18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sporting – Ajax: Odds og optakt den 15. september 2021

Foto: Bildyrån

Champions League gruppe C ser ud til at blive en af de mest jævnbyrdige i årets turnering. Både de portugisiske mestre fra Sporting og de hollandske mestre fra Ajax må have forhåbninger om at gå videre til ottendedelsfinalerne, og de indbyrdes opgør mellem de to kan derfor vise sig at være altafgørende. Hvem lægger bedst fra land? Sporting eller Ajax? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sporting – Ajax. Der er kampstart onsdag den 15. september 2021 kl. 21:00. Kampen kan streames på Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Sporting – Ajax: Dommer, stadion og vejr

Dommer: J. M. Sanchez, Spanien
Stadion: Estádio José Alvalade, Lissabon
Vejret: 23° og skyet

Optakt til Sporting – Ajax: Skader, karantæner og startopstillinger

Som nævnt i indledningen, så er gruppe C i Champions League en af de mest jævnbyrdige i årets turnering. Umiddelbart må Dortmund påtage sig favoritværdigheden, men de kommer ikke sovende til det. Det bliver spændende at se, hvordan de portugisiske mestre, de hollandske mestre og de tyrkiske mestre står i forhold til et top tre hold fra en af de store ligaer i form af Bundesligaen.

Sporting havde en flot sæson i fjor, hvor de vandt den portugisiske Primeira Liga foran de evige rivaler fra Porto og Benfica. I denne sæson er Sporting også kommet fornuftigt fra land. Det startede med tre sejre, men siden er det blevet til to uafgjorte, hvorfor de forsvarende mestre i Portugal indtager tredjepladsen i hjemlandet i øjeblikket.

Når man nævner Ajax, kan man ikke undgå at tænke på danskere. Efter et par danskerløse år på førsteholdet i Ajax, har den hollandske storklub nu igen en dansker på holdkortet. Mohamed Daramy er kommet til den hollandske hovedstadsklub fra FCK og han debuterede i weekendens kamp, da han blev skiftet ind med små 10 minutter igen. Det bliver spændende at følge Daramy på den helt store scene – nemlig Champions League. Om han får spilletid i kampen mod Sporting er uvis, men mon ikke han får chancen i løbet af efteråret.

Der er vigtige point på spil i kampen mellem Sporting og Ajax, da det tegner til at blive en usædvanlig jævnbyrdig gruppe.

Sporting:

  • Sebastian Coates (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Pedro Goncalves (Kant, Fast) – Skadet

Ajax:

  • Maarten Stekelenburg (Målmand, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Andre Onana (Målmand, Fast/Reserve) – Suspenderet
  • Sean Klaiber (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Mohammed Kudus (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Davy Klaasen (Midtbane, Fast) – Skadet

Sporting forventet startopstilling: Adan; Feddal, Inacio, Reis; Esgaio, Palhinha, Nunes, Vinagre; Cabral, Paulinho, Santos

Ajax forventet startopstilling: Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Martinez, Blind; Gravenberch, Alvarez; Antony, Berghuis, Tadic; Haller


Odds på Sporting – Ajax

Bookmakerne forventer en tæt kamp mellem Sporting og Ajax, men har hollænderne som favoritter.

Odds-forslag: Offensiv kvalitet hos begge hold

Der er lagt op til en målrig kamp mellem Sporting og Ajax. Begge klubber har scoret i samtlige af deres første kampe i deres respektive ligaer. Sporting var i høj grad kendt for deres defensiv i sidste sæson, hvor de kun indkasserede 20 mål i 34 kampe i Primeira Liga. I indeværende sæson har defensiven dog ikke set nær så stærk ud, som man bl.a. så i udekampen mod upåagtede Famalicao, hvor man tillod over 1,5 xG. I kampen mod Ajax mangler Sporting endda deres defensive styrmand Coates, som kan vise sig at være et stort tab mod Ajax.

Ajax er kendt for deres offensive spillestil. En spillestil, som er klassisk hollandsk og hvor målene kan komme fra mange sider. Ikke nok med at angriberen Sebastien Haller er holdet topscorer, så har Ajax også offensive profiler som Neres, Anthony og Tadic, som alle kan noget på egen hånd.

Et mål i første halvleg kan for alvor åbne op for opgøret. Ajax vil højst sandsynligt sætte sig på spillet, men Sporting er farlige på omstillinger. Det kan med andre ord blive en kamp, hvor begge hold formår at skabe chancer og det bør kaste mål af sig.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,90
Over 2,5 mål
Gå til Betfair *


Sporting – Ajax: Statistik, topscorer og H2H

  • Sporting er ubesejret i sæsonens første fem kampe med tre sejre og to uafgjorte.

  • Ajax er også ubesejret i denne sæson med tre sejre og en uafgjort i Æresdivisionen.

  • Sportings topscorer i sæsonen er Pedro Goncalves, som er ude med skade i opgøret her.

  • Sebastien Haller er Ajax’ topscorer med fire mål i indeværende sæson.




Expected Goals: Sporting vs. Ajaxde seneste tre kampe:

SportingResultatxGAjaxResultatxG
Sporting – Porto(1-1) 1,20 – 0,42Zwolle – Ajax(0-2)0,83 – 2,08
Famalicao – Sporting(1-1)1,51 – 1,56Ajax – Vitesse(5-0)4,61 – 0,78
Sporting – Belenenses(2-0)2,91 – 0,14 Twente – Ajax(3-3) 1,36 – 1,20 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar