18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – Sporting CP: Odds og optakt den 26. oktober 2022

Forbløffelsen lyser ud af Spurs-spillerne. 2 nederlag i rap har sendt dem godt og grundigt ned på jorden i Premier League. (Foto: David Klein / Reuters / Ritzau Scanpix)
Forbløffelsen lyser ud af Spurs-spillerne. 2 nederlag i rap har sendt dem godt og grundigt ned på jorden i Premier League. (Foto: David Klein / Reuters / Ritzau Scanpix)

I den ekstremt tætte CL-gruppe D tager Tottenham Hotspur onsdag mod Sporting CP fra Lissabon. Spurs topper gruppen med syv point efter de første fire runder, mens portugiserne efter en flot åbning løb ind i to nederlag i rap mod franske Olympique Marseille. Det betyder, Sporting CP er nummer tre i gruppen, og de kan meget dårligt tåle nederlag i London. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Sporting CP. Der er kampstart onsdag d. 26. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Tottenham Hotspur – Sporting CP: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie, Nederlandene
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London, England
Vejret: 15° og let vind

Tottenham Hotspur – Sporting CP: Skader, karantæner og startopstillinger

På trods af en kamp mere på kontoen er Tottenham Hotspur fem point efter rivalerne fra Arsenal FC i toppen af Premier League. Hullet er opstået efter to Spurs-nederlag i rap. Først ude mod Manchester United og i søndags hjemme mod Newcastle United. Så lige nu bør drømmene handle mere om at sikre top 4 end om at følge med Arsenal FC og Manchester City i toppen. 

I Champions League kan Contes mandskab derimod godt tillade sig at drømme større. De nåede finalen i 2019, røg ud af ottendedelsfinalen året efter, og de seneste to sæsoner har de så været i først Europa League og senest i Conference League. Nu er de tilbage i det fineste selskab, og de ser ud til at sikre sig en plads i forårets knockoutkampe. Hvis altså de kan banke Sporting CP.

Portugiserne er ikke et godt sted aktuelt. Dobbeltopgørene mod Olympique Marseille blev begge tabt, og holdet indkasserede tre røde kort undervejs. De fulgte op med at blive sendt ud af pokalturneringen mod Varzim fra den tredjebedste række. Heldigvis for Sporting CP fik de samlet sig selv op i weekendens kamp mod Casa Pia, som blev vundet 3:1. 

For alt håb er ikke ude for portugiserne endnu. De mangler denne kamp og til slut en hjemmekamp mod Eintracht Frankfurt. I den omvendte kamp mod Tottenham Hotspur blev det til Sporting-sejr på 2:0, og det napper de sikkert gerne igen, og selv et enkelt point vil holde liv i deres drømme om videre avancement.


Tottenham Hotspur:

  • Dejan Kulusevski (Kant, Fast) – Skadet
  • Richarlison (Angreb, Fast) – Skadet


Sporting CP:

  • Sebastian Coates (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Neto (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Jeremiah St. Juste (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Ricardo Esgaio (Back, Fast) – Karantæne
  • Daniel Braganca (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Pedro Goncalves (Kant, Fast) – Karantæne

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Sanchez, Dier, Lenglet; Emerson Royal, Højbjerg, Bissouma, Bentancur, Sessegnon; Kane, Son.

Sporting CP forventet startopstilling: Adan; Inacio, Marsa, Reis; Porro, Ugarte, Morita, Santos; Trincao, Edwards, A. Gomes.


Odds på Tottenham Hotspur – Sporting CP

Et kig på kampens odds fortæller, at Spurs er bookmakernes favoritter. 


Odds-forslag: Målrig kamp i vente i London

Hjemmeholdet kan sikre sig billet til næste runde, hvis de vinder opgøret. Men kan Conte løfte holdet efter to nederlag på stribe i den hjemlige liga? Det vil vise sig her. At kvaliteten er der, er der ingen tvivl om, og den stærke midtbane med Bissouma, Bentancur og Højbjerg matcher fysisk de fleste modstandere. Og hvis så bare Son og Kane i front rammer en fornuftig dag, er det som regel nok til mål. 

Det vil det givet også være mod Sporting CP, hvis de endnu engang laver lige så mange tåbelige fejl, som de gjorde i de to opgør mod Olympique Marseille. Men det er svært at forestille sig. 

Holdet viste storform i de første to kampe i gruppen, hvor de bankede Europa League-vinderne fra Eintracht Frankfurt med hele 3:0 og derefter Spurs med 2:0. Nu mangler de Esgaio og topscorer Goncalves, og det bliver et stort tab, men de kan vel for filen ikke præstere lige så ringe for tredje gang i træk?

Der er scoret 19 mål i de seneste fem CL-hjemmekampe for Tottenham Hotspur. Det giver et snit på 3,8 mål per kamp. Sporting CPs seneste fem udekampe i CL har også budt på 19 scoringer. Altså samme snit. 

Det vælger anbefalingen at tage som et hint om, at det kan blive en kamp, der minder om seneste hjemmekamp i CL for Spurs, hvor de slog Frankfurt 3:2. Seneste udekamp for Sporting var på Velodromen i Marseille, hvor de tabte 4:1. Altså fem scoringer begge steder. Så offensivt går vi ikke til værks. Buddet til denne kamp er mindst tre scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,66
Over 2,5 mål
Gå til Unibet *


Tottenham Hotspur – Sporting CP: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham Hotspur er på 3. pladsen i Premier League med 23 point efter 12 kampe. 

  • Tallene for Tottenham Hotspur siger 7-2-3 med scoren 23:14.

  • Tottenham Hotspur fører CL-gruppe D efter 4 kampe, hvor de har hentet 7 point. 

  • Sporting CP er nummer 4 i Liga Portugal, hvor de har 19 point for de første 10 runder. 

  • Sporting CPs statistik er 6-1-3, mens deres målforskel er 21:13.

  • Portugiserne er nummer 3 i gruppen med 6 point efter 4 runder. 

  • Harry Kane er Tottenham Hotspur ligatopscorer med indtil videre 10 træffere.

  • Pedro Goncalves er flittigste mand på måltavlen hos Sporting CP med foreløbig 6 kasser.


Expected Goals: Tottenham Hotspur vs. Sporting CP – de seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGSporting CPResultatxG
Tottenham Hotspur – Newcastle United (1-2) 1,86 – 2,18Sporting CP – Casa Pia(3-1)3,14 – 1,21 
Manchester United – Tottenham Hotspur(2-0) 1,81 – 0,84Varzim – Sporting CP (1-0) 1,15 – 1,51 
Tottenham Hotspur – Everton FC (2-0) 2,56 – 0,26 Sporting CP – Olympique Marseille (0-2) 0,26 – 2,20 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham Hotspur – Sporting CP?

Tottenham Hotspur – Sporting CP spilles onsdag den 26. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – Sporting CP?

Tottenham Hotspur – Sporting CP spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar