18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Shakhtar Donetsk: Odds og optakt den 3. november 2021

Foto: Bildbyrån

Real Madrid blæste Shakhtar Donetsk ud af banen for to uger siden i Ukraine. Har ukrainerne læst på lektien, eller kan vi forvente endnu en spansk målfest her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Shakhtar Donetsk. Der er kampstart onsdag d. 3. november 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Real Madrid – Shakhtar Donetsk: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoit Bastien
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 9° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 11:43.

Optakt til Real Madrid – Shakhtar Donetsk: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er tre spillerunder inde i denne sæsons Champions League, og førerholdet i gruppe D hedder Sheriff Tiraspol(WHAT!?). Gruppen har fået nyt liv med den overraskende moldoviske pointhøst, for de bliver åbenbart ikke den walkover, som alle havde regnet med. Real Madrid indtager 2.pladsen á point med Sheriff, Inter følger efter på 3.pladsen med 4 point, mens Shakhtar er sidst med 1 point.

Real Madrid har gang i en helt godkendt sæson indtil videre. Der har været enkelte udfald undervejs såsom det chokerende nederlag til Sheriff Tiraspol, nederlag til Espanyol mm. Men faktum er, at Real Madrid i skrivende stund indtager 2.pladsen i La Liga, 1 point efter førerholdet fra Real Sociedad, som endda har spillet en kamp mere. Her i Champions League leverede de en imponerende indsats i seneste kamp mod Shakhtar Donetsk, og er nu á point med Sheriff i toppen af gruppen. Der er ikke meget at brokke sig over i den spanske hovedstad for tiden, Benzema var ikke med i weekendens kamp mod Elche, men er forventet at være i omdrejninger igen onsdag aften. Ham ville ukrainerne nok gerne have undgået at stå overfor…

Shakhtar Donetsk buldrer derudaf i den ukrainske liga! 13 kampe har budt to ti sejre, to uafgjorte og blot et enkelt nederlag. De seneste ti ligakampe er de gået igennem uden at tabe, men det er ikke lykkedes ukrainerne at tage den hjemlige form med her i Champions League. Det blev godt nok til et enkelt point hjemme mod Inter, men med nederlag til Sheriff og Real Madrid, så rækker det ikke til mere end en bundplacering i gruppen. Gæsterne er flittigt scorende i den hjemlige liga med 35 mål i 13 kampe, men ukrainerne er endnu ikke kommet på måltavlen i de tre første Champions League-kampe. Der er lidt offensive problemer før dette møde, da både topscorer Traore og ligeledes målfarlige Moraes er skadede.

Real Madrid:

  • Dani Ceballos (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Gareth Bale (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Mariano Diaz (Angreb, Reserve) – Skadet

Shakhtar Donetsk:

  • Lassina Traore (Kant, Fast) – Skadet
  • Junior Moraes (Angreb, Fast) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vazquez, Militao, Alaba, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius

Shakhtar Donetsk forventet startopstilling: Trubin; Dodo, Kyvtsov, Marlon, Ismaily; Maycon, Stepanenko, Antonio; Tete, Fernando, Solomon


Odds på Real Madrid – Shakhtar Donetsk

Oddsene peger på Real Madrid som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Ingen slinger i valsen denne gang

Real Madrids kampe mod Shakhtar Donetsk i sidste sæson bød på nogle af sæsonens mest overraskende resultater i Champions League. Ukrainerne vandt med 3-2 på Bernabeu efter at have været foran med hele 3-0 ved halvleg, og hjemme i Ukraine blev det ligeledes til en Shakhtar-sejr. Men, men, men.. Træerne vokser åbenbart ikke ind i himlen for Shakhtar Donetsk, i hvert fald kunne de ikke følge op på sidste sæsons flotte resultater mod Real Madrid, da de to hold krydsede klinger igen for to uger siden. Her leverede den spanske kongeklub en magtdemonstration, endnu engang anført af to af de mest formstærke fodboldspillere rundt om i verden, Vinicius og Benzema. Sidstnævnte forventes at være med igen i dette opgør efter han fik et hvil i weekenden.

Real Madrid skal have en off-day af de relativt store, hvis ikke det skal blive til endnu en komfortabel sejr her. Det er ikke fordi, at madrilenerne er ‘presset’ til sejr, men med nederlaget til Sheriff Tiraspol, så vil de formentlig være opmærksomme på ikke at sætte lette point over styr endnu engang. Gæsterne har været ualmindeligt tandløse i de tre første gruppekampe, så hvis Real går seriøst til opgavenm, så bør det blive en formsag. Der er lige et par niveauers forskel på Real Madrid og Shakhtar Donetsk, og det skal nok komme til udtryk onsdag aften. Det dufter af en hjemmesejr uden nogen som helst slinger i valsen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,73
Halvleg/Fuldtid – Real Madrid/Real Madrid
Gå til betfair *


Real Madrid – Shakhtar Donetsk: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid er nummer 2 i gruppe D med 6 point efter tre spillerunder.

  • Shakhtar Donetsk skraber bunden i gruppen med 1 point efter tre spillerunder.

  • Benzema har lavet ni kasser i La Liga og to i Champions League, mere end rigeligt til at gøre ham til Real-topscorer.

  • Shakhtar er ikke kommet på måltavlen i de tre første kampe i Champions League. I ligaen deler Lassina Traore og Tete topscorerværdigheden med seks kasser hver.

  • Real Madrid tabte begge indbyrdes opgør til Shakhtar i sidste sæson. For to uger siden fik spanierne dog deres hævn med en knusende 5-0 sejr i Ukraine.


Expected Goals: Real Madrid vs. Shakhtar Donetsk de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGShakhtar DonetskResultatxG
Elche – Real Madrid(1-2)1,03 – 0,88Shakhtar Donetsk – Desna(4-1)3,37 – 0,39
Real Madrid – Osasuna(0-0)1,15 – 0,66Chornomorets – Shakhtar Donetsk(0-3)0,31 – 1,98 
FC Barcelona – Real Madrid(1-2)1,44 – 0,99 Vorskla – Shakhtar Donetsk(0-2)0,84 – 2,47
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar