18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Manchester City: Odds og optakt den 4. maj 2022

Hvem er stærkest i giganternes semifinale?

Benzema og Vinicius har været forrygende denne sæson. Men er det nok til at sende Manchester City ud af Champions League? (Foto: Bildbyrån)

Der er returopgør mellem Real Madrid og Manchester City. På Bernabeu skal de afgøre, hvem der snupper billetten til Champions League-finalen. Manchester City vandt det første møde 4:3, så alting er pivåbent forud for opgøret. Begge mandskaber leverede overbevisende i weekenden og vandt 4:0 – ja, dem begge. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Real Madrid. Der er kampstart onsdag d. 4. maj 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Real Madrid – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato, Italien
Stadion: Bernabeu, Madrid
Vejret: 17° og let vind


Optakt til Real Madrid – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis man forestillede sig, at Real Madrid ville udsætte det nationale mesterskab, mens de fokuserede fuldt ud på Champions League-semifinalerne mod Manchester City, så tog man fejl. Selv om det var et reservespækket mandskab, træner Ancelotti sendte på banen på Bernabeu, var det en suveræn præstation, og 4:0 mod Espanyol hjemme på Bernabeu var rigeligt til at sikre det spanske mesterskab også teoretisk og matematisk. 

Nu gælder det så kampen om finalebilletten til Champions League-finalen. 3:4 i den første kamp er jo absolut ikke umuligt. Madrilenerne vil givet huske tilbage på kvartfinalerne mod Chelsea, hvor Real Madrid også scorede tre gange i England, og så faldt de helt sammen i returopgøret og vaklede på randen af knockout. Helt indtil Modric fandt den kælne ‘Mæhle-yderside’ (See what I did there?) frem og sikrede omkamp, og her steppede Benzema så igen-igen helt op på skamlen og sikrede semifinalepladsen. 

Manchester City åbnede i fuld fart på Etihad med to scoringer i kampens første 11 minutter, og da de indtil da havde holdt buret rent i alle forårets fire knockoutkampe, lignede det kortvarigt en tidlig afgørelse på semifinalerne. Men den noget ulige duel mellem lynhurtige Vinicius på madrilenernes kant og backafløserne for City, først John Stones og siden Fernandinho, var med til at åbne kampen op igen. Og Benzema var bare skarp som altid.

Kyle Walker er foreløbig meldt ude på højre back, og så mangler de en anelse fart i bagkæden. Cancelo er tilbage igen, men det er ikke helt samme lyntogsagtige hastighed, han bevæger sig med. Det ville ligne træner Guardiola at have tænkt og tænkt over en løsning på dén udfordring, så det bliver interessant at se, om gæsterne gør noget særligt for at lukke ned over kanterne, eller om de stoler på egne evner og satser på at score rigeligt i den modsatte ende i stedet.

Real Madrid:

  • David Alaba (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Eden Hazard (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gareth Bale (Kant, Reserve) – Tvivlsom
  • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester City:

  • John Stones (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Nathan Aké (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva; Mahrez, Jesus, Foden.


Odds på Real Madrid – Manchester City

Bookmakernes odds viser en temmelig klar favoritværdighed til gæsterne


Odds-forslag: Endnu en fodboldfest i Madrid

Man har næsten fornemmelsen, at Real Madrid trives bedst i de europæiske kampe, når de skal jagte et resultat. Jagten behøver ikke være desperat her, men de skal dog vinde med to overskydende mål, hvis de vil sikre sig finalebilletten. Til gengæld vil blot en enkelt scoring give dem minimum forlængelse. 

Gæsterne fra Manchester City bøvler lidt med forsvaret. Selv om Dias og Laporte nu efterhånden har fået stribevis af kampe ved siden af hinanden, så gør de mange skiftende spillere på backpositionerne ikke noget godt for de indbyrdes relationer. Og madrilenerne har i Vinicius et voldsomt våben på kanten. En løsning for City kan være at angribe. Så længe de selv har bolden, løber Vinicius jo i hvert fald ikke af sted med den. 

På den måde ligner det en kamp, hvor begge hold stiller sig i angrebsposition. Og det er nok også dét, de hver især er bedst til. Der kan sagtens falde en del mål igen, men anbefalingen vælger at gå med, hvad der normalt i en semifinale ville være offensivt, men som her føles en kende forsigtigt, at begge hold scorer. City har scoret fire mål i gennemsnit i deres seneste fire kampe i alle turneringer, og Real Madrid har i 12 af deres seneste 13 europæiske hjemmekampe haft begge hold på tavlen. Vi satser på nummer 13.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,53
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Real Madrid – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid har sikret sig guldet i La Liga med deres 81 point efter 34 runder. 

  • Tallene i ligaen for Real Madrids er 25-6-3 og 73:29.

  • Manchester City fører den engelske Premier League med 83 point efter 34 runder.

  • Manchester Citys lyder 26-5-3 med en målforskel på 84:21.

  • Karim Benzema er topscorer for Real Madrid med 26 scoringer i ligaen.

  • Manchester Citys flittigste målskytter i ligaen er Kevin De Bruyne og Riyad Mahrez, der begge er noterede for 11 kasser.
     


Expected Goals: Real Madrid – Manchester City – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGManchester CityResultatxG
Real Madrid – Espanyol (4-0) 1,65 – 0,67 Leeds United – Manchester City (0-4) 1,44 – 2,16
Manchester City – Real Madrid(4-3)2,50 – 1,48Manchester City – Real Madrid(4-3) 2,50 – 1,48
Osasuna – Real Madrid (1-3)1,46 – 4,83 Manchester City – Watford (5-1) 2,88 – 0,32
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Manchester City?

Real Madrid – Manchester City spilles onsdag den 4. maj 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Madrid – Manchester City?

Real Madrid – Manchester City spilles på Bernabeu i Madrid i Spanien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar