18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

RB Leipzig – Manchester City: Odds og optakt den 7. december 2021

Der har været for lidt at juble af hos RB Leipzig i sæsonen, så nu har de fyret træner Jesse Marsch. Lad os se, hvor festligt det så bliver. (Foto: Bildbyrån)

RB Leipzig valgte i weekenden at skille sig af med træner Jesse Marsch. Tre nederlag på stribe i Bundesligaen var ét for meget, og derfor er det assistent Achim Beierlorzer, der står i spidsen, når holdet møder Manchester City i sidste runde i Champions League-gruppespillet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – Manchester City. Der er kampstart tirsdag d. 7. december 2021 kl. 18:45. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


RB Leipzig – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandro Schärer, Schweiz
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig, Tyskland
Vejret: 0° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til RB Leipzig – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har absolut ikke været et vellykket efterår for RB Leipzig indtil nu. Det lykkedes ikke for den nye træner, amerikanske Jesse Marsch, at få skabt linje, struktur og forståelse hos spillerne for hans ønskede metoder. Derfor roder den sejrsvante klub rundt midt i Bundesligaen med seks nederlag i de første 14 kampe. 

I Champions League har de for længst udspillet deres rolle i forhold til knockoutkampene, og nu skal forrige sæsons semifinalister stramme sig an, hvis de overhovedet vil spille europæisk til foråret. De er á point med Club Brügge, der skal en tur til Paris, men i det mindste er RB Leipzig bedst indbyrdes via 5:0-sejr netop i Belgien i sidste runde. De må undvære Saracchi og Halstenberg på backpositionerne, og på midten er Haidara ude, ligesom hverken Dani Olmo eller Yussuf Poulsen formentlig er klar til kamp heller. Så der er en hel del spørgsmålstegn ved RB Leipzig. 

I forsvaret havde de for mange år siden et udtryk, der gik nogenlunde sådan her: “Det kan der ikke være spørgsmål til”, og hvor der er masser af åbne spørgsmål ved værterne til dette opgør, kan træner Guardiola vist godt tillade sig at sige, at der ikke kan være meget at spørge om. Syv sejre på stribe har sendt Manchester City til tops i Premier League, og i Champions League-gruppen sikrede de førstepladsen med sejren over Paris Saint-Germain allerede i sidste runde. 

Skadeslisten er kort, og reelt er det kun Ferran Torres, der kunne tænkes at få en rolle, men der er heldigvis for The Citizens mange alternativer på den del af banen. Bernardo Silva har scoret tre gange i de seneste to kampe, og selv om kampen er helt uden betydning for Manchester City, kan de godt tænkes at rotere for at spare spillere til en om muligt endnu mere intens december i Premier League. 


RB Leipzig:

 • Marcelo Saracchi (Back, Reserve) – Skadet
 • Marcel Halstenberg (Back, Reserve) – Skadet
 • Amadou Haidara (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Dani Olmo (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Yussuf Poulsen (Angreb, Fast) – Skadet


Manchester City:

 • Benjamin Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
 • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Simakan, Klostermann, Gvardiol; Mukiele, Kampl, Laimer, Angelino; Nkunku, Forsberg; Silva.

Manchester City forventet startopstilling:  Ederson; Walker, Stones, Laporte, Zinchenko; Fernandinho; De Bruyne, Gündgogan: Mahrez, Jesus, Foden.


Odds på RB Leipzig – Manchester City

Bookmakernes odds forudsér en nogenlunde lige kamp men med svag favoritværdighed til gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Odds-forslag: RB Leipzig skal formentlig bruge mål, og mon dog Manchester City kan lade være?

Tyskerne har trods alt de bedste kort på hånden i duellen med Club Brügge, men de skal have mindst lige så mange point som belgierne for at holde fast i tredjepladsen. Måske er den tredjeplads slet ikke så vigtig for RB Leipzig lige nu. 

De har måske rigeligt at gøre med at koncentrere sig om Bundesligaen, hvor de tre kampe frem mod jul byder på Borussia M’Gladbach, FC Augsburg og Arminia Bielefeld. De tre kampe kan betyde forskellen mellem en sæson som ren leverpostej, eller om de holder porten på klem for en lang spurt mod at forny den europæiske deltagelse via tabellen. 

Omvendt kan det også være svært at se, hvorfor Manchester City skulle bruge alverdens resurser på dette opgør. De plejer godt nok ikke deceideret at smide kampe. Næsten uanset vilkår og betingelser. Men det skyldes nok mest, at der er så høj kvalitet selv hos de spillere, der ikke er faste bestanddele i de foretrukne 11. Anbefalingen er ikke helt sikker på, hvilken vej vinden blæser i forhold til slutresultat, men der bør komme mål i denne kamp, 

Tre af RB Leipzigs seneste fire kampe har budt på mindst tre scoringer. Seks af Manchester Citys seneste syv har budt på mindst tre mål, og så endte det jo med 6:3 til englænderne, da de mødtes i det omvendte opgør. Vi går efter mindst tre mål her også. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,80
Over 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


RB Leipzig – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • RB Leipzig er på 3. pladsen i CL-gruppe A før sidste runde. De har 4 point for 5 kampe og er aktuelt á point med Club Brügge på 4. pladsen. 

 • RB Leipzigs statistik i gruppespillet er 1-1-3 med scoren 13:13.

 • I Bundesligaen er RB Leipzig nummer 11 med 18 point efter 14 runder.

 • Manchester City topper gruppen med 12 point for deres 5 kampe, og de er sikre på at slutte som nummer 1.

 • Tallene for Manchester City siger 4-0-1, mens deres måldifference er 17:8.

 • Weekendens kampe betød, at Manchester City kravlede til tops i Premier League, som de fører med deres 35 point efter 15 kampe.

 • Christopher Nkunku er RB Leipzigs europæiske topscorer med 7 træffere i gruppespillet, mens han i Bundesligaen også har nettet mest for mandskabet med 6 scoringer.

 • Manchester Citys flittigste målscorer i CL-gruppen er Riyad Mahrez, som har scoret 4 gange. I Premier League er Bernardo Silva ivrigste mand ved måltruget med 7 mål.

 • De to hold spillede en ret underholdende affære, da de mødtes på Etihad i september. Dengang vandt Manchester City 6:3.


Expected Goals: RB Leipzig vs. Manchester City de seneste tre kampe:

RB LeipzigResultatxGManchester CityResultatxG
Union Berlin – RB Leipzig(2-1)2,23 – 1,05Watford FC – Manchester City(1-3)0,79 – 4,47 
Eintracht Frankfurt – Union Berlin(2-1)1,94 – 1,27Aston Villa FC – Manchester City(1-2)1,47 – 1,13 
Maccabi Haifa – Union Berlin(0-1)1,31 – 0,16Manchester City – West Ham United(2-1)2,59 – 0,21 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles RB Leipzig – Manchester City?

RB Leipzig – Manchester City spilles tirsdag den 7. december 18:45.

Hvor spilles RB Leipzig – Manchester City?

RB Leipzig – Manchester City spilles på Red Bull Arena i Leipzig i Tyskland.

Skriv et svar