18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Riga FC – Malmö FF: Odds og optakt den 13. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Der er returkamp i Champions League-kvalifikationens 1. runde, når Riga FC tager mod Malmö FF i Letland. Svenskerne vandt 1-0 på hjemmebane, og de spillede mere end en halvleg i overtal. Alligevel blev det kun til en kneben sejr, og nu venter en tricky opgave i Riga mod de 3-dobbelte lettiske mestre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Riga FC – Malmö FF. Der er kampstart tirsdag d. 13. juli 2021 kl. 18:00. Se kampen på Bet365 eller hos Unibet. 

GÅ TIL


Riga FC – Malmö FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Gergo Bogár, Ungarn
Stadion: Skonto Stadions, Riga, Letland
Vejret: 32° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 14. juli 2021 23:21.


Optakt til Riga FC – Malmö FF: Skader, karantæner og startopstillinger

Riga FC blev dannet i 2014 som en fusion mellem FC Caramba Riga og Dinamo Riga. I 2016 rykkede de op i den bedste række, og efter at have fundet sig til rette på øverste hylde har holdet nu vundet mesterskabet tre sæsoner i træk. De to foregående år er de røget ud af Champions League-kvalifikationen i første forsøg, og de har endnu til gode at score deres første mål. I den hjemlige Virsliga indtager Riga FC aktuelt en uvant 2. plads efter RFS, der er 2 point foran og har spillet 2 kampe færre. Men først gælder det altså europæisk bold og Malmö FF, og for letterne må det være en succes i sig selv, hvis de langt om længe får scoret deres første mål i Champions League-kvalifikationen. Om det så er nok til at slå sig videre mod de mål-ivrige svenskere, vil vise sig. 

For Malmö FF har braget bolde i nettet i Allsvenskan indtil videre. Med 24 mål i 11 kampe scorer de mere end 2 mål pr. kamp, og det er også svært at se dem gå fra banen i Riga uden at nette. Godt nok formåede de kun at lave det enlige mål i den omvendte kamp, som Antonio-Mirko Colak sendte i nettet kort inde i 2. halvleg, da Riga FC var reduceret til 10 mand, men i lørdagens svenske duel med Sirius nettede Malmö FF fire gange og havde syv skud inden for rammen. Anders Christiansen fik comeback efter sin EM-slutrunde, og han fik den sidste halve time på banen og nåede at score en enkelt gang til slutresultatet 4-0.

Det er første gang siden 2018, at svenskerne er involverede i Champions League-kvalifikationen, men for tre år siden blev det til sejre over først Drita fra Kosovo og derefter Cluj fra Rumænien, inden de blev sendt ud på udebanemål efter to uafgjorte kampe mod ungarske Fehervar. Træner Jon Dahl Tomasson vil helt sikkert gøre sit yderste for at sende holdet endnu længere og selvfølgelig allerhelst helt ind i gruppespillet i denne sæson. De kan passende begynde med at sende letterne ud i mørket tirsdag aften. 

Riga FC:

  • Vladimirs Kamess (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Yunusa Muritala (Angreb, Fast) – Karantæne

Malmö FF:

  • Ola Toivonen (Angreb, Fast) – Skadet

Riga FC forventet startopstilling: Ozois; Petersons, Fjodorovs, Vranjanin, Rugins; Paurevic, Cernomordijs, Brisola; Piscevic, Leo, Soisalo.

Malmö FF forventet startopstilling: Dahlin; Larsson, Ahmedhodzic, Nielsen, Knudsen; Lewicki, Nanasi, Rakip; Berget, Colak, Rieks.


Odds på Riga FC – Malmö FF

Oddsene peger på, at bookmakerne har Malmö FF som klare favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 14. juli 2021 23:21.

Odds-forslag: Der skal mål på bordet. Og det kommer der

Værterne fra Riga FC skal på et eller andet tidspunkt i kampen have scoret mindst ét mål, og kigger vi på deres sæson indtil nu, var det da også noget atypisk, at de var involverede i en kamp med bare et enkelt mål. Det er blevet til i alt 51 scoringer i deres 16 ligakampe, og det er et snit på 3,18 mål pr. kamp. På hjemmebane er de selv noterede for 23 mål i 9 kampe, og det er lidt mere end 2,5 mål pr. kamp. Tæller vi baklengsmål med, er der faldet 30 scoringer i deres 9 hjemmekampe, og så stiger snittet til 3,33 mål pr. kamp. 

Malmös kampe byder også på scoringer. I Allsvenskan har de i 11 kampe kun 2 gange været involverede i kampe, der kun bød på 2 scoringer. De resterende 9 har alle haft mindst 3 mål. Der er faldet i alt 40 mål i deres 11 kampe, hvilket svarer til 3,63 mål pr. kamp. De har selv stået for de 24 af de 40 mål, og det er 2,18 mål i snit. 

Begge hold laver altså mere end 2 mål pr. kamp i denne sæson, så der må være noget indestængt mål-iver fra det første pauvre 1-0-opgør. Anbefalingen her er, at begge hold kommer på tavlen i kampen.   

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,95
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Riga FC – Malmö FF: Statistik, topscorer og H2H

  • Efter 16 kampe i den lettiske liga er Riga FC på 2. pladsen med 32 point.

  • Riga FCs tal indtil nu lyder på 10-2-4 og målforskellen 36:15. På hjemmebane har de 8-0-1 og 23:7.

  • Malmö FF er i spidsen for Allsvenskan efter 11 spillede runder. De har 23 point. 

  • Statistikken for Malmö FF er indtil videre 7-2-2 med scoren 24:16. Foreløbig 5 udekampe har givet 2-1-2 og en målscore på 8:9.

  • Riga FCs topscorer er fra Montenegro og hedder Stefan Milosevic. Han har stået for 13 mål indtil nu. Han var dog kun på leje frem til 1. juli, og han er derfor vendt hjem til Waasland-Beveren, så holdets nuværende topscorer er Muritala med 9 mål. Han har karantæne i dette opgør, så finske Mikael Soitalo med 7 ligatræffere er flittigst scorende mand hos Riga FC aktuelt. 

  • Kroatiske Antonio-Mirko Colak er topscorer for Malmö FF i ligaen med 6 fuldtræffere.


Expected Goals: Riga FC vs. Malmö FF – de seneste tre kampe

Riga FCResultatxGMalmö FFResultatxG
Malmö FF – Riga FC(1-0)1,95 – 0,03Malmö FF – Sirius(4-0)2,01 – 1,56
FK Liepaja – Riga FC(1-0)0,31 – 0,45Malmö FF – Riga FC(1-0)1,95 – 0,03
Riga FC – Noah(2-1)1,50 – 0,33IFK Norrköping – Malmö FF(3-2)1,19 – 2,09
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar