18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

RB Leipzig – Paris Saint-Germain: Odds og optakt den 3. november 2021

Foto: Bildbyrån

Det er absolut sidste udkald, hvis RB Leipzig vil have en chance for at spille med i CL-gruppe A. De er bundprop i gruppen med 0 point efter de første tre runder, og onsdag aften får de besøg af gruppens førerhold, Paris Saint-Germain. Gæsterne har godt nok meldt både Messi og Mbappé tvivlsomme, men selv uden de to får tyskerne svært ved at hente sejren. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – Paris Saint-Germain. Der er kampstart onsdag d. 3. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


RB Leipzig – Paris Saint-Germain: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andreas Ekberg, Sverige
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til RB Leipzig – Paris Saint-Germain: Skader, karantæner og startopstillinger

En ottendeplads i tabellen er ikke nok til at imponere for RB Leipzig, som under den nye træner Jesse Marsch ikke helt har nået de højder, de gjorde under Julian Nagelsmann. Men der er tegn på bedring. De seneste tre hjemmekampe i ligaen er alle vundet med en samlet score på 13:1. De har ikke tabt de seneste seks ligakampe, og i midtugen spillede de sig i DFB Pokals ottendedelsfinaler, hvor de fik en fordelagtig lodtrækning hjemme mod Hansa Rostock fra 2. Bundesliga.  

Så de mangler vel bare en smule medvind i Europa, og her halvvejs gennem gruppespillet er der fire point op til Club Brügge på dén tredjeplads, der i det mindste giver en trøstebillet til Europa League. Men det er altså ikke nok for tyskerne, hvis de banker belgierne i det indbyrdes møde, for der skal også point på bordet i mindst én af de to hjemmekampe mod først Paris Saint-Germain og i sidste runde Manchester City. Træner Jesse Marsch kan glæde sig over, at danske Yussuf Poulsen er i god form, for han har løftet holdet gevaldigt de seneste kampe, og det er slet ikke umuligt, at Poulsen endnu engang kan præstere, så RB Leipzig får udbytte af mødet med de franske giganter. 

For godt nok er Paris Saint-Germain på syv point efter deres første tre kampe i gruppen, men deres hidtil eneste udekamp var netop i Brügge, hvor de delte 1:1. Og deres to pointtab i den franske liga er også begge kommet på udebane, så det er nok på fremmed græs, de er mest sårbare. Og som nævnt har de til denne kamp meldt både Messi og Mbappé tvivlsomme, men mon ikke de er klar, når kampen fløjtes op onsdag aften? Til gengæld må de stadig undvære både Paredes og Verratti på midten, og måske må de sige permanent farvel til Sergio Ramos, der dårligt har været i kamp for franskmændene, siden han skiftede denne sommer fra Real Madrid. For rygterne går på, at klubben simpelthen vil have opsagt aftalen med øjeblikkelig virkning. 

Der er altid gang i sagerne hos Paris Saint-Germain, men de holder sig trods alt på vinderkurs både derhjemme og i Europa. Indtil videre. De er på udebane både her og i næste runde mod Manchester City, og løber de ind i to nederlag, vil der sandsynligvis være pres på dem forud for sidste runde, hvor de får besøg af Club Brügge. 

RB Leipzig:

  • Lukas Klostermann (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Marcel Halstenberg (Back, Reserve) – Skadet
  • Marcelo Saracchi (Back, Reserve) – Skadet
  • Brian Brobbey (Angreb, Fast/ Reserve) – Tvivlsom

Paris Saint-Germain:

  • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Leandro Paredes (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Kylian Mbappé (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Lionel Messi (Angreb, Fast) – Tvivlsom

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Simakan, Orban, Gvardiol; Mukiele, Laimer, Haidara, Angelino; Nkunku, Forsberg; Poulsen.

Paris Saint-Germain forventet startopstilling: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; di Maria, Gueye, Danilo, Neymar; Messi, Mbappé.


Odds på RB Leipzig – Paris Saint-Germain

Ifølge oddsene kan vi forvente en ganske lige kamp, hvor pariserne dog er små favoritter. 

Odds-forslag: Offensive tyskere får has på franskmændene

Træner Jesse Marsch er kendt for sin offensive tilgang til fodbold. Ultraoffensiv. Eller ligefrem gung-ho. Man kan vel næsten kalde ham en amerikansk version af den tjekkiske legende Zeman. Og det ser ud til, at hans ideer er ved at være implementerede i RB Leipzig, for langsomt men sikkert kravler holdet mod toppen af Bundesligaen, og måske er det for sent at redde den europæiske sæson, men de vil helt sikkert gøre et forsøg her. 

De to hold mødtes i semifinalen i forrige sæsons forsinkede udgave af Champions League. Opgøret blev spillet i august 2020 Lissabon, og her vandt franskmændene 3:0. Så trak de hinanden i gruppespillet efterfølgende. Her vandt de hver især på hjemmebane. Og nu har de trukket hinanden igen. Og Paris Saint-Germain indledte med at vinde sin hjemmekamp. Det er slet ikke usandsynligt, at tyskerne formår at vride tre point ud af denne kamp. Franskmændene har hentet fire point i deres seneste fire udekampe med uafgjort i Brügge og Marseille og nederlag i Rennes. Sejren kom mod Metz, som aktuelt er næstsidst i Ligue 1. 

RB Leipzig vandt sidste års indbyrdes møde her på Red Bull Arena. Det var i tredje runde af gruppespillet, så alt var stadig åbent, og selv om Paris Saint-Germain kom på 1:0 tidligt, endte det 2:1 til tyskerne. Anbefalingen tror på tysk sejr her, og derfor er buddet ganske enkelt hjemmesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,35
RB Leipzig
Gå til Unibet *


RB Leipzig – Paris Saint-Germain: Statistik, topscorer og H2H

  • RB Leipzig er på sidstepladsen i CL-gruppe A, hvor de har 0 point efter 3 kampe. 

  • Tallene for RB Leipzig er 0-0-3 og scoren 6:11.

  • I Bundesligaen er RB Leipzig aktuelt nummer 8 med 15 point efter 4-3-3 og scoren 21:10.

  • Paris Saint-Germain fører CL-gruppen med 7 point efter 3 runder. 

  • Paris Saint-Germains statistik er 2-1-0, mens deres måltal lyder på 6:3.

  • Ligue 1 føres suverænt af Paris Saint-Germain, som efter 12 runder har 31 point og statistikken 10-1-1 og 26:11.

  • Christopher Nkunku har scoret 4 mål for RB Leipzig, og det er rigeligt til at være holdets topscorer.

  • Hos gæsterne fra Paris Saint-Germain er Lionel Messi europæisk topscorer indtil nu med 3 mål.


Expected Goals: RB Leipzig vs. Paris Saint-Germain de seneste tre kampe:

RB LeipzigResultatxGParis Saint-GermainResultatxG
Eintracht Frankfurt – RB Leipzig (1-1) 0,51 – 3,64Paris Saint-Germain – Lille (2-1) 2,39 – 2,03 
Babelsberg – RB Leipzig (0-1) 0,11 – 2,97Marseille – Paris Saint-Germain(0-0) 1,00 – 1,76 
RB Leipzig – Greuter Fürth (4-1) 2,27 – 1,53 Paris Saint-Germain – RB Leipzig (3-2)3,11 – 2,61 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar