18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

RB Salzburg – Bayern München: Odds og optakt den 16. februar 2022

Robert Lewandowski scorede 2 gange, da Bayern München senest fik stryg af oprykkerne fra VfL Bochum med 4:2. (Foto: Bildbyrån)

Det er en gentagelse af en duel fra sidste sæsons gruppespil, vi har i vente, når RB Salzburg hjemme tager mod Bayern München. Østrigerne kom videre fra en tæt og jævnbyrdig gruppe i efteråret, mens Bayern München blæste gennem deres seks kampe med maksimumpoint inklusive en mindeværdig sejr over FC Barcelona på Camp Nou. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Salzburg – Bayern München. Der er kampstart onsdag d. 16. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


RB Salzburg – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver, England
Stadion: Red Bull Arena, Salzburg
Vejret: 5° og svag vind

Optakt til RB Salzburg – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

RB Salzburg står over for en enorm opgave over to kampe, når østrigerne skal forsøge at knægte Bayern München. Træner Mathias Jaissle kan glæde sig over et flot gennemført gruppespil, hvor de trods andenpladsen viste lovende takter, og det er et hold helt i Red Bull-koncernes ånd med fokus på omstillinger, presspil og mål, mål og mål. 

De er ramt af et par irriterende fravær, hvor Onguene i forsvaret, Bernardo på backen og Sesko i front plejer at spille de fleste kampe, og de er meldt enten helt ude med skade eller i Onguenes tilfælde tvivlsomme til opgøret. Efter 19 kampe i den østrigske Bundesliga har RB Salzburg 14 point til nummer 2, og de cruiser på vej mod det niende nationale mesterskab på stribe. Den slags vænner man sig nok til, men  her er de på ukendt grund, for det er første gang, RB Salzburg har slået sig igennem til knockoutkampene i Champions League. 

Hos Bayern München har de i allerhøjeste grad stået her før. De er ikke røget ud af gruppespillet siden 2002, og fra 2007 og frem er det blevet til minimum kvartfinaler på nær to gange. Det er ganske enkelt imponerende. Det var det til gengæld ikke, da de blev spillet ud på den bagerste del af deres lederhosen mod oprykkerne fra VfL Bochum. 4:2 stod der og blinkede ydmygende ned fra måltavlen, da kampen var slut. 

Men de er faktisk løbet ind i skuffelser tidligere i sæsonen og måske særligt mod Borussia M’Gladbach, og hver gang har de rejst sig med en ordentlig lussing til den efterfølgende modstander. Det lover vel ikke så godt for værterne på Red Bull Arena i Salzburg. Bayern München må dog være en kende bekymret for defensiven. I sæsonens første ni udekampe lukkede de fem mål ind. I de efterfølgende ni er der strøget 17 bolde i kassen. Og det ser ud til, at træner Nagelsmanns svar hver gang er, at sætte endnu flere af de offensive spillere på holdet, så det lover jo godt for endnu en offensiv affære mellem de to mandskaber.  


RB Salzburg:

 • Jerome Onguene (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Bryan Okoh (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Bernardo (Back, Fast) – Skadet
 • Albert Vallci (Back, Reserve) – Skadet
 • Zlatko Junuzovic (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Sekou Koita (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Benjamin Sesko (Angreb, Fast) – Skadet


Bayern München:

 • Manuel Neuer (Mål, Fast) – Skadet
 • Alphonse Davies (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Josip Stanisic (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jamal Musiala (Midtbane, Fast/Reserve) – Sygdom

RB Salzburg forventet startopstilling: Köhn; Kristensen, Solet, Wöber, Ulmer; Capaldo, Camara, Seiwald; Aaronson; Okafor, Adeyemi.

Bayern München forventet startopstilling: Ulreich; Pavard, Süle, Hernandez; Kimmich, Tolisso; Gnabry, Müller, Sané, Coman; Lewandowski.


Odds på RB Salzburg – Bayern München

Kampens odds viser tydeligt, at Bayern München er favoritter.


Odds-forslag: Fuld pedal på offensive tiltag

De to klubbers eneste betydende møder kom i efteråret 2020, hvor de var i samme gruppe, og her var der fuld skrue på scoringerne med 12 kasser i de to opgør. Dengang spillede de også første duel i Salzburg, og her vandt Bayern München 6:2, mens de sejrede 3:1 på Allianz Arena. Tre scoringer af Lewandowski i de to kampe og et selvmål af danske Rasmus Kristensen i 2:6-nederlaget. 

Østrigerne vandt alle deres tre hjemmekampe i gruppespillet med i alt otte scoringer – 6:2 i værternes favør – og begge hold på tavlen i to af de tre opgør. Bayern München gjorde rent bord i deres indledende gruppe og vandt alle seks kampe, og dermed jo også de tre udekampe mod S. L. Benfica, FC Barcelona og Dynamo Kiev med samlet 9:1. Kun ukrainerne formåede at score mod Bayern München i den næstsidste runde i gruppen.

Bayern München lukkede blot tre mål ind i de seks kampe i gruppen, men det var andre tider, og her er de uden Neuer i buret, og forsvaret har set noget vaklende ud på det seneste. Man har i øvrigt indtryk af, at Nagelsmann gerne accepterer en scoring eller to imod, så længe offensiven bare laver 4-5 stykker per kamp. Anbefalingen tør ikke håbe på en gentagelse af de otte scoringer fra seneste duel på østrigsk græs, men vi har nu alligevel mod på mål, og det bliver med begge hold på tavlen og mindst fire scoringer.   

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,28
Begge hold scorer OG Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


RB Salzburg – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

 • RB Salzburg fører den østrigske Bundesliga med 48 point efter 19 runder.

 • RB Salzburg kom videre fra deres første kampe i Champions League som nummer 2 i en gruppe, hvor de mødte OSC Lille, Sevilla FC og VfL Wolfsburg. Det blev til 10 point for østrigerne. 

 • Bayern München er tophold i den tyske Bundesliga, hvor det er blevet til 52 point efter 22 kampe. 

 • I det indledende gruppespil mødte Bayern München S. L. Benfica, FC Barcelona og Dynamo Kiev. Det blev til seks sejre og en score på 22:3.

 • RB Salzburgs topscorer er Karim Adeyemi, som har scoret 14 kasser. 

 • Robert Lewandowski er foreløbig på 26 sæsonmål, og det gør ham til Bayern Münchens hyppigste målskytte.

Info
NavnBayern MünchenBMU
Land
Tyskland
TYS
CheftrænerJulian Nagelsmann
Websitewww.fcbayern.de
Form
Statistik
Turnering
1. Bundesliga
Kampe spillet
24
Mål
75
Mål imod
26
Rent bur
8
Gule kort
20
Røde kort
1
Turnering
Telekom Cup - Winter
Kampe spillet
2
Rent bur
2
Turnering
DFB Pokal
Kampe spillet
2
Mål
12
Mål imod
5
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
7
Mål
23
Mål imod
4
Rent bur
4
Gule kort
11
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
8
Mål imod
3


Expected Goals: RB Salzburg vs. Bayern München de seneste tre kampe:

RB SalzburgResultatxGBayern MünchenResultatxG
Rapid Wien – RB Salzburg (1-2) 0,58 – 1,22VfL Bochum – Bayern München(4-2)1,34 – 2,40 
RB Salzburg – LASK(3-1) 1,64 – 0,48Bayern München – RB Leipzig (3-2)2,73 – 3,00 
RB Salzburg – Lafnitz (3-0) 3,16 – 0,29 Hertha Berlin – Bayern München (1-4) 0,93 – 2,77 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles RB Salzburg – Bayern München?

RB Salzburg – Bayern München spilles onsdag den 16. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles RB Salzburg – Bayern München?

RB Salzburg – Bayern München spilles på Red Bull Arena i Salzburg i Østrig.

Skriv et svar