18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – PSG: Odds og optakt den 9. marts 2022

Mbappe stjal showet med en fremragende kasse i første opgør. Bliver franskmanden tungen på vægtskålen igen på onsdag? (Foto: Bildbyrån)
Mbappe stjal showet med en fremragende kasse i første opgør. Bliver franskmanden tungen på vægtskålen igen på onsdag? (Foto: Bildbyrån)

Der stod PSG på det hele i første opgør for tre uger siden, alligevel blev det blot til en 1-0 sejr på et sent mål af Mbappe, så alt er åbent inden returopgøret på Bernabeu! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – PSG. Der er kampstart onsdag d. 9. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Madrid – PSG: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 11°, svag vind

Optakt til Real Madrid – PSG: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var vel lige før, at der var klasseforskel i Paris for tre uger siden, da PSG tog imod Real Madrid i den første af to Champions League 1/8-finaler. Franskmændene lagde en formidabel og underholdende omgang fodbold for dagen, og Real Madrid havde i store dele af kampen svært ved at følge med. Skudstatistikken endte på 8:0 i PSG’s favør, boldbesiddelse på 57% vs. 43%, samt en xG på 2.39 vs. 0.18. Det var PSG’s kamp fra start til slut, men alligevel endte det blot med en 1-0 sejr på en scoring af Mbappe i de døende minutter. Med lidt mere skarphed foran kassen kunne franskmændene have stået med et langt bedre udgangspunkt. For den neutrale tilskuer er det måske kun godt, at PSG ikke udnyttede deres chancer, for nu er spændingen da intakt til på onsdag!

Begge mandskaber topper deres hjemlige liga komfortabelt, så der bør ikke være nogen distraktioner i forhold til dette opgør. Real Madrid har taget tre sejre på stribe siden sidst de var oppe imod PSG, mens franskmændene har været noget mere svingende med to nederlag i de to seneste udekampe. De stjernebesatte gæster gemmer formentligt på kræfterne til dette vigtige opgør. Toni Kroos var ikke i truppen for Real Madrid i weekendens kamp, og er også meldt tvivlsom her, i forvejen er Casemiro og Mendy ude med karantæne, så det vil være et hårdt slag for hjemmeholdet, hvis ikke tyskeren bliver klar. PSG er uden Paredes og Ramos, mens Hakimi er meldt tvivlsom.


Real Madrid:

  • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Casemiro (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Ferland Mendy (Back, Reserve) – Karantæne


PSG:

  • Leandro Paredes (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Sergio Ramos (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Achraf Hakimi (Back, Fast) – Tvivlsom

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Éder Militão, Alaba, Mendy; Camavinga, Kroos, Modrić; Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

PSG forventet startopstilling: Donnarumma; Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes; Wijnaldum, Danilo, Verratti; Di María, Messi, Mbappé


Odds på Real Madrid – PSG

Bookmakerne har Real Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: PSG klarer akkurat skærene

PSG sad fuldkommen på løjerne i første opgør, men en storspillende Courtois i Real Madrid-buret formåede at holde nederlaget nede på 1-0. Dermed er dette opgør fuldkommen åbent, og selvom spanierne var overmatchet for tre uger siden, så kan man aldrig afskrive så rutineret et mandskab med så erfaren en træner. Der bliver helt sikkert spænding for alle pengene onsdag aften i Madrid.

Hjemmeholdet fra Madrid skal frem og vinde kampen, hvis de vil videre til kvartfinalen, og selvom de formentlig ikke bare angriber med hovedet under armen fra første fløjt, så er de nødt til, på et tidspunkt, at våge fjerene. PSG var gode da de tog initiativet i første opgør, men denne gang kan de også tillade sig, at stå lidt dybere og vente på at sende Messi, Neymar og Mbappe afsted i omstillinger, og det gør dem ikke mindre farlige. Resultatmæssigt har Real Madrid gjort det upåklageligt i denne sæson, men det spillemæssige lader stadig noget tilbage at ønske synes jeg, og jeg er ikke sikker på, at spanierne kan overkomme det stjernebesatte franske mandskab, især ikke hvis de må undvære både Kroos og Casemiro. PSG skal blot bruge et X for at sikre sig avancement, og det lykkes de med.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,98
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Real Madrid – PSG: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid topper La Liga med 63 point. Statistikken er på 19-6-2 og målscoren 56:21.

  • PSG topper Ligue 1 med 62 point. Statistikken er på 19-5-3 og målscoren 56:24.

  • Benzema fører topscorerræset i La Liga med tyve kasser, i Champions League står han noteret for fem.

  • Kylian Mbappe er topscorer for PSG med fjorten ligascoringer og fem i Champions League.

  • PSG vandt omvendte opgør med 1-0.


Expected Goals: Real Madrid vs. PSG de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGPSGResultatxG
Real Madrid – Real Sociedad(4-1) 2,94 – 0,76Nice – PSG(1-0) 1,21 – 0,39 
Rayo Vallecano – Real Madrid(0-1) 1,7 – 1,96PSG – Saint-Étienne(3-1) 2,29 – 1,31
Real Madrid – Alavés(3-0) 3,34 – 1,18 Nantes – PSG(3-1) 2,21 – 3,25 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – PSG?

Real Madrid – PSG spilles onsdag den 9. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Madrid – PSG?

Real Madrid – PSG spilles på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Mads Larsen

    Mbappe meldes nu tvivlsom til kampen. Det er virkelig skidt nyt for franskmændene!