18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Shakhtar Donetsk – Real Madrid: Odds og optakt den 19. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Den ellers ustyrlige kongeklub fra Madrid er kommet lidt ned på jorden igen efter en ellers flot start på sæsonen. I seneste CL-kamp tabte de hjemme til moldoviske Sheriff, mens de i La Liga tabte til Espanyol. To nederlag i streg, og en kold udebanetur til Ukraine tirsdag aften, hvordan skal det gå Real Madrid her mod Shakhtar Donetsk? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Shakhtar Donetsk – Real Madrid. Der er kampstart tirsdag den 19. oktober 2021 kl. 21:00. Kampen kan ses på Viaplay.

GÅ TIL

Shakhtar Donetsk – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Srdjan Jovanovic, Serbien
Stadion: Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv
Vejret: 4° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Shakhtar Donetsk – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Gruppe D har fået en usandsynlig 1’etter her efter to spillerunder. Moldoviske Sheriff FC, som var spået meget ringe chancer for avancement, har modbevist alt og alle med sejre over både Shakhtar Donetsk og Real Madrid og topper dermed gruppen med 6 point. Real indtager 2.pladsen med 3 point, mens Shakhtar Donetsk og Inter har 1 point hver i bunden.

Shakhtar lagde gruppespillet ud med en gedigen skuffelse, efter de ellers havde gjort en fin figur i kvalen, hvor de slog Monaco ud, så blev det til et overraskende nederlag ude til Sheriff i første spillerunde. Senest hentede de dog et godkendt point hjemme mod Inter, og ukrainerne viste igen at de har evnerne til at drømme de større klubber. I ligaen går det som forventet for Shakhtar, som kæmper i toppen af rækken med Dinamo Kiev. I weekenden blev det til en 6-1 sejr hjemme over Zorya, så det er et hold med god selvtillid, som byder op til dans her!

Det har kørt på skinner for Real Madrid i denne sæson. Men der er så småt begyndt at komme til malurt i bægeret hos Ancelotti og co. Moldoviske Sheriff leverede en af Champions League-historiens vel nok største overraskelser med en 2-1 sejr på Bernabeu i sidste Champions League-runde, det choknederlag blev fulgt op af et nederlag til Espanyol i ligaen, og selvom det selvfølgelig ikke forpurre Reals fine sæsonstart, så viste det, at de er til at udfordre. Real Madrids kamp i weekenden var udsat, så der bør være nogenlunde friske stænger hos spillerne. Der er dog en håndfuld spillere på fraværslisten, de kan erstattes, men det går lidt ud over bredden i truppen til denne kamp.

Shakhtar Donetsk:

 • Lassina Traore (Kant, Fast) – Skadet
 • Junior Moraes (Angreb, Fast) – Skadet

Real Madrid:

 • Dani Carvajal (Back, Fast) – Skadet
 • Dani Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Gareth Bale (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ferland Mendy (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Isco (Kant, Reserve) – Skadet

Shakhtar Donetsk forventet startopstilling: Pyatov; Dodo, Marlon, Matvienko, Ismaily; Pedrinho, Maycon, Stepanenko, Patrick, Solomon; Tete

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Nacho, Militao, Alaba, Marcelo; Valverde, Casemiro, Kroos; Vinicius, Benzema, Rodrygo


Odds på Shakhtar Donetsk – Real Madrid

Bookmakernes vurdering er, at Real Madrid løber med sejren.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Der bliver givet og taget i Ukraine

De Zerbi er ny mand på trænerbænken i Shakhtar til denne sæson, men vil håbe på at kunne gøre sin forgænger kunsten efter, for i sidste sæson slog ukrainerne Real Madrid både ude og hjemme i CL-gruppespillet. Derfor må der også spire et håb i Shakhtar forud for dette opgør, for Real har vist svaghedstegn på det sidste med to nederlag i træk.

Det har været utrolig målrigt når Real Madrid har indtaget grønsværen i denne sæson, i La Liga har otte kampe kastet 22 scorede mål og 10 indkasserede mål af sig. Der er godt gang i de offensive kræfter fx Benzema og Vinicius, som har haft et flot samarbejde. Til gengæld Real også vist, at de er til at tale med i den anden ende af banen, som vi har set det senest med 2-1 nederlag til både Sheriff og Espanyol. Den brasilianske koloni i Shakhtar har evnerne til at udfordre Reals defensiv, især på hjemmebane, hvor de indtil videre har scoret 17 mål i seks kampe. Værterne indtager bundplaceringen i gruppen, så de skal ud og spille deres chance her. Anbefalinger lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,80
Begge hold scorer
Gå til Comeon *


Shakhtar Donetsk – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Shakhtar Donetsk indtager bundplacering i gruppe D med 1 point i de første to kampe. Det er blevet til et 2-0 nederlag til Sheriff, og en 0-0’er mod Inter.
 • Real Madrid ligger nummer 2 i puljen med 3 point i de første to kampe. Madrilenerne lagde ud med en sejr ude over Inter, mens de senest chokerede med et nederlag til Sheriff!
 • Lassina Traore er topscorer i Shakhtar med 6 sæsonmål, han kommer dog ikke i spil her grundet en skade.
 • Karim Benzema spiller på et højt niveau for tiden! Franskmanden står noteret for 9 mål og 7 assist i otte La Liga-kampe.
 • Shakhtar Donetsk og Real Madrid tørnede også sammen i gruppespillet i sidste sæson, og det gik ikke som planlagt for den spanske kongeklub, som tabte både ude og hjemme.


Expected Goals: Shakhtar Donetsk vs. Real Madridde seneste tre kampe:

Shakhtar DonetskResultatxGReal MadridResultatxG
Shakhtar Donetsk – Zorya(6-1)4,62 – 1,23Espanyol – Real Madrid(2-1)0,99 – 1,49
Dynamo Kyiv – Shakhtar Donetsk(0-0)0,75 – 1,09Real Madrid – Sheriff(1-2)3,62 – 0,28
Shakhtar Donetsk – Inter(0-0)1,5 – 1,18Real Madrid – Mallorca(6-1)2,84 – 1,33
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar