18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rapid Wien – Sparta Prag: Odds og optakt den 20. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Vi er nået til 2. kvalifikationsrunde og 1. kamp i Champions League-kvalifikationen. Her træder både Rapid Wien og Sparta Prag ind i turneringen, og for begge mandskaber vil det være en enorm skuffelse, hvis det her bliver endestationen. Begge hold har gjort det pænt i deres testkampe, men nu er det alvor. Hvem er mest klar? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rapid Wien – Sparta Prag. Der er kampstart tirsdag d. 20. juli 2021 kl. 20:30. Se kampen på Sport 1 eller PRO X. 

GÅ TIL


Rapid Wien – Sparta Prag: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Serdar Gözübüyük, Holland
Stadion: Allianz Stadion, Wien
Vejret: 21° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Rapid Wien
Sparta Prag
Odds are subject to change. Last updated 20. juli 2021 20:29.


Optakt til Rapid Wien – Sparta Prag: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev til sølvmedaljer for Rapid Wien i sidste sæsons østrigske Bundesliga. Rapid Wien har ikke været i Champions League-gruppespillet siden 2005, hvor de var i en fæl pulje med Bayern München, Juventus og Club Brügge. Det blev til seks nederlag, og godt nok vandt de mesterskabet i 2008, men de har altså ikke været i gruppespillet siden 2005. De har til gengæld gjort flere forsøg i gruppespillet i Europa League, og nu har de så chancen for at sparke døren op til den store scene og sikre klubben en økonomisk indsprøjtning, der måske kan give dem chancen for at tage kampen op med Salzburg. 

Holdets største profil er angriber Ercan Kara, som ikke bare stod for 15 scoringer men også havde næstsidste fod på et utal af gange i sidste sæson. Ham skal vi holde øje med, for det kan blive en stor oplevelse. Han tordnede mål ind for Mauerwerk i Regionalligaen, da han for tre sæsoner siden blev hentet til 2. ligaklubben Horn, og efter bare én sæson dér blev han hentet til Rapid Wien, hvor han altså i sidste sæson nettede imponerende 15 gange. En anden profil med et herligt navn er Christoph Knasmüllner, som fra en position på midtbanen var en konstant offensiv trussel sidste sæson og nåede op på godkendte 12 pletskud. I deres testkampe har Rapid Wien fortsat de offensive takter, og i fredags tog de hul på den østrigske pokalturnering med en 6-0-sejr over amatørholdet Wiener Viktoria. Både Kara og Knasmüllner kom på tavlen i det opgør. 

Sparta Prag har også gjort det fint i deres testkampe, men de har endnu ikke spillet en betydende kamp. Spørgsmålet er selvfølgelig, om 6-0 i pokalen var så meget andet end en ekstra testkamp for wienerne? Sparta Prag sluttede også som 2’er i deres liga i sidste sæson, og de var langt efter det suveræne tophold, Slavia Prag, der endte med 12 points forspring til bysbørnene. I sidste sæson var Sparta Prag i Europa League-gruppespillet, hvor de snuppede to sejre over Celtic, men til gengæld måtte se sig slået fire gange mod Milan og franske Lille.

Nu rækker Sparta Prag altså ud efter Champions League-kvalifikationen. Det gør de blandt andet med store forhåbninger til den bare 18-årige Adam Hlozek, der scorede 15 kasser i sidste sæson. Han har fået selskab af en anden skarpskytte, den tidligere venstreback i AGF, Casper Højer Nielsen, som måske kan klemme sig ind på holdet til dette opgør, hvor man ellers skal holde øje med Celustka i midterforsvaret, der var med til det tjekkiske eventyr ved EM-slutrunden, hvor de jo nåede helt til kvartfinalerne. 

Rapid Wien:

  • Ingen kendte fravær

Sparta Prag:

  • Ingen kendte fravær

Rapid Wien forventet startopstilling: Strebinger; Stojkovic, Hoffmann, Wimmer, Ullmann; Petrovic, Knasmüllner; Schick, Fountas, Arase; Kara.

Sparta Prag forventet startopstilling: Heca; Vindhelm, Celustka, Hancko, Polidar; Moberg-Karlsson, Pavelka, Dockal, Sacek, Krejci; Hlozek.


Odds på Rapid Wien – Sparta Prag

Oddsene peger på, at vi kan forvente et helt lige opgør med en lille overvægt til Rapid Wien.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 20. juli 2021 20:29.

Odds-forslag: Holdene er glade for mål. Lad bare det fortsætte

De to hold ligger stort set side om side på kvotient-listen som henholdsvis nummer 91 og 93 med 17,500 og 17,000 point. Og bookmakerne ser det også som et meget lige opgør. Rapid Wien var involverede i 104 scoringer i deres 32 opgør i sidste sæson i ligaen. Det er 3,25 i snit, og de stod selv for lige præcis 2 scoringer pr. kamp. De har scoret 17 mål i deres seneste seks kamp, og det er 2,8 mål i snit. 

Sparta Prag var også glade for at score mål i sidste sæson. I deres 34 ligakampe faldt der i alt 125 mål. Det er et snit på 3,67 mål. Af dem stod de selv for knap 2,8 pr. kamp. Det er altså et par målmaskiner, der skal op mod hinanden her. I 15 af Sparta Prags seneste 16 kampe har de ladet modstanderen score. Så selv om de selv basker kasser ind på stribe, er der også en vis gavmildhed i den anden ende. Og det er Rapid Wien ikke sene til at udnytte. 

Anbefalingen tror på mål. Så meget at vi anbefaler over 2,5 scoringer i denne kamp. Trods europæisk betydning. Trods at det er tidligt på sæsonen. Over 2,5 mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,76
Over 2,5 mål
Gå til Unibet *


Rapid Wien – Sparta Prag: Statistik, topscorer og H2H

  • Rapid Wien sluttede som nummer 2 i den østrigske Bundesliga med 36 point efter 32 runder – de var 15 point efter Salzburg på 1. pladsen.

  • Tallene for Rapid Wien var 17-8-7 og scoren 64:40.

  • Det blev også til en 2. plads for Sparta Prag i den forgangne sæson. De sluttede med 74 point for 34 kampe, og de var 12 point efter Slavia Prag.

  • Sparta Prags statistik var så nydelig som 23-5-6 med en målforskel på 82:43.

  • Rapid Wiens topscorer i sidste sæson var Ercan Cara, som stod for 15 scoringer. 

  • Hos Sparta Prag var det Adam Hlozek, som blev topscorer med i alt 15 sæsontræffere. 


Expected Goals: Rapid Wien vs. Sparta Prag– de seneste tre kampe

Rapid WienResultatxGSparta PragResultatxG
Rapid Wien – Wiener Viktoria(6-0)3,05 – 0,27Sparta Prag – Dinamo Moskva(2-2)1,25 – 1,90
Rapid Wien – FC København(1-0)1,50 – 0,72Wolfsberger – Sparta Prag(3-2)0,92 – 1,44
Rapid Wien – LASK Linz(3-0)1,05 – 0,39Sparta Prag – Brno(6-1)3,25 – 1,32 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar