18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sporting – Tottenham: Odds og optakt den 13. september 2022

Richarlison var dagens mand i skysovs, da han scorede begge Tottenhams mål i sin Champions League-debut i sidste uge. (Foto: Bildbyrån)

Både Sporting og Tottenham lagde fra land på bedst mulig vis med sejre over Frankfurt og Marseille. Tirsdag går det igen løs for de to klubber, som krydser klinger i Lissabon i sæsonens anden Champions League-kamp. Englænderne fik et uventet hvil i weekenden, så der er ingen undskyldninger om trætte stænger hos Conte og co. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sporting – Tottenham. Der er kampstart tirsdag d. 13. september 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Sporting – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Srdjan Jovanovic
Stadion: Estadio Jose Alvalade, Lissabon
Vejret: 21° frisk vind, mulighed for regn

Sporting – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste uge blev der sparket hul på en ny Champions League-sæson, og for Sporting og Tottenhams vedkommende startede det på bedste mulige vis. Portugiserne hentede en flot og lidt overraskende 3-0 ude over sidste sæsons Europa League-finalister fra Frankfurt, mens englænderne forventeligt vandt 2-0 hjemme mod franske Marseille. Tottenham er favoritter i den ikke voldsomt skrækindjagende gruppe, mens det ligner en rimelig jævnbyrdig kamp om den anden billet videre fra gruppen, hvor Sporting altså har overhånden indtil videre.

Sportings 3-0 sejr ude mod Frankfurt var flot og lidt uventet, og sejrens størrelse var også en anelse misvisende. Faktisk havde portugiserne det svært i 1.halvleg, hvor de ikke var meget på bolden, og havde svært ved at spille sig ud af tyskernes pres. Tendensen fortsatte egentlig i 2.halvleg, men pludselig vendte kampen helt på hovedet takket være stor effektivitet fra Sporting. To hurtige mål midt i 2.halvleg knækkede Frankfurt, som ellers havde haft stor ære af kampen indtil da. I den hjemlige liga er Sporting kommet lidt haltende ud til denne sæson, og indtager aktuelt 7.pladsen efter seks spillerunder. Det er dog blevet til tre sejre i streg nu på tværs af turneringer, så måske der er mere stabilitet på vej. Forsvarsspilleren St Juste måtte udgå fra Frankfurt-kampen, og ventes ikke fir for fight her, det samme gør sig gældende for Inacio og Neto, som måtte humpe ud af weekendens kamp. Tre fravær i bagkæden er ikke drømmescenariet forud for mødet med Son, Kane og Richarlison.

Tottenham skulle have spillet topbrag i Premier League i weekenden, men fik i stedet et hvil, da alle engelske kampe blev aflyst grundet Dronning Elizabeths død. Det er selvsagt en fordel i forhold til dette opgør, at Contes mandskab har kunne hvile benene på sofaen henover weekenden i stedet for at kæmpe 90 minutter for at holde Haaland fra fadet. Spurs indtager 3.pladsen i Premier League efter en fin sæson start med fire sejre og to uafgjorte. I sidste uge blev det også til sejr i Champions League over Marseille. Det var ellers ikke en prangende indsats som englænderne lagde for dagen, men et rødt kort til gæsterne efter to minutters spil af 2.halvleg gav bedre arbejdsbetingelser. Noget som Richarlison udnyttede med to angribermål kort før tid, og så endda i hans Champions League-debut!


Sporting:

  • Jeremiah St Juste (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Goncalo Inacio (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Luis Neto (Forsvar, Reserve) – Skadet


Tottenham:

  • Lucas Moura (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Sporting forventet startopstilling: Adan; Esgaio, Coates, Inacio; Porro, Morita, Ugarte, Reis; Trincao, Edwards, Goncalves

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Lenglet; Emerson, Bentancur, Højbjerg, Perisic; Richarlison, Son; Kane.


Odds på Sporting – Tottenham

Oddsene peger på en favoritværdighed til gæsterne. 


Odds-forslag: Veludhvilede og veloplagte Spurs gør det igen!

Sporting og Tottenham har bragt sig i front af Champions Leagues Gruppe D med sejre over henholdsvis Frankfurt og Marseille. Ingen af de to mandskaber spillede deres livs kamp i sidste uge. Sportings 3-0 sejr var en smule misvisende i forhold til spil og chancer, mens Tottenham havde problemer med at blive farlige mod Marseille. Pointmæssigt var der dog ikke en finger at sætte på første kamp for nogen af de to.

Tottenham skulle i weekenden have brugt en masse kræfter i Premier League, hvor der ventede topbrag mod Manchester City. Grundet Dronning Elizabeths død blev kampen dog udskudt, og derfor står gæsterne med bedre kort på hånden her end først antaget. Antonio Conte har en stort set skadesfri trup, som har kunne restituere siden i onsdags, så der er ingen undskyldning for ikke at bringe masser af energi til udekampen her. Sporting har skadeskvaler i defensiven, og det kan blive tungen på vægtskålen her i hvad der tegner til at blive tæt opgør.

Spurs har en gylden chance for en perfekt start på gruppespillet, benene bliver formentlig ikke friskere end nu, hvor der ikke har været kamp i weekenden, og så har gæsterne altså individualisterne i Kane, Son og Richarlison, som kan afgøre kampe som denne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,01
Tottenham vinder
Gå til marathonbet *


Sporting – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

  • Sporting er aktuelt nummer 7 i den hjemlige liga med 10 point efter 6 runder. Første gruppekamp i CL kastede en 3-0 sejr over Frankfurt af sig.  

  • Tottenham er på 3. pladsen i Premier med 14 point efter 6 kampe. Her i Champions League blev det til sejr i første kamp hjemme mod Marseille.

  • Pedro Goncalves er topscorer for gæsterne med fire ligamål.

  • Hos Tottenham topper Harry Kane mållisten med fem pletskud indtil videre.

  • Der er ingen tidligere betydende opgør mellem de to klubber.


Expected Goals: Sporting vs. Tottenham – de seneste tre kampe:

SportingResultatxGTottenhamResultatxG
Sporting – Portimonense(4-0) 1,9 – 0,11Tottenham – Olympique Marseille  (2-0) 1,12 – 0,31
Frankfurt – Sporting(0-3)1,36 – 0,83Tottenham – Fulham FC (2-1) 3,54 – 0,44 
Estoril – Sporting(0-2) 1,03 – 1,46West Ham United – Tottenham(1-1)1,36 – 0,92 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sporting – Tottenham?

Sporting – Tottenham spilles tirsdag den 13. september 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Sporting – Tottenham?

Sporting – Tottenham spilles på Estadio Jose Alvalade i Lissabon

Skriv første kommentar

Skriv et svar