18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Frankfurt: Odds og optakt den 12. oktober 2022

Spurs manglede skarphed i sidste uges opgør mod Frankfurt, og måtte derfor tage til takke med 0-0. (Foto: Bildbyrån)
Spurs manglede skarphed i sidste uges opgør mod Frankfurt, og måtte derfor tage til takke med 0-0. (Foto: Bildbyrån)

Onsdag aften står den på danskermøde i Champions League, når Højbjerg byder Lindstrøm op til dans i London. Der er tæt kamp om placeringerne her i Gruppe D, hvor Tottenham og Frankfurt med 4 point hver indtager 2. og 3.pladsen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Frankfurt. Der er kampstart onsdag d. 12. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Tottenham – Frankfurt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 14° svag vind

Tottenham – Frankfurt: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er tæt i Champions Leagues Gruppe D, hvor alle virker til at kunne slå alle. Sporting slog fx Tottenham og Frankfurt i de to første kampe, mens de senest tabte til Marseille, som havde tabt de to første kampe til Frankfurt og Tottenham, som spillede 0-0 i sidste uge… Med andre ord; alt kan ske i Gruppe D. Sporting topper gruppen med 6 point, Tottenham og Frankfurt står noteret for 4 point, og Marseille har 3.

Det endte målløst, da Frankfurt og Tottenham krydsede klinger i det tyske for en uge siden. Det var der mest tilfredshed med hos Lindstrøm og Frankfurt, som tilmed blev lykønsket af træner Glasner for det fine resultat. Spurs var bedst i sidste uge, mulighederne var der, men ukarakteristisk for Kane, Son og Richarlison, så udeblev skarpheden.

De to klubber fik i weekenden vidt forskellige optakter til dette opgør. Spurs tog nemlig en flot skalp ude mod Brighton, hvor Kane sikrede en 1-0 sejr med sit mål i 1.halvleg. Så godt skulle det ikke gå for Frankfurt, som tabte hele 3-0 til Bundesligaens absolutte bundprop fra Bochum. En kamp, som kunne have gået begge veje, men endte i et Frankfurt-kollaps.


Tottenham:

  • Dejan Kulusekvski (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Lucas Moura (Kant, Reserve) – Skadet


Frankfurt:

  • Almamy Toure (Forsvar, Reserve) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Lenglet; Emerson, Højbjerg, Bentancur, Sessegnon; Richarlison, Kane, Son

Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Tuta, Hasebe, Ndicka; Jakic, Rode, Sow, Knauff; Kamada, Lindstrøm, Kolo Muani


Odds på Tottenham – Frankfurt

Oddsene peger på en favoritværdighed til Tottenham.


Odds-forslag: Spurs har skarpheden med sig denne gang

Det endte uforløst for Tottenham i sidste uge, da de halvskuffede måtte tage fra Frankfurt med 0-0. Præstationen var dog udmærket, men for en gang skyld manglede skarpheden hos de ellers prominente angribere. Conte og co. har spillemæssigt ikke ramt topniveauet indtil videre i sæsonen, men får skrabet fint med point til sig både i Premier League og Champions League. En hjemmekamp som denne bør og skal også kaste en sejr af sig.

Frankfurt skabte godt nok nogle gevaldige udebaneresultater i Europa League i sidste sæson, men set ud fra sidste uges opgør, så kunne de godt få det svært ved at komme afsted i de sædvanlige omstillinger her. Tottenham var bedst for en uge siden, og med den kvalitet, de har i front, så forestiller jeg mig ikke, at de går fra banen uden at score igen her. Hvis englænderne ikke skal gøre livet for kompliceret for dem selv her i Champions League, så skal der altså en sejr til her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,55
Tottenham vinder
Gå til marathonbet *


Tottenham – Frankfurt: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham er nummer 2 i Gruppe D med 4 point efter tre kampe.

  • Frankfurt er nummer 3 i gruppen, ligeledes med 4 point i tre kampe.

  • Harry Kane er topscorer for Spurs med otte ligamål.

  • Kamada er topscorer for Frankfurt med 4 ligamål.

  • I sidste uge spillede de to klubber 0-0 i Frankfurt.


Expected Goals: Tottenham vs. Frankfurt – de seneste tre kampe:

TottenhamResultatxGFrankfurtResultatxG
Brighton – Tottenham(0-1) 0,7 – 0,86Bochum – Frankfurt(3-0) 0,61 – 0,92
Frankfurt – Tottenham(0-0) 0,81 – 2,2Frankfurt – Tottenham(0-0)0,81 – 2,2
Arsenal – Tottenham(3-1) 2,24 – 1,39Frankfurt – Union Berlin(2-0)1,43 – 1,59
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham – Frankfurt?

Tottenham – Frankfurt spilles onsdag den 12. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Tottenham – Frankfurt?

Tottenham – Frankfurt spilles på Tottenham Hotspur Stadium, London

Skriv første kommentar

Skriv et svar