18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Shakhtar Donetsk – Inter: Odds og optakt den 28. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det er bare matchdag 2 i Champions League-gruppespillet, men når Shakhtar Donetsk hjemme i Ukraine tager mod Inter fra Milano er det to mandskaber, der allerede er under pres, som mødes. Ukrainerne tabte deres åbningskamp til upåagtede Sheriff, som er debutanter i gruppespillet, mens Inter tabte på hjemmebane til Real Madrid. De har begge brug for point og allerhelst alle tre i dette opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Shakhtar Donetsk – Inter. Der er kampstart tirsdag d. 28. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Shakhtar Donetsk – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: István Kovács, Rumænien
Stadion: NSC Olimpiyskiy, Kiev
Vejret: 12° og svag vind

Optakt til Shakhtar Donetsk – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste sæson måtte Shakhtar Donetsk overlade mesterskabet til Dynamo Kiev efter fire titler på stribe. Shakhtar nappede i stedet sølvet, og det betød, at deres europæiske eventyr begyndte allerede i 3. kvalifikationsrunde til Champions League. Her slog de Genk og i næste runde franske AS Monaco, og nu er de med i gruppespillet for 16. gang. Selv om de tilbage i 2011 nåede helt til kvartfinalerne, sker det nu oftest, at gruppespillet bliver endestationen, for det er sket i 11 af deres hidtidige 15 forsøg. 

De er kommet fint i gang med den ukrainske liga og har 22 point efter de første ni kampe af hvilke, de har vundet syv. Siden åbningsnederlaget til Sheriff Tiraspol har Shakhtar Donetsk spillet to ligakampe og en Super Cup-kamp mod Dynamo Kiev, og alle tre kampe er vundet med en samlet score på 12:1. Træner Roberto De Zerbi gav hvil til flere af profilerne i weekendens 4:1-sejr over Veres Rivne, så det bør være en udhvilet og kampklar flok, der skal forsøge at give Shakhtar Donetsk deres første sejr mod Inter i deres sjette forsøg. 

Inter er kommet sig ret imponerende over tabet af to så store profiler som Romelu Lukaku og danske Christian Eriksen. Edin Dzeko i front har ikke helt samme fysik som Lukaku i drøjde, men han matcher fint belgieren i højde, og selv om Dzeko er godt inde i sine Old Boys-år, har han stadig næse for mål og har foreløbig scoret fem gange for Inter. På midten forsøger Barella, Brozovic og Calhanoglu på bedste vis at opveje savnet af danske Eriksens flair, forståelse og fodboldfinesse. Det er godkendt indtil videre, og selv om Inter tabte 1:0 til Real Madrid i første gruppekamp, er de stadig favoritter til at snuppe gruppens andenplads. 

Deres indbyrdes historie med Shakhtar Donetsk har givet to sejre og tre uafgjorte og endnu ingen nederlag. Når de har gæstet Donetsk, har de endnu ikke ladet værterne score et eneste mål. Det er blevet til italiensk sejr på 2:0 og 0:0. I weekendens Serie A blev italienerne matchet fint af Atalanta, der var foran 2:1 frem til 20 minutter før tid, hvor Edin Dzeko udlignede til slutresultatet 2:2. De forsvarende italienske mestre er også seneste italienske vinder af Champions League-trofæet, som de hentede helt tilbage i 2010, og de er helt sikkert opsatte på at revanchere sidste sæsons fjerdeplads i gruppespillet, hvor de i øvrigt var i pulje med både Shakhtar Donetsk og Real Madrid, som de altså er det igen i denne sæson. 

Shakhtar Donetsk:

 • Evgen Konoplyanka (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Junior Moraes (Angreb, Reserve) – Skadet

Inter:

 • Gabriel Brazao (Mål, Reserve) – Skadet
 • Christian Eriksen (Midtbane, Fast) – Hjerteproblemer
 • Stefano Sensi (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Arturo Vidal (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Joaquin Correa (Kant, Fast) – Skadet

Shakhtar Donetsk forventet startopstilling: Pyatov; Dodo, Marlon, Matvijenko, Ismaily; Maycon, Antonio; Tete, Pedrinho, Marlos; Traore.

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko.


Odds på Shakhtar Donetsk – Inter

Bookmakernes odds har Inter som favorit i dysten.

Odds-forslag: For meget på spil til festforestilling?

Sporene fra sidste sæson skræmmer en smule, for begge opgør mellem Shakhtar Donetsk og Inter endte 0:0. Og der er en hel del i puljen denne gang, for dét hold, der står efter to runder med to nederlag, får meget vanskeligt ved at gå videre. Så det vil ikke være besynderligt, hvis de to mandskaber lige ser hinanden en anelse an, før en eller måske begge satser på at hive en meget vigtig sejr i land. 

Inter har endnu ikke prøvet at tabe til Shakhtar Donetsk i foreløbig fem møder. De to sejre har været i henholdsvis en Europa League-semifinale på neutral grund – 5:0 – og en udekamp, der blev vundet 2:0. De tre uafgjorte er endt to gange 0:0 og en enkelt 1:1. Ser vi bort fra festen i august sidste år, som fandt sted i tyske Düsseldorf, er der altså endnu ikke scoret mere end to mål i nogen af deres fire møder. Den der corona-version af Europa League er let at udelade fra statistikken af mange årsager. 

Anbefalingen hælder til få mål, og selv om det er fristende at gå efter ingen mål overhovedet i første halvleg, så går vi efter den lidt mere forsigtige med højst to scoringer i hele opgøret. Det lugter af en henholdende første halvleg og måske endda første time med stort fokus på organisation og dødbolde. Derfra kan det åbne en anelse op som følge af træthed hos spillerne, men får de så lavet mere end to mål i den sidste halve time? Det håber vi ikke, for budet er, at kampen går under 2,5 mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,34
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Shakhtar Donetsk – Inter: Statistik, topscorer og H2H

 • Shakhtar Donetsk åbnede gruppespillet med et overrumplende nederlag ude mod Sheriff Tiraspol på 2:0.

 • Shakhtar Donetsk er på 2. pladsen i den ukrainske liga med 22 point efter 9 kampe fordelt på 7-1-1 og med en måldifference på 23:5.

 • Inter er også noteret for nederlag i deres første kamp i CL-puljen efter 1:0-nederlag hjemme mod Real Madrid. 

 • I Serie A er Inter stadig ubesejrede efter 6 runder, hvor de har hentet 4-2-0 og scoren 20:7. Det rækker til en 3. plads indtil videre. 

 • Lassina Traoré er topscorer hos Shakhtar Donetsk med 6 ligamål. 

 • Inters topscorer er Edin Dzeko, som har scoret foreløbig 5 mål. 


Expected Goals: Shakhtar Donetsk vs. Inter de seneste tre kampe:

Shakhtar DonetskResultatxGInterResultatxG
Shakhtar Donetsk – Veres-Rivne(4-1) 2,26 – 0,24Inter – Atalanta (2-2) 3,73 – 2,00 
Shakhtar Donetsk – Dynamo Kiev (3-0) 1,13 – 0,91Fiorentina – Inter (1-3) 1,58 – 2,56 
Mariupol – Shakhtar Donetsk  (0-5)0,04 – 3,70Inter – Bologna (6-1)2,85 – 0,78 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar