18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Chelsea: Odds og optakt den 27. april 2021

Klide: Ruben Albarran / Bildbyrån

Nu gider vi ikke mere snak om Super League, for tirsdag går det løs i den velkendte og prestigefyldte CHAMPIONS League, når Real Madrid tager imod Chelsea. Begge hold er inde i fine resultatmæssige stimer, hvor der især er blevet vist flotte defensive præstationer. Hvem tager første stik tirsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Chelsea. Der er kampstart tirsdag d. 27. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

GÅ TIL


Real Madrid – Chelsea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie
Stadion: Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 14° , regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real Madrid
Chelsea
Odds are subject to change. Last updated 27. april 2021 20:57.


Optakt til Real Madrid – Chelsea: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har ikke været en dans på roser i denne sæson for nogen af de to mandskaber, men på det seneste er der kommet andre boller på suppen i både Madrid og London, og de står begge på tærsklen til en sindssygt spændende afslutning på sæsonen! Der er ikke tid til at hvile på laurbæerne i ligaregi, hvor der bliver kæmpet for et mesterskab i Spanien og en top-4 placering i Premier League. Det bliver spændende at se om det er Real Madrid eller Chelsea, som formår at økonomisere kræfterne på bedst mulig vis.

Det er sindssygt tæt i La Liga-toppen for tiden, selv Sevilla har sneget sig med i mesterskabskampen, hvor vi har de fire øverste hold inden for 3 point af hinanden. Real Madrid finder vi på 2.pladsen med to point op til Atletico, men med to pointtab i de seneste tre ligakampe ligner Los Blancos måske ikke den mest åbenlyse kandidat til at vinde kapløbet. De har været hårdt ramt på skadesfronten i de sidste mange kampe, og det er måske også en del af forklaringen på de to 0-0’er imod Getafe og Real Betis, for energien kan ikke være på sit højeste med en decimeret spillertrup og et tæt kampprogram. Det ser dog bedre ud for hjemmeholdet forud for dette møde, Kroos og Modric ventes at være tilbage i fuld vigør, Carvajal er klar til at indtage backen, Varane er tilbage i midterforsvaret… Det begynder at ligne et slagkraftigt mandskab! De er da også gjort til favoritter hos bookmakerne, og med god grund, for Real Madrid er bare så giftige i Champions League. Ligemeget hvor skidt det går i den hjemlige liga, kan man aldrig afskrive Los Blancos i CL, de har bare det ekstra gear når det virkelig gælder.

Chelsea har været fuldkommen flyvende siden Tuchels indtog, masser af sejre, masser af clean sheets og meget få nederlag er det blevet til under tyskerens ledelse. I weekenden stod den på en direkte duel om CL-pladserne til næste sæson, da de var på besøg hos West Ham, det endte med endnu en Tuchel-Special. En standhaftig og kompakt defensiv krydret med den nødvendige kynisme foran mål, sikrede Chelsea en 1-0 sejr, som sender dem alene op på Premier Leagues 4.plads. I Champions League er det blevet til sikkert avancement i både ottendedelsfinalen imod Atletico Madrid og i kvartfinalen imod Porto, med det spil Chelsea leverer for tiden, er de slet ikke uden chancer til dette dobbeltopgør imod de mægtige spaniere. Tuchel kan råde over en stort set skadesfri trup, så han har optimale muligheder for at holde spillerne friske til den sidste del af sæsonen.

Real Madrid:

  • Ferland Mendy (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Federico Valverde (Midtbane, Fast/Reserve) – Covid-19
  • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Lucas Vázquez (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Chelsea:

  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Varane, Militao, Nacho; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius.

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Kante, Chilwell; Mount, Werner; Havertz

Odds på Real Madrid – Chelsea

Oddsene peger indikerer at bookmakerne ser Real Madrid som favoritter til dette opgør. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 27. april 2021 20:57.


Odds-forslag: Kampens betydning giver forsigtig start

Det er et interessant matchup vi har i vente i denne semifinale, for de to hold minder en del om hinanden i deres tilgang til spillet. Hverken Real Madrid eller Chelsea blæser deres modstandere ud af banen for tiden, men resultaterne fejler bestemt ingenting. Det er helt kalkuleret at de ikke skal op og satse hele butikken, men i højere grad sikre at de står solidt organiseret på banen og heldigvis råder begge mandskaber over den nødvendige kynisme i offensiven til oftest at afgøre kampene til deres fordel. Hvad sker der så når to så ens spillestile møder hinanden?

Min forventning er en taktisk affære, i hvert fald i første opgør. Det samme forventer bookmakerne, for hvis man kigger på oddsene, så er der spået en målfattig omgang i Madrid. Det ville være overraskende, hvis et af de to mandskaber kom blæsende for fuld skrald fra start af, selvom Real Madrid godt nok kom hurtigt ud af starthullerne i deres kvartfinale imod Liverpool. Chelsea har bare vist sig meget mere sikkert frem end Liverpool på det sidste, og jeg regner ikke med at de bliver ligeså nemme at løbe om hjørner med som tilfældet var med Liverpool. Gæsterne fra Chelsea har holdt rent bur i deres seneste tre kampe, Real Madrid har holdt buret rent i deres seneste fire kampe, så det giver god mening med et målfattigt opgør. Oddset på en målfattig affære står dog til den lave side, og jeg har derfor kigget en anden vej. Med tanke på de to holds spillestile og vigtigheden af det første semifinaleopgør, har jeg kigget på et målfattigt udlæg på kampen. Hvis man ser på hvor lavt oddset ligger på en kamp med under 2.5 mål, så synes jeg betalingen for en målløs 1.halvleg virker mere tiltalende. Generelt set er det første opgør af knockout-kampene i CL aldrig de store målfester, og med disse to hold, som oftest har en pragmatisk tilgang til kampene, så tror jeg på en forsigtig start, hvor ingen af dem skal ud og brænde nogle broer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,56
Under 0.5 mål i 1.halvleg
Besøg Unibet *


Real Madrid – Chelsea: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet er godt kørende, og har nu lagt sig helt i spids af La Liga á point med Atletico Madrid, som dog har spillet en kamp mindre.
  • Benzema er fuldkommen varm for tiden, franskmanden banker mål ind og står nu noteret for 21 mål i La Liga.
  • Chelsea har akkurat klemt sig op på 4. pladsen med 58 point for 33 kampe.
  • Chelseas topscorertitel deles lige nu af Tammy Abraham, Mason Mount og Jorginho med hver 6 træffere.
  • Vi skal tilbage til 2013 for at finde det seneste indbyrdes opgør imellem Real Madrid og Chelsea, dengang stod de i Champions League-finalen, og her trak Real Madrid sig sejrrigt ud af opgøret efter 3-1 på to mål af Cristiano Ronaldo og et af Marcelo.Expected Goals: Real Madrid – Chelsea – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGChelseaResultatxG
Real Madrid – Real Betis(0-0)1,41 – 0,56West Ham – Chelsea(0-1)0,97 – 2,83
Cádiz – Real Madrid(0-3)0,74 – 3,16Chelsea – Brighton(0-0)0,96 – 0,97
Getafe – Real Madrid(0-0)2,63 – 0,29Chelsea – Manchester City(1-0)1,01 – 1,18
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar