18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Celtic: Odds og optakt den 2. november 2022

Der er grund til det løftede øjenbryn fra Ancelotti efter Real Madrid blot er sluppet afsted med 1 point fra de to seneste kampe mod Leipzig og Girona. (Foto: Bildbyrån)
Der er grund til det løftede øjenbryn fra Ancelotti efter Real Madrid blot er sluppet afsted med 1 point fra de to seneste kampe mod Leipzig og Girona. (Foto: Bildbyrån)

Onsdag aften løber sidste spillerunde af Champions League-gruppespillet af stablen, og i Spanien tager Real Madrid imod skotske Celtic. Det er top mod bund i Gruppe F. Hjemmeholdet skal bruge en sejr for at være sikre på 1.pladsen, mens gæsterne ikke kan ændre ved deres nuværende bundplacering. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Celtic. Der er kampstart onsdag d. 2. november 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Real Madrid – Celtic: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stéphanie Frappart
Stadion: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid
Vejret: 18° svag vind

Real Madrid – Celtic: Skader, karantæner og startopstillinger

Spændingen i Gruppe F er tæt på at være forduftet. I hvert fald for disse to mandskaber. Inden gruppespillets sidste spillerunde har Real Madrid allerede sikret videre avancement, mens skotske Celtic ikke kan gøre hverken fra eller til fra gruppens 4.plads. Det der til gengæld kan blive spænding om, er om det bliver Leipzig eller Shakhtar Donetsk, som spiller sig videre sammen med Real Madrid, og så kan Leipzig altså også nå at snuppe 1.pladsen. Den spanske kongeklub skal faktisk vinde for at være sikre på at ende øverst i gruppen.

Ancelottis mandskab har været godt kørende i denne sæson, hvilket aktuelle 1.pladser i både La Liga og Champions League er et godt bevis på. Der er dog kommet lidt malurt i bægeret inden for den sidste uges tid, hvor det først blev til nederlag ude mod Leipzig her i Champions League, og siden et endnu mere skuffende pointtab hjemme mod Girona i La Liga. Måske er det gået så godt hidtil, at madrilenerne er begyndt at hvile for meget på laurbæerne? Umiddelbart frygter jeg dog ikke på Real Madrids vegne på længere sigt, for der er så meget klasse og rutine på det her mandskab, at det halve kunne være nok.

Celtic har som nævnt udtjent deres rolle i Champions League i denne sæson, og faktisk er de helt ude af international fodbold for denne omgang. 2 point i de hidtidige fem kampe efterlader skotterne mutters alene i bunden af Gruppe F, hvor der er 4 point op til Shakhtar Donetsk på den Europa League-givende 3.plads. I den hjemlige liga går det dog lige efter planen med en aktuel 1.plads, 4 point foran ærkerivalerne fra Rangers. 11 sejre af 12 mulige vidner om et hold, som nærmest er i en klasse for sig i Skotland, men de sløje resultater i Europa vidner samtidig om, at den skotske Premier League ikke er af høj europæisk standard. Celtic var spillemæssigt fint med i det første opgør hjemme mod Real Madrid, men havde altså ikke den fornødne klasse til at få point med fra opgøret.


Real Madrid:

  • Karim Benzema (Angreb, Fast) – Skadet


Celtic:

  • Callum McGregor (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Carl Starfelt (Forsvar, Reserve) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Rodrygo, Vinicius

Celtic forventet startopstilling: Hart; Juranovic, Carter-Vickers, Jenz, Taylor; Abada, O’Riley, Hatate, Haksabanovic; Furuhashi, Giakoumakis


Odds på Real Madrid – Celtic

Oddsene peger på en favoritværdighed til Real Madrid


Odds-forslag: 1.pladsen i hus på sikker vis

Real Madrid er videre fra Champions Leagues Gruppe F her inden sidste spillerunde, men efter nederlaget til Leipzig i seneste spillerunde, er 1.pladsen endnu ikke sikret. Hvis spanierne skal være sikre på at ende øverst på skamlen, så skal der faktisk en sejr til her mod Celtic, som har fået deres europæiske drømme for 22/23 slukket efter sølle 2 point i fem kampe. Det omvendte opgør i Skotland endte med en 3-0 sejr til Real Madrid, og et lignende resultat virker sandsynligt onsdag aften.

Godt nok har der været lidt malurt i bægeret hos Ancelotti og co. i løbet af den sidste uges tid med nederlag til Leipzig i Champions League og 1-1 mod Girona i La Liga, men måske de to resultater rent faktisk kan fungere som et ‘wake-up call’. Der er så meget kvalitet, rutine og stjernestøv over hjemmeholdet, at det ville være mærkeligt med tre skuffende pointtab på stribe, især med tanke på, at 1.pladsen her i gruppen kun er 100% sikret ved en sejr. Real Madrid de kan, når de vil, og de vil formentlig hjertens gerne ende øverst i Gruppe F. Celtic har haft det svært europæisk i denne sæson, og det ville derfor undre mig meget, hvis de kunne udfordre Real på Bernabeu. Anbefalingen lyder på en hjemmesejr med rent bur mod de knap så målfarlige skotter.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,05
Real Madrid vinder til nul
Gå til marathonbet *


Real Madrid – Celtic: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid indtager 1.pladsen i Gruppe F med 10 point efter fem kampe.

  • Celtic er sidst i gruppen med 2 point i fem kampe.

  • Vinicius Junior er Reals topscorer i turneringen med tre scoringer.

  • Celtic har blot scoret tre mål i Champions League, men i den hjemlige liga går det langt bedre, og her er Kyogo Furuhashi topscorer for de grønne med otte kasser.

  • Real Madrid vandt det omvendte opgør med 3-0.


Expected Goals: Real Madrid vs. Celtic – de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGCelticResultatxG
Real Madrid – Girona(1-1) 3,69 – 1,77Livingston – Celtic(0-3) 0,32 – 2,55
 Leipzig – Real Madrid(3-2) 2,48 – 2,41Celtic – Shakhtar Donetsk(1-1) 1,29 – 1,34
Real Madrid – Sevilla(3-1) 1,77 – 0,45Hearts – Celtic(3-4)3,57 – 2,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Celtic?

Real Madrid – Celtic spilles onsdag den 2. november 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Real Madrid – Celtic?

Real Madrid – Celtic spilles på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid

Skriv et svar