18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sparta Prag – Rapid Wien: Odds og optakt den 28. juli 2021

Foto: Bildbyrån

2:1-sejr til Rapid Wien i første opgør for en uge siden giver dem fordelen forud for returopgøret i Tjekkiets hovedstad, Prag, hvor Sparta tager imod. Det er returkamp i 2. kvalifikationsrunde til Champions League, og i næste runde venter franske Monaco på vinderen af dette opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sparta Prag – Rapid Wien. Der er kampstart onsdag d. 28. juli 2021 kl. 20:30. Se kampen på bet365

GÅ TIL


Sparta Prag – Rapid Wien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Bobby Madden, Skotland
Stadion: Generali Ceska Pojistovna Arena, Prag
Vejret: 23° og let vind


Optakt til Sparta Prag – Rapid Wien: Skader, karantæner og startopstillinger

Sparta Prag har ikke været i Champions League-gruppespillet siden efteråret 2005, og selv om de ikke har vundet det nationale mesterskab siden 2014, vil det være et kærkomment plaster på såret, hvis de kunne slå sig hele vejen ind i det fine selskab endnu engang. Med nederlaget i Wien i sidste uge ser det dog vanskeligt ud, og måske særligt kampens forløb, hvor Krejci II i første halvleg bragte tjekkerne på 1:0, hvorefter Knasmüllner på to mål midtvejs i anden halvleg vendte kampbilledet og lod østrigerne snuppe sejren. 

Heldigvis for tjekkerne fik de en fin premiere på den hjemlige liga i weekenden, hvor de vandt 3:2 hjemme mod Sigma Olomouc, og dermed er de nu oppe på 15 sejre i de seneste 17 hjemmekampe. Det må indgyde håb forud for denne kamp. 

Håb var der til gengæld ikke meget af for Rapid Wien, da de i første runde af Bundesligaen måtte se sig slået hjemme af TSV Hartberg. Det var en slem bét, og den bedste undskyldning er vel næsten, at de har fuldt fokus på det her returopgør mod Sparta Prag.

For ligesom tjekkerne er det også 16 år siden, Rapid Wien sidst var i gruppespillet. Og i modsætning til Sparta Prag, der trods alt vandt det tjekkiske mesterskab i 2014, ja, så har Rapid Wien ikke snuppet det nationale guld siden 2008. De hungrer efter succes. Og det kan de så passende sikre en smule af ved at holde fast i den føring, de har med fra hjemmekampen. Kan de bare undgå at tabe, er de klar til næste runde. Det er da til at arbejde med. 

Sparta Prag:

  • Ingen kendte fravær

Rapid Wien:

  • Philip Schobesberger (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Srdjan Grahovac (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Dalibor Velimirovic (Midtbane, Reserve) – Skadet

Sparta Prag forventet startopstilling: Nita; Vindheim, Stetina, Hancko, Holer; Moberg-Karlsson, Krejci II, Pavelka, Krecji; Dockal; Hlozek.

Rapid Wien forventet startopstilling: Strebinger; Stojkovic, Wimmer, Hofmann, Ullmann; Ljubicic, Petrovic; Arase, Knasmullner, Grull; Kara.


Odds på Sparta Prag – Rapid Wien

Sparta Prag er bookmakernes favorit i kampen, viser oddsene. 

Odds-forslag: Åbent og livligt giver mål – og sikkert mange af dem

Tjekkerne skal minimum score ét mål for at sikre forlængelse. De skal score to mål og holde østrigerne fra nogen for at gå videre. Men i 16 af deres seneste 18 kampe har Sparta Prag været involverede i kampe, hvor begge hold har været på tavlen. 16 ud af 18!

De ved vist godt på forhånd, at det kræver mere end to mål, hvis de skal videre. De har lavet mindst 3 mål i 6 af deres seneste 10 kampe. Men har de styrken til også at hamre 3 ind mod Rapid Wien?

Rapid Wien kører et anderledes tight game, og i bare 3 af deres seneste 10 kampe har begge hold været på tavlen. Men i 7 af de 10 kampe er der faldet mindst 3 scoringer. Lægger vi det sammen med, at Sparta Prag skal bruge mindst to og formentlig tre mål, og tjekkernes elendige evne til at holde eget bur rent, ja, så kunne det godt ligne endnu en over-kamp.

Tjekkerne skal frem på banen og score mål, og Rapid Wien kunne snildt tænkes at stikke et omstillingsmål eller to i nettet også i kraft af den stærke duo Kara/Knasmüllner. Så derfor lander anbefalingen på, at denne kamp ender med mindst 4 scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,70
Over 3,5 mål
Gå til Unibet *


Sparta Prag – Rapid Wien: Statistik, topscorer og H2H

  • Sparta Prag åbnede i weekenden den nye sæson i Tjekkiet med en sejr på 3:2 over Sigma Olomouc. 

  • Målscorerne for Sparta Prag var Daniel Moberg Karlsson, Ladislav Krejci II, og det sidste mål var såmænd et selvmål. 

  • Rapid Wien tog også hul på en ny sæson i den østrigske Bundesliga, men de måtte se sig slået på hjemmebane af Hartberg, der vandt 2:0.

  • I sidste uges møde i Wien scorede Ladislav Krejci II også, så ham skal østrigerne holde et vågent øje med. 

  • Omvendt har tjekkerne sikkert haft blikket stift rettet mod Rapid Wiens topscorer Ercan Kara, men det udnyttede hans makker i front, Christoph Knasmüllner, til at score begge målene for Rapid Wien i det første opgør. 


Expected Goals: Sparta Prag vs. Rapid Wien – de seneste tre kampe

Sparta PragResultatxGRapid WienResultatxG
Sparta Prag – Sigma Olomouc
(3-2) 3,04 – 0,63Rapid Wien – Hartberg
(0-2) 1,44 – 2,73 
Rapid Wien – Sparta Prag
(2-1) 1,80 – 1,66Rapid Wien – Sparta Prag
(2-1) 1,80 – 1,66
Sparta Prag – Dinamo Moskva  
(2-2) 1,25 – 1,90Rapid Wien – Wiener Viktoria
(6-0) 3,12 – 0,27 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar