18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid (K) – Barcelona (K): Odds og optakt den 22. marts 2022

Real Madrid-mændene fik ‘Clasico-klø’ søndag, og tirsdag er det så kvindernes tur

Barcelona (K) har sikret sig det spanske mesterskab med 6 runder igen. Nu jagter de endnu et Champions League-trofæ. (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid (K) er i gang med deres debutsæson på den europæiske scene. Det har indtil videre ført dem til kvartfinalerne i Champions League, hvor der er ren spansk duel i form af den feminine udgave af El Clasico. Tirsdag aften kommer Barcelona (K) på besøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid (K) – Barcelona (K). Der er kampstart tirsdag d. 22. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på Youtube. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Real Madrid (K) – Barcelona (K): Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lina Lehtovaara, Finland
Stadion: Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Vejret: 9° og let vind

Optakt til Real Madrid (K) – Barcelona (K): Skader, karantæner og startopstillinger

Det er første sæson nogensinde for Real Madrid (K) i europæisk fodbold, så en kvartfinaleplads er absolut godkendt. Og havde de mødt alle andre end Barcelona (K), ville de såmænd have pæne chancer for at komme et nøk videre. Men Real Madrid (K) skal virkelig helt op i omdrejninger, hvis de skal banke ærkerivalerne over to kampe – ja faktisk endda bare i en af dem. 

Real Madrid (K) er aktuelt nummer fem i ligaen men med en kamp i hånden kan de kravle op på tredjepladsen og have seks point til andenpladsen. Det er såmænd ikke helt skidt. I weekenden vandt de 2:0 over Tenerife, og det må have givet en lille smule optimisme efter forrige rundes udklassering af Barcelona (K), der sendte madrilenerne hjem med en ørefigen på 5:0.

Og det var ikke bare en forrygende sejr i El Clasico, for med de tre point sikrede Barcelona (K) sig det tredje spanske mesterskab på stribe seks runder før sæsonafslutningen. Og lad os bare sige, at det har ligget i kortene et stykke tid. 24 kampe inde i sæsonen er Barcelona (K) noteret for 24 sejre. 136 mål. Og de har indkasseret seks scoringer i ligaen. 

I CL-gruppespillet besejrede de blandt andre HB Køge (K), da de vandt alle seks kampe med samlet 24:1. De vandt den spanske pokal og mesterskabet, vandt Champions League og januars spanske Super Cup, så de er på en fornem Quadruple lige nu, og de er stadig med i den spanske Copa del Reina, og så er de jo altså i kvartfinalen i Champions League, som de ‘kun’ har vundet den ene gang, de gjorde det i sidste sæson – men det var så med en knusende 4:0-sejr over Chelsea (K) i finalen. 


Real Madrid (K):

  • Marta Cardona (Kant, Fast) – Tvivlsom


Barcelona (K):

  • Lieke Martens (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Mariona Caldentey (Angreb, Fast) – Skadet
  • Asisat Oshoala (Angreb, Fast) – Skadet

Real Madrid (K) forventet startopstilling: Misa; Robles, Ivana, Galvez, Svava; Abelleira, Oroz, Zornoza; Gonzalez, Del Castillo, Møller.

Barcelona (K) forventet startopstilling: Panos; Torrejon, Perreira, Leon, Ouahabi; Hermoso, Guijarro, Putellas; Hansen, Rolfo, Bonmati.


Odds på Real Madrid (K) – Barcelona (K)

Bookmakernes odds indikerer en enorm favoritværdighed til gæsterne fra Barcelona (K).


Odds-forslag: Mange mål hører sig til i Barcelona (K)s kampe

Danske Caroline Møller er indtil videre madrilenernes topscorer i de europæiske kampe med tre træffere, og formentlig starter både hun og Sofie Svava i dette opgør. De er dog formentlig oppe mod overmagten, for i fem tidligere indbyrdes møder er det endt med fem sejre til Barcelona (K). 

Kun én gang – i januars Super Cup – har det været tæt, for da vandt Barcelona (K) 1:0 på et mål i kampens allersidste minut. De øvrige seks indbyrdes møder under Real Madrid (K)-navnet er endt 9:1, 6:0, 4:0, 4:1, 3:1 og altså senest 5:0 i Barcelona (K)s favør. Gæsterne sad over i weekenden og har kunnet spare kræfter siden deres pokalkamp i onsdags, så de har endda tre dages yderligere hvile i forhold til hjemmeholdet. 

Det ligner afgjort en sejr til Barcelona (K), men det har bookmakerne også luret, så det er lidt skrabede odds, man kan hente i den retning. I stedet vælger anbefalingen at gå med mindst fire scoringer i opgøret. Det har været på menuen i seks af de foregående syv indbyrdes møder, og det er trods alt ikke helt utænkeligt, at madrilenerne kommer på tavlen her. Så skal vi blot bruge tre scoringer fra gæsterne, der samlet i CL og ligaen har nettet 160 gange i 30 kampe. Altså 5,33 mål i snit. Vi går med mindst fire scoringer i Madrid. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,61
Over 3,5 mål
Gå til Unibet *


Real Madrid (K) – Barcelona (K): Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid (K) er på 5. pladsen i den bedste spanske række med 44 point for 23 kampe. 

  • Tallene for Real Madrid (K) siger 14-2-7 og 35:28.

  • Vejen til denne kvartfinale i Champions League er gået via en 2. plads i deres indledende gruppe, hvor de tabte 2 gange til PSG (K) men slog både ukrainske Zhytlobud Kharkiv og islandske Breidablik (K). 

  • Først måtte de madrilenske kvinder via kvalifikationsrunden, hvor de besejrede engelske Manchester City (K) med samlet 2:1.

  • Barcelona (K) fører tabellen og har allerede sikret sig guldet med 72 point for 24 runder. 

  • Barcelona (K)s statistik siger 24-0-0 med en målforskel på 136:6.

  • For at slå sig til kvartfinalen i Champions League har Barcelona (K) vundet deres indledende gruppe med Arsenal (K), Hoffenheim (K) og HB Køge (K). De vandt alle 6 kampe med en samlet score på 24:1.

  • Hos Real Madrid (K) er foreløbig 13 scoringer nok til at gøre Esther Gonzalez Rodriguez til flittigste målskytte.

  • Barcelona (K)s topscorer med 19 træffere er Asisat Oshoala.


Expected Goals: Real Madrid (K) – Barcelona (K) de seneste tre kampe:

Real Madrid (K)ResultatxGBarcelona (K)ResultatxG
Real Madrid (K) – Granadilla Tenerife (K) (2-0)N/A Real Sociedad (K) – Barcelona (K)(0-3) N/A 
Barcelona (K) – Real Madrid (K) (5-0)N/A Barcelona (K) – Real Madrid (K) (5-0)N/A 
Atletico Madrid (K) – Real Madrid (K)(0-2)N/A Alaves (K) – Barcelona (K)(0-6)N/A 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid (K) – Barcelona (K)Real Madrid (K) – Barcelona (K)?

Real Madrid (K) – Barcelona (K) spilles tirsdag den 22. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Madrid (K) – Barcelona (K)Real Madrid (K) – Barcelona (K)?

Real Madrid (K) – Barcelona (K) spilles på Estadio Alfredo Di Stefano i Madrid i Spanien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar