18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Leipzig: Odds og optakt den 14. september 2022

Der har været masser at juble af for Vinicius og Real Madrid indtil videre i sæsonen. Det er nemlig blevet til sejr i samtlige kampe. (Foto: Bildbyrån)
Der har været masser at juble af for Vinicius og Real Madrid indtil videre i sæsonen. Det er nemlig blevet til sejr i samtlige kampe. (Foto: Bildbyrån)

De forsvarende Champions League-vindere, Real Madrid, har fået den bedste tænkelige start på sæsonen med lutter sejre. Denne gang skal ‘Los Blancos’ op imod tyske Leipzig, som i weekenden fik kickstartet deres sæson med ny træner og en 3-0 sejr over Dortmund. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Leipzig. Der er kampstart onsdag d. 14. september 2022 kl. 21:0. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Real Madrid – Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 19°, svag vind

Optakt til Real Madrid – Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

Sidste sæson kunne ikke have været meget bedre, hvis man holder med Real Madrid. Den spanske kongeklub vandt nemlig både La Liga og Champions League, men hvis man troede, at spanierne af den grund var mætte, så kan man godt tro om igen. Ancelottis mandskab er startet indeværende sæson med samme fremragende stabilitet som i fjor, og har indtil videre ikke sat et eneste point til. Efter fem spillerunder af La Liga topper madrilenerne rækken med maksimum point som det eneste hold, mens det i Champions League-debuten for en uge siden blev til en 3-0 sejr ude mod Celtic. Eneste bet indtil videre er, at Benzema pådrog sig en skade i sidste uge, og af den grund ikke bliver klar til dette opgør. I sidste sæson klarede Real sig ikke voldsomt godt i de kampe, hvor de måtte undvære franskmanden, men det virkede ikke til at være et problem i weekenden, hvor Mallorca blev besejret med 4-1, men lad os nu se hvordan det går onsdag aften, når niveauet hos modstanderen er af højere kaliber.

Leipzig har fået en noget svingende start på indeværende sæson, faktisk så svingende, at det allerede har resulteret i en trænerfyring. Sæsonens første resultater var af svingende af karakter, men ondt blev værre med 4-0 nederlag til Frankfurt i Bundesligaen, samt 4-1 nederlag hjemme til Shakhtar Donetsk i Champions League-debuten, og det var altså nok til, at træner Tedesco blev smidt på porten. Den tidligere Dortmund-træner, Marco Rose, er ny mand på posten, og han fik en fremragende debut i weekenden, hvor det blev til en 3-0 sejr over Dortmund. Det var lige hvad de havde brug for i Leipzig! Nu kan de slå en streg over sæsonens første kampe og starte på en frisk. Derfor skal man nok heller ikke lægge for meget i de hidtidige resultater, for der kunne meget vel blæse nye og bedre vinde ind over det tyske mandskab. Rose må til dette opgør undvære tre spillere, som normalvis er en del af startelleveren, da både Klostermann, Olmo og Laimer er rendt ind i skader.


Real Madrid:

 • Eder Militao (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Karim Benzema (Angreb, Fast) – Skadet
 • Lucas Vazquez (Back, Fast/Reserve) – Skadet


Leipzig:

 • Lukas Klostermann (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Dani Olmo (Kant, Fast) – Skadet
 • Konrad Laimer (Midtbane, Fast) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Rudiger, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Rodrygo, Vinicius

Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Simakan, Orban, Diallo, Raum; Kampl, Schlager; Nkunku, Forsberg, Szoboszlai; Werner


Odds på Real Madrid – Leipzig

Bookmakerne tror mest på en sejr til Real Madrid


Odds-forslag: Smæk på underholdningen i Madrid

Real Madrid er i en klasse for sig selv når det gælder Champions League, det viste de i sidste sæson, og det har de vist så mange gange før. Det er ikke sådan, at madrilenerne overhovedet ikke træder forkert i løbet af en sæson, men når det gælder den fineste europæiske turnering, så er det sjældent, at de har en off-day. Denne gang må de dog klare sig uden Benzema, som har en enorm betydning for holdet, mens der i den kommende weekend venter lokalderby mod Atletico Madrid. Kunne der så ligge en overraskelse og lure her?

Leipzig kom tilbage på sporet i weekenden under den nye træner, Marco Rose, og selvom det selvfølgelig altid giver et friskt pust med en chef på bænken, så er de altså oppe imod et stærkt og erfarent mandskab her. Jeg tror ikke, at nødvendigvis at, Leipzig lykkes med at stjæle point her, men de har altså nogle esser i ærmet i forhold til en god gang omstillingsfodbold. Nkunku og Werner har godt fart i benene, og kunne meget vel komme til at gøre ondt på et Real Madrid-mandskab, som kommer til at være mest på bolden. Det dufter af et åbent opgør, hvor det ikke ville komme som den helt store overraskelse, hvis begge hold fandt vej til netmaskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,58
Begge hold scorer
Gå til bwin *


Real Madrid – Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Madrid topper La Liga med maksimumpoint efter fem kampe. Her i Champions League vandt madrilenerne 3-0 over Celtic i første kamp.

 • Leipzig er 10’er i Bundesligaen med 8 point i seks kampe. I Champions League lagde de ud med et 4-1 nederlag til Shakhtar Donetsk.

 • Vinicius Junior er topscorer for Real Madrid med fire ligamål og et enkelt Champions League-mål.

 • Nkunku er topscorer for gæsterne med fire ligamål.

 • Der er ingen tidligere opgør mellem de to klubber at gøre sig klog på.


Expected Goals: Real Madrid vs. Leipzig de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGLeipzigResultatxG
Real Madrid – Mallorca(4-1) 1,56 – 0,53Leipzig – Dortmund(3-0) 1,68 – 0,64 
Celtic – Real Madrid(0-3) 1,14 – 1,72Leipzig – Shakhtar Donetsk(1-4) 1,08 – 1 
Real Madrid – Real Betis(2-1) 1,18 – 0,24Frankfurt – Leipzig(4-0)3,14 – 0,28 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Leipzig?

Real Madrid – Leipzig spilles onsdag den 14. september 2022 klokken 21.00.

Hvor spilles Real Madrid – Leipzig?

Real Madrid – Leipzig spilles på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid

Skriv et svar