18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Liverpool: Odds og optakt den 6. april 2021

YEEEES! Sikke et brag at starte Champions League-kvartfinalerne ud med, Real Madrid tager hjemme imod Liverpool i det første af to opgør. Formbarometeret peger opad for begge klubber, hvem tager første stik tirsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Liverpool. Der er kampstart tirsdag d. 6. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

Odds på Real Madrid – Liverpool

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner med et yderst jævnbyrdigt opgør.

Real Madrid – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych
Stadion: Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 16° og svag vind

Optakt til Real Madrid – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Begge hold har oplevet en sæson under vanlig standard, men det begynder igen at se bedre ud i begge lejre. Den sidste del af sæsonen kan stadig nå at blive rigtig sjov, for på trods af spillemæssige krise til tider, så står Real Madrid og Liverpool altså i Champions League-kvartfinalen, og det ville da ikke være en kæmpe overraskelse hvis et af de to hold løb med trofæet med de store ører.

Real Madrid er begyndt at røre på sig, i hvert fald resultatmæssigt. Spillemæssigt mangler vi stadig at se dem folde sig ud for alvor, men de er inde i en solid stime med 11 kampe uden nederlag, herunder 9 sejre. Stort set alle de sejre har lignet hinanden med en brølstærk defensiv, en ikke særlig sprudlende offensiv men som oftest en rimelig kontrolleret sejr. Med Atletico Madrid gummiben i toppen af La Liga, er der stadig mulighed for at vende en skuffende sæson, til en fabelagtig en af slagsen. Håbet lever både i ligaen og i Champions League, og den uge kan blive definerende for resten af sæsonen, for i weekend venter Barcelona i ligaregi. Desværre må hjemmeholdet endnu engang undvære deres kaptajn Sergio Ramos, men så kan Mohamed Salah da ånde lettet op i Liverpool lejren.

Liverpool har været igennem en historisk dårlig periode i 2021, den ene negative rekord efter den anden blev brudt i den periode, men der er noget der tyder på, at de er sluppet ud af krisens jerngreb. Ottendedelsfinalen bød ellers på kvalificeret modstand fra RB Leipzig, men i usvigelig sikker stil kørte Liverpool to gange 2-0 resultater hjem. I Premier League er det også blevet til to sejre i streg, især weekendens 3-0 sejr ude over Arsenal var opløftende, og Diogo Jota må presse på for en startplads efter det indhop! Fokus i ligaen er ikke som forventet før sæsonstart, for Liverpool kæmper ikke for at forsvare mesterskabet, men blot for at hænge på top-4. Som i store dele af sæsonen, så kommer Liverpool til dette opgør med et amputeret forsvar, og de mange fravær er formentlig også en årsag til den skuffende sæson.

Real Madrid:
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Skadet
Eden Hazard (Kant, Fast) – Tvivlsom
Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
Federico Valverde (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Liverpool
Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
Joel Matip (Forsvar, Reserve) – Skadet
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
Divock Origi (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Varane, Militao, Nacho; Vazquez, Modric, Casemiro, Kroos, Mendy; Vinicius, Benzema

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Jota, Mane.

Odds-forslag: Ingen af dem tør satse

Som vi kan læse ud fra oddsene, så er der forventninger om en meget tæt affære, men med Liverpool som spinkle favoritter. Det giver virkelig god mening, for målt på nuværende form, og den generelle indsats i sæsonen, så er det to meget sammenlignelige hold. Vi har jo at gøre med et dobbeltopgør her, og det er som regel et forsigtigt udlæg vi ser i den første kamp, selvom det godt nok ikke var tilfældet i særlig mange af ottendedelsfinalerne.

Både Real Madrid og Liverpool har kæmpet mere end sædvanligt med spillet i denne sæson, men selvom det har været skuffende for skuffende for de to mandskaber, så står de altså i en Champions League-kvartfinale, og de skuffende præstationerne vil helt sikkert være tilgivet hvis den ender med Champions League-titlen. Det til tider lidt haltende spil, bakker godt op om bookmakernes ide om et jævnbyrdigt opgør, for begge hold har vist sig sårbare i sæsonen, så det er svært at se nogle af dem blotte sig fra start.

Selvom der har været klar forbedring at spore i begge lejre på det seneste, så har der været problemer, ikke mindst offensivt. Det har i en lang periode virket ekstremt uinspireret for udeholdets stjernespillere i front, selvom Jota viste sig godt frem i weekenden. Real Madrid er dybt afhængige af Benzema, så hvis Liverpool kan få lukket ned for ham, så ser resten af Real Madrids offensivspillere anderledes medgørlige ud. Anbefalingen herfra bliver et målfattigt og taktisk udlæg på denne kvartfinale. Ingen af de to hold har vist skræmmende styrke i sæsonen, og det vil for begge mandskaber være uhyre vigtigt ikke at komme uheldigt ud af dette første møde. Vi tror på, at de to hold har så meget respekt for hinandens kvaliteter, at det ender med et ’klassisk’ 1.opgør i en knockout-runde, hvor ingen af de to hold skal ud og brænde broer af.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Der sker ting og sager i toppen af La Liga, der bliver halet ind på Atletico weekend efter weekend. Real Madrid indtager nu 2.pladsen, blot 3 point efter bysbørnene.

  • I Premier League bliver der kæmpet en hård kamp om de europæiske billetter, og lige nu berettiger en 6.plads kun Liverpool til Europa League deltagelse.

  • Benzema har været voldsomt skarp siden hans comeback fra skade, han har lavet syv mål i de seneste fem kampe. I La Liga står han noteret for 18 kasser.

  • Mohamed Salah har måske ikke strålet helt vildt spillemæssigt i denne sæson, men hans målnæse fejler ingenting! Han ligger nummer 2 på Premier Leagues topscorerliste med 18 ligamål.

  • Seneste indbyrdes opgør imellem de to storklubber var tilbage i 2018, hvor de stod over for hinanden i Champions League-finalen. Den kamp vandt madrilenerne med 3-1, i en kamp som nok vil blive husket mest for en elendig præstation af Liverpool-målmanden…

Skriv et svar