18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Chelsea: Odds og optakt den 12. april 2022

Karim Benzema stjal showet i første opgør for en uge siden med et fantastisk hattrick! (Foto: Bildbyrån)
Karim Benzema stjal showet i første opgør for en uge siden med et fantastisk hattrick! (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid står med gode kort på hånden efter 3-1 sejren på Stamford Bridge for en uge siden. Kan Chelsea kæmpe sig tilbage tirsdag aften, eller bliver det til et forventeligt spansk avancement? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Chelsea. Der er kampstart tirsdag d. 12. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Real Madrid – Chelsea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak
Stadion: Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 12°, svag vind


Optakt til Real Madrid – Chelsea: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Madrid viste endnu engang klassen i Champions League, da de i onsdags hev en 3-1 sejr i land ude mod Chelsea i den første af to kvartfinaler. Stærk holdindsats af spanierne, som blev krydret med et fantastisk hattrick af Karim Benzema, som tilfældet også var det i ottendedelsfinalen mod PSG. Der spilles ikke længere efter reglen om udebanemål i CL, så det er ikke helt afgjort endnu, selvom Real Madrid selvfølgelig står med de klart bedste kort på hånden.

Real Madrid rystede ikke på hånden i weekenden, da de tog imod Getafe hjemme på Bernabeu. Ganske sikkert og solidt hev madrilenerne en 2-0 sejr i land, og der var endda plads til at hvile de aldrende midtbaneprofiler Modric og Kroos, mens Benzema også blev skiftet ud så snart sejren var i hus. Mesterskabet er så godt som sikret for Ancelotti og co., som nu kan rette fuld fokus på succes her i CL.

Chelsea sejlede fuldkommen i forrige weekend, da de tabte 4-1 hjemme til danskerkolonien fra Brentford, og onsdag var den så gal igen i hjemmekampen mod Real Madrid, som endte i et 3-1 nederlag. Med to så sløje præstationer inden for et par dage, så var det nok de færreste, som havde forudset en så voldsom oprejsning, som Tuchels mandskab leverede i weekenden. Chelsea blæste Southampton ud af banen med hele 6-0, som må siges, at være den perfekte optakt, når man som her skal ud og hente to mål på Real Madrid.

Der er ikke umiddelbart noget nyt på skadesfronten siden sidst, men Real Madrid må undvære Eder Militao, som afsoner karantæne, mens der hos Chelsea er tvivl om Azpilicueta, som var ramt af Covid-19 i weekenden.

Real Madrid:

  • Eder Militao (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Isco (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Eden Hazard (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Chelsea:

  • Cesar Azpilicueta (Forsvar, Fast) – Syg
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Callum Hudson-Odoi (Kant, Reserve) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Christensen, Silva, Rudiger; James, Kovacic, Kante, Alonso; Ziyech, Mount; Havertz


Odds på Real Madrid – Chelsea

Bookmakerne ser Real Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Smæk på målscoringen i Madrid

3-1 på udebane må siges, at være tæt på det perfekte udgangspunkt i en CL-kvartfinale. Real Madrid står med det ene ben i semifinalen, men der er ingen, der siger, at der ikke kan blive spænding om udfaldet af den grund. Chelsea fik virkelig tanket selvtillid i weekendens 6-0 sejr over Southampton. Ikke den værste optakt med tanke på, at de som minimum skal ud at score to mål tirsdag aften.

Real Madrid har imponeret pointmæssigt i denne sæson, men spillet på banen har ikke altid siddet lige i skabet, og derfor kunne der måske også ligge en overraskelse at lure, hvis Chelsea altså rammer et betydeligt højere niveau end for en uge siden. Gæsterne skal frem og angribe, presse, og forsøge at tvinge mål ind på en storspillende Courtois i Real-målet. Det fordrer jo for et underholdene opgør, når det ene hold på den måde er presset frem på banen, og især når modstanderen er så giftige i omstillingsspillet som Real Madrid. Der vil givetvis blive god plads til brandvarme Benzema og Vinicius i omstillingerne, når Chelsea på et eller andet tidspunkt skal angribe for fuld skrue, og det kunne i min optik sagtens ende i et rent mål-bonanza tirsdag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,87
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Real Madrid – Chelsea: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid topper La Liga med 72 point. Statistikken er på 22-6-3 og målscoren 63:26.

  • Chelsea er nummer 3 i Premier League med 62 point. Statistikken er på 18-8-4 og målscoren 64:23.

  • Karim Benzema fører topscorerræset i La Liga med 24 scoringer, mens han i Champions League står noteret for 11 mål.

  • Mason Mount er topscorer for Chelsea med 10 kasser i Premier League.

  • Real Madrid vandt første opgør i onsdags, da Benzema med et hattrick sørgede for en 3-1 sejr.


Expected Goals: Real Madrid vs. Chelsea – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGChelseaResultatxG
Real Madrid – Getafe(2-0)1,59 – 0,64Southampton – Chelsea(0-6)0,24 – 3,89
Chelsea – Real Madrid(1-3)1,56 – 1,28Chelsea – Real Madrid(1-3)1,56 – 1,28
Celta Vigo – Real Madrid(1-2)1,61 – 2,87Chelsea – Brentford(1-4)1,28 – 1,89
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Chelsea?

Real Madrid – Chelsea spilles tirsdag den 12. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Madrid – Chelsea?

Real Madrid – Chelsea spilles på Santiago Bernabeu i Madrid

Skriv første kommentar

Skriv et svar