18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sporting Lissabon – Manchester City: Odds og optakt den 15. februar 2022

Manchester City virker helt ustoppelige, og de er også favoritter, når de gæster Sporting Lissabon. (Foto: Bildbyrån)

Sporting Lissabon ekspederede Borussia Dortmund og Besiktas Istanbul ud af gruppespillet, men der er helt anderledes bas på modstanden, når de tirsdag hjemme på Jose Alavalade i Lissabon tager mod de engelske mestre fra Manchester City. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sporting Lissabon – Manchester City. Der er kampstart tirsdag d. 15. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Sporting Lissabon – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Srdjan Jovanovic, Serbien
Stadion: Estadio Jose Alvalade, Lissabon
Vejret: 12° og let vind


Sporting Lissabon – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter tre sæsoner i Europa League er Sporting Lissabon – eller som de officielt hedder Sporting Club de Portugal – tilbage i Champions League, og de klarede sig videre fra det indledende gruppespil i skyggen af Ajax Amsterdams seks sejre. Nu gælder det så Manchester City i ottendedelsfinalerne, og det ligner noget af et uoverstigeligt bjerg for portugiserne. 

De har dog formentlig selvtilliden i orden, da de i seneste sæson i Portugal distancerede de evige rivaler fra Benfica og FC Porto for første gang siden 2002. De har altså ventet 19 år på mesterskabet, og sidste sæson var det så endelig tid igen. I år er de på andenpladsen med seks point op til FC Porto, som de mødte i fredags på udebane. De førte 2:0, men værterne fik udlignet, og kampen sluttede 2:2, og efter slutfløjtet blev i alt fire røde kort stanget ud i et voldsomt kaos. Så om ikke andet er temperamentet og indstillingen da brandvarm hos hjemmeholdet. 

Det bør det også være hos Manchester City, der netop har afsluttet deres sædvanlige stime af sejre i den hjemlige liga over nytåret. 12 styk blev det til denne gang, før Southampton FC holdt dem på 1:1. De to følgende kampe er vundet samlet 6:0, så en ny stime kan være under opsejling. Træner Guardiola eksperimenterer hvert år med dosering og måske også med at lade sig selv acceptere, at enkelte nederlag er ok undervejs i turneringen. I Champions League har de allerede noteret to nederlag i opgørene på udebane mod Paris Saint-Germain og RB Leipzig. 

Jack Grealish er meldt skadet til dette opgør, og så bliver der vel plads til holdets CL-topscorer i sæsonen, Riyad Mahrez. I Kyle Walkers fravær skal de have en løsning på højrebacken, og det kan blive John Stones eller Joao Cancelo, der lukker det hul efter Walker.  

Sporting Lissabon:

  • Pedro Goncalves (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester City:

  • Zach Steffen (Mål, Reserve) – Skadet
  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
  • Kyle Walker (Back, Fast) – Karantæne
  • Cole Palmer (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Jack Grealish (Angreb, Fast) – Skadet
  • Gabriel Jesus (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Sporting Lissabon forventet startopstilling: Adan; Inacio, Coates, Feddal; Esgaio, Matheus, Ugarte, Reis; Sarabia, Paulinho, Santos.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Foden, Sterling.


Odds på Sporting Lissabon – Manchester City

Manchester City er enorme favoritter, hvis vi følger bookmakernes odds. 


Odds-forslag: Værterne vil forsøge at udnytte rokeringer hos gæsternes defensiv 

Uanset om det bliver Stones eller Cancelo, der skal vikariere på højre back, vil det være en uvant konstellation for gæsterne, og det skal hjemmeholdet forsøge at udnytte til at slippe igennem i deres egen venstre side. Det bliver en opgave for venstrekanten Santos i samarbejde med backen bag ham, Matheus Reis. 

Manchester City er i forrygende form, men de har trods alt lukket mål ind i tre af deres seneste fire udekampe og i alle deres foreløbige tre udekampe i Champions League, og Sporting Lissabon har scoret i deres 41 forudgående hjemmekampe. Inklusive to nederlag mod henholdsvis LASK (1:4) og Ajax Amsterdam (1:5). 

Anbefalingen tror på, værterne vil gå benhårdt efter at komme på tavlen her, for de får realistisk set meget svært ved at få en fod til jorden på Etihad i returkampen. Så vi går efter et nydeligt odds på, at begge hold kommer på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,09
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


Sporting Lissabon – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • Sporting Lissabon er på 2. pladsen i den portugisiske liga, hvor de har 54 point for 22 kampe. 

  • Sporting Lissabon kom videre som nummer 2 fra deres indledende gruppe, hvor de mødte suveræne Ajax Amsterdam og knap imponerende Borussia Dortmund og Besiktas Istanbul.

  • Manchester City topper Premier League med 63 point efter 25 kampe.

  • I gruppespillet endte Manchester City øverst i en gruppe med Paris Saint-Germain, 

  • Sporting Lissabons topscorer i den hjemlige liga er Paulinho med 9 mål, mens deres europæiske topscorer i gruppespillet var Pedro Goncalves med 4 træffere, men han er formentlig ude til dette opgør. 

  • Flittigste målscorer for Manchester City i Premier League er Raheem Sterling, som har nettet 10 gange, mens deres topscorer i gruppespillet med 5 mål blev Riyad Mahrez.
     


Expected Goals: Sporting Lissabon vs. Manchester City – de seneste tre kampe

Sporting LissabonResultatxGManchester CityResultatxG
FC Porto – Sporting Lissabon (2-2) 1,42 – 1,71Norwich City – Manchester City(0-4) 0,90 – 5,63 
Sporting Lissabon – Famalicao (2-0) 1,55 – 1,20Manchester City – Brentford FC(2-0) 2,20 – 0,44 
Belenenses – Sporting Lissabon(1-4) 0,32 – 2,15 Manchester City – Fulham FC (4-1)2,38 – 1,38 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sporting Lissabon – Manchester City?

Sporting Lissabon – Manchester City spilles tirsdag den 15. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Sporting Lissabon – Manchester City?

Sporting Lissabon – Manchester City spilles på Estadio José Alvalade i Lissabon i Portugal.

Skriv første kommentar

Skriv et svar