlag til følge.

  • Dinamo Zagreb var fuldkommen forrygende i sidste sæson, hvor de vandt den kroatiske liga stensikkert, og samtidig nåede hele vejen til kvartfinalen i Europa League.

  • Der er dansk islæt hos de islandske mestre fra Valur i Patrick Pedersen. Angriberen har en fortid i Vendsyssel og er pt. skarpeste mand i indeværende sæson for Valur med 5 kasser.

  • Hos Dinamo Zagreb er de fortsat uden de største offensive profiler fra sidste sæson, Petkovic, Orsic og Gavranovic var alle en del af knockout-kampene ved EM-slutrunden og er endnu ikke tilbage i fuld vigør for de kroatiske mestre. I første opgør mod Valur var det i stedet nordmakedonske Ademi, som stod for 2 af de 3 mål.

  • Eneste tidligere indbyrdes opgør mellem de to klubber var i onsdags, hvor Zagreb trak sig sejrrigt ud med 3-2.  


Expected Goals: Valur vs. Dinamo Zagreb – de seneste tre kampe

ValurResultatxGDinamo ZagrebResultatxG
Dinamo Zagreb – Valur(3-2)3,69 – 1,85Dinamo Zagreb – Valur(3-2)3,69 – 1,85
Valur – FH(2-0)1,1 – 0,23Dinamo Zagreb – Sereď(3-0)2,55 – 0,06
Valur – Fylkir(1-1)2,25 – 1,03Mura – Dinamo Zagreb(0-4)0,47 – 1,61
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar