18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

PSV – Monaco: Odds og optakt den 9. august 2022

Ben Yedder er manden med målansvaret, når Monaco tirsdag aften skal forsøge at spille sig videre i Champions League-kvalen. (Foto: Bildbyrån)
Ben Yedder er manden med målansvaret, når Monaco tirsdag aften skal forsøge at spille sig videre i Champions League-kvalen. (Foto: Bildbyrån)

To af de mest profilerede mandskaber i Champions League-kvalens 3.runde støder sammen tirsdag aften i Eindhoven. PSV og Monaco spillede 1-1 i Frankrig for en uge siden, så intet er afgjort endnu. Hvem trækker det længste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til PSV – Monaco. Der er kampstart tirsdag d. 9. august 2022 kl. 20:30.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


PSV – Monaco: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesús Gil
Stadion: Philips Stadion, Eindhoven
Vejret: 23° og svag vind

Optakt til PSV – Monaco: Skader, karantæner og startopstillinger

Den, på papiret, mest seværdige og profilerede kamp 3.kvalifikationsrunde til Champions League står mellem PSV og Monaco. To mandskaber med internationalt format, som sagtens kan tillade sig at drømme om et gruppespil i den mest prestigefyldte internationale klubturnering. De to klubber var også i direkte duel i sidste sæson, her var det dog Europa League-gruppespillet. Her spillede Monaco sig sikkert videre som 1’er i gruppen, mens PSV måtte tage til takke med 3.pladsen. Første opgør for en uge siden var en jævnbyrdig affære, som endte 1-1, så alt er åbent her til returopgøret. Vinderen møder i sidste og afgørende kvalrunde vinderen af belgiske Union St.Gilloise og skotske Rangers.

PSV måtte tage til takke med en 3.plads i Europa League-gruppespillet i sidste sæson, blandt andet grundet et nederlag til Monaco. Her fra gik turen videre tilConference League, hvor hollænderne gjorde det af med FCK i ottendedelsfinalen, mens de selv blev ekspederet ud runden efter af engelske Leicester. Angrebslegenden Ruud Van Nistelrooy har overtaget roret fra Roger Schmidt til denne sæson, og den tidligere Manchester United-spiller har fået en glimrende start. I den hollandske vandt Super Cup vandt PSV med 5-3 over Ajax, mens de i weekenden tog hul på en ny sæson i Æresdivisionen med en 4-1 sejr over Emmen, i en kamp, hvor der endda var råd til at spare et par profiler. Hollænderne har et ungt og spændende mandskab, som blot endte 2 point efter Ajax i sidste sæson, så der er virkelig noget at bygge videre på.

Monaco havde ingen problemer med at spille sig videre fra en ellers stærk Europa League-gruppe med blandt andre PSV og Real Sociedad i sidste sæson, allerede i ottendedelsfinalen blev det dog til et lidt overraskende exit til portugisiske Braga. I Ligue 1 endte franskmændene på 3.pladsen efter PSG og Marseille. Ligesom PSV så tog Monaco også hul på den hjemlige liga i weekenden, hvor det blev til en 2-1 sejr ude over Strasbourg, og ligesom hollænderne, så sparede franskmændene også en del profiler i weekendens opgør. Flot start af Monaco, som vandt på en ikke ukompliceret udebane og dermed udbyggede udebanestatistikken til syv kampe i streg uden nederlag.


PSV:

 • Carlos Vinicius (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Noni Madueke (Kant, Fast) – Skadet
 • Olivier Boscagli (Forsvar, Fast) – Skadet


Monaco:

 • Takumi Minamino (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Myron Boadu (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Willem Geubbels (Kant, Reserve) – Skadet
 • Benoit Badiashile (Forsvar, Fast) – Skadet

PSV forventet startopstilling: Benitez; Hoever, Teze, Obispo, Max; Sangare, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Gakpo

Monaco forventet startopstilling: Nubel; Vanderson, Disasi, Maripan, Jakobs; Matazo, Fofana; Diop, Volland, Golovin; Ben Yedder


Odds på PSV – Monaco

Bookmakerne har værterne som favoritter.


Odds-forslag: Jævnbyrdig og påpasselig affære i vente

Det var jævnbyrdigt, da de to klubber krydsede klinger i sidste sæsons Europa League-gruppespil. Her endte de to opgør henholdsvis 0-0 og 2-1(med et sejrsmål til Monaco i 89.minut). Det var også jævnbyrdigt, da de to klubber igen krydsede klinger i sidste uge, hvor de delte i porten med en 1-1’er. Der blev sparet spillere i begge lejre i weekendens kampe, noget der vidner om to trænere, som godt ved, at det ikke bliver en nem opgave at spille sig videre til sidste kvalrunde.

Ingen af de to klubber har fundet vej til Champions League-gruppespillet siden 18/19-sæsonen, selvom begge var uhyre tæt på i sidste sæson, hvor Benfica og Shakhtar Donetsk blev stopklodserne i den afgørende kvalrunde. Nu har PSV og Monaco muligheden igen, og der venter lidt blødere modstand i næste runde end der gjorde i fjor. Der er uhyre meget på spil her, så det kunne tænkes, at de to ellers offensivt stærke mandskaber kommer til at gå mere påpasseligt til værks end normalt. Af de tre indbyrdes opgør indenfor det sidste års tid er kun én kamp gået over 2.5 mål, da Monaco vandt med 2-1 på en sen scoring. Det ser jævnbyrdigt ud, der er meget på spil, og der skal ikke brændes broer for tidligt i kampen. Det kunne godt dufte af et målfattigt returopgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,22
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


PSV – Monaco: Statistik, topscorer og H2H

 • PSV kom godt i gang med den hjemlige liga, da de i weekenden bankede FC Emmen med 4-1.

 • Monaco kom også godt fra land i Ligue 1, da de på udebane besejrede Strasbourg med 2-1.

 • Cody Gakpo viste sig flot frem i weekenden, da han noterede sig for to af PSV’s fire kasser.

 • Ben Yedder var nærmeste forfølger til Mbappe på Ligue 1’s topscorerliste i sidste sæson. Franskmanden stod for hele 25 ligamål.

 • Første opgør for en uge siden endte 1-1. De to klubber var også i direkte duel i sidste sæson, hvor det endte 0-0 i Frankrig og 2-1 til Monaco i Holland.
Info
NavnPSV EindhovenPSV
Land
Holland
HOL
CheftrænerRuud van Nistelrooy
Websitewww.psv.nl
Form
Statistik
Turnering
Æresdivisionen
Kampe spillet
2
Mål
9
Mål imod
3
Turnering
KNVB Cup
Kampe spillet
5
Mål
12
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
4
Turnering
Champions League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Gule kort
6
Turnering
Europa League Grp. B
Kampe spillet
6
Mål
9
Mål imod
8
Rent bur
2
Gule kort
13
Røde kort
2
Turnering
Europa Conference League Slutspil
Kampe spillet
6
Mål
11
Mål imod
7
Rent bur
3
Gule kort
8

Expected Goals: PSV vs. Monaco de seneste tre kampe:

PSVResultatxGMonacoResultatxG
PSV – Emmen(3-0) 1,53 – 0,46Strasbourg – Monaco(1-2) 1,24 – 3,32 
Monaco – PSV(1-1) 1,79 – 1,19Monaco – PSV(1-1) 1,79 – 1,19
Ajax – PSV(3-5) 1,19 – 2,71Southampton – Monaco(3-1) 2,18 – 0,76  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles PSV – Monaco?

PSV – Monaco spilles tirsdag den 9.august 2022 klokken 20.30

Hvor spilles PSV – Monaco?

PSV – Monaco spilles på Philips Stadion i Eindhoven

Skriv et svar