18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Trabzonspor – FCK: Odds og optakt den 24. august 2022

Andreas Cornelius blev holdt i kort snor i Parken. Formår FCK det samme i Tyrkiet? Foto: Bildbyrån

Blot en kamp skiller de danske mestre fra FCK fra Champions League gruppespillet. Første opgør endte med en 2-1 på dansk grund. Kan FCK’erne følge op på de fine udgangspunkt og sikre sig prestigen og de mange millioner, som følger med et gruppespil i Champions League? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Trabzonspor – FCK. Der er kampstart onsdag den 24. august 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Trabzonspor – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie
Stadion: Medical Park Stadium, Trabzon
Vejret: 27° og vindstille

Optakt til Trabzonspor – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

Det første opgør var på mange måder den perfekte kamp for FCK, bortset fra Trabzonspors reducerende mål i anden halvleg, som var et afrettet skud fra distancen. Men ellers holdte FCK god stand defensivt og selvom Cornelius efterfølgende udtalte, at tyrkerne havde haft flest store chancer, så viser statisikkerne altså noget andet. Vavro og Khocolava havde godt styr i den danske targetman og Trabzonspor havde svært ved at sætte ham i scene, som de ellers har været dygtige til i hele sidste sæson.

Man må ikke håbe at ordsproget “dårlig generalprøve giver en god premiere” holder stik for Trabzonspor. I weekend tabte sidste sæsons tyrkiske mestre nemlig med hele 5-2 til Antalyaspor, hvor en gammel Superliga-kending gjorde det onde ved Trabzonspor. Det var ikke fordi, at der blev sparet spillere og startopstilling var nærmest identisk med den, som tirsdag aften havde spillet i Parken.

FCKs generalprøve var noget bedre. Trods lidt startvanskeligheder i udekampen i Lyngby, så kunne FCK rejse de 10-12 kilometer tilbage til hovedstaden med en sikker 3-0 sejr, nul skader og endda med mulighed for at spare kræfter hos midtbanefolkene Zeca, Lerager, Falk, som virkelig spillede en stor kamp i det første opgør mod Trabzonspor. Derudover så kom både Pep Biel og Viktor Claesson på tavlen for Jess Thorups mandskaber, og med Mohammed Daramy tilbage i fuld træning, så kan cheftræneren ikke ønske sig meget mere.

Der venter FCK en heksekedel i det tyrkiske. Men lad lige huske på sidste gang FCK stod overfor tyrkisk modstand, da slog de den daværende mestre fra Istanbul Basaksehir med sammenlagt 3-1. Lad os bare få en gentagelse, FCK! Det ville være forrygende for dansk fodbold med et hold i det fineste europæiske selskab.


Trabzonspor:


FCK:

  • Nicolai Boilesen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Trabzonspor forventet startopstilling: Cakir; Stryger, Bartra, Hugo, Elmali; Siopis; Erdogan, Bardhi, Bakasetas, Trezeguet; Cornelius

FCK forventet startopstilling: Ryan; Diks, Vavro, Khocolava, Kristiansen; Lerager, Zeca, Falk; Claesson, Biel, Daramy


Odds på Trabzonspor – FCK

Bookmakerne har hjemmeholdet som små favoritter i kampen. Kigger man på oddsene for at kvalificerer sig, så er FCK dog favoritter.


Odds-forslag: Hvem tager teten?

FCK startede som lyn og torden i det første opgør og var fortjent foran med 1-0 ved pausen. Dog virker det usandsynligt, at FCK vil tage taktstokken på samme måde. For det første, så har de en føring som de skal forsvare og for det andet, så kommer de under et maksimalt pres fra lægterne. Det er ikke ligesom i Parken, hvor de blev båret frem af en flot kulisse.

Men tør Trabzonspor så at gå ‘all in’ fra starten? Det tror jeg heller ikke. Det vil være en katastrofe for Trabzonspor at komme bagud tidligt. Kan de derimod holde 0-0, så skal tyrkerne kun frem og score et mål for at bringe kampen i forlænget.

Umiddelbart ligner det et opgør, so, lige skal sætte sig. Og to mandskaber som efter det første opgør har stor respekt for hinanden. 0-0 til pauseteen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,15
0-0 efter første halvleg
Gå til Unibet *


Trabzonspor – FCK: Statistik, topscorer og H2H

  • Trabzonspor tabte weekendens kamp i den tyrkiske Süperlig med hele 5-2 til Antalyaspor.

  • FCK hentede en 3-0 sejr på udebane mod oprykkerne fra Lyngby.

  • Græske Anastasios Bakasetas blev noteret for Trabzonspors scoring i Parken.

  • Hos FCK stod Lukas Lerager og Viktor Claesson for de danske scoringer.

  • FCK har en 2-1 i bagagen fra det første opgør.


Expected Goals: Trabzonspor vs. FCK de seneste tre kampe:

TrabzonsporResultatxGFCKResultatxG
Antalyaspor – Trabzonspor(5-2) 2,11 – 1,05Lyngby – FCK(0-3) 0,85 – 2,33
FCK – Trabzonspor(2-1) 1,26 – 0,90FCK – Trabzonspor(2-1) 1,26 – 0,90
Trabzonspor – Hatayspor(1-0)3,61 – 0,65FCK – Randers FC(1-3) 2,55 – 0,99
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Trabzonspor – FCK?

Trabzonspor – FCK spilles onsdag den 24. august 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Trabzonspor – FCK?

Trabzonspor – FCK spilles på Medical Park Stadium i Trabzon.

Skriv første kommentar

Skriv et svar