18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

PSV – Galatasaray: Odds og optakt den 21. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Onsdag aften er der mere Champions League-bold på programmet, når sidste sæsons 2’er fra Æresdivision, PSV, tager imod sidste sæsons 2’er fra den tyrkiske Super Lig, Galatasaray. Vi har at gøre med to relativt store klubber på den internationale fodboldscene, som helt sikkert har det som en del af deres selvforståelse, at de skal spille med i det fineste selskab. Bolden ruller endnu ikke i hverken Æresdivision eller Super Lig, så dette bliver den første betydende kamp for begge mandskaber. Hvem er klar til at tage det første stik? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til PSV – Galatasaray. Der er kampstart onsdag d. 21. juli 2021 kl. 21:00.

GÅ TIL


PSV – Galatasaray: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro Hernández, Spanien
Stadion: Philips Stadion, Eindhoven
Vejret: 21° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 04:46.


Optakt til PSV – Galatasaray: Skader, karantæner og startopstillinger

Selvom vi kun er nået til anden runde i Champions League-kvalen, så har vi her at gøre med et møde mellem to klubber, som ikke er uvante på den store fodboldscene. Der er nærmest garanti for at se klubberne i enten Europa League eller Champions League-gruppespil. og det er kampen om Champions League-billetterne, som skal udkæmpes i morgen aften. Ruten hele vejen til gruppespillet byder på tre kvalifikationsrunder, og vinderen af dette dobbeltopgør, får lov til at kæmpe næste slag imod enten Celtic eller FC Midtjylland.

EM-slutrunden er et fremragende udstillingsvindue, det har de lynhurtigt fundet ud af i PSV! Denzel Dumfries var en af de mest lysende profiler for Holland ved sommerens slutrunde, han tonsede frem og tilbage fra hans wingback, og viste tilmed målnæsen ved flere lejligheder, derudover viste også angriberen Donyell Malen prøver på sit store talent – og selvom det selvfølgelig er godt nyt for PSV, og den pris de kan få for spillerne, så er det ikke et drømmescenarie forud for dette opgør, hvor ingen af de to profiler forventes at deltage grundet forestående transfers til større adresser. Champions League har været foruden PSV i de seneste to sæsoner, hvor hollænderne har måtte tage til takke med Europa League, men nu får de altså chancen igen efter at have sikret sig 2.pladsen i Æresdivisionen blot et point foran AZ på 3.pladsen. For to sæsoner siden var det netop anden kvalifikationsrunde, som blev endestationen for PSV, da de noget skuffende måtte se sig slået af Basel. Efter en tør sæson uden så mange fans på lægterne, kan hjemmeholdet se frem til støtte fra 35.000 gale hollændere på tribunen i morgen, og med den slags opbakning kan vi igen snakke om hjemmebanefordel! Selvom PSV må undvære to af deres største profiler i Dumfries og Malen, så er der stadig kvalitet hos hollænderne, som blandt andre råder over den tyske pretty-boy Mario Götze og israelske Zahavi, som fortsat viser målnæse.

Det var lige ved og næste for det tyrkiske storhold i sidste sæson, Galatasaray endte sæson á point med ærkerivalerne fra Besiktas, men måtte slukørede tage til takke med 2.pladsen i Super Lig på dårligere målscore, og skal dermed igennem hele tre kvalifikationsrunder for at spille sig i Champions League. Galatasaray måtte i sidste sæson give fortabt på den europæiske drøm inden den reelt var startet, efter sejre over upåagtede modstandere fra Aserbajdsjan og Kroatien i de to første kvalifikationskampe til Europa League, måtte tyrkerne se sig slået af skotske Rangers i playoff-kampen om Europa League. Tyrkerne har masser af rutine i truppen fra træner Fatih Terim til fronttrioen, som består af Turan, Babel og Falcao – helt fantastiske spillere, som desværre alle virker til at være i deres karrieres efterår. Ikke desto mindre, kan deres glimt af klasse og rutine vise sig vigtigt i de forestående kvalifikationskampe. Galatasaray fik ikke den fedeste optakt til dette opgør, da de blev nægtet adgang til Grækenland, hvor de skulle testkamp mod Olympiakos. Angiveligt havde tyrkerne ikke helt styr på indrejserestriktionerne til Grækenland, og de fik således ikke mulighed for at finpudse de interne relationer forud for dette opgør, men benene må til gengæld være lette!

PSV:

  • Denzel Dumfries (Back, Fast) – Skadet
  • Donyell Malen (Kant, Fast) – Skadet

Galatasaray:

PSV forventet startopstilling: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangare; Madueke, Gotze, Vertessen; Zahavi.

Galatasaray forventet startopstilling: Balaban; Yedlin, Luyindama, Ozturk, Bayram; Kara; Feghouli, Kilinc, Turan, Babel; Falcao.


Odds på PSV – Galatasaray

Bookmakerne ser PSV som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 04:46.

Odds-forslag: Målfesten starter først i næste uge

Der er stadig tre ugers tid til sæsonstart i både Holland og Tyrkiet, så de to hold må forventes, at være omtrent lige langt i sæsonforberedelserne. Ingen af de to trupper er endeligt på plads for sæsonen, hvor der stadig forventes både afgange og tilgange, forestående transfers og sommerferie efter EM til Dumfries og Malen, gør at hjemmeholdet står en anelse svagere i billedet til dette opgør. Til gengæld går Fatih Terim og venter på tilføjelser til truppen, så ingen af de to hold er formentlig klar til at præstere deres ypperste endnu.

PSV er blevet gjort til rimelig heftige favoritter af bookmakerne, for en uge siden lå oddset på en hjemmesejr omkring 1.95, og nu er vi helt nede på 1.60. De har godt nok fordelen af, at have hjemmefans tilbage på lægterne, men oddset står en kende for lavt til at forfølge i min optik. I stedet har jeg kastet øjnene på et målfattigt opgør. PSV stod for den næstbedste defensiv i Æresdivisionen i sidste sæson med 35 indkasserede mål i 34 kampe, mens Galatasaray blev noteret for den bedste defensiv i den tyrkiske Super Lig med 36 indkasserede mål i 40 kampe. Vi har altså at gøre med to hold, som formår at sætte en god organisation op, og med betydningen af denne kamp in mente, at holdene formentlig ikke er helt oppe i omdrejninger efter sommerferien, at PSV mangler to af deres største offensive esser i Dumfries og Malen, og det faktum, at det er et dobbeltopgør, som ikke kræver en afgørelse i morgen, ja, så tror jeg på et forsigtigt udlæg, hvor ingen af de to hold skal ud og brænde banen af fra start af. Det bliver ikke en målfest i Eindhoven!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,02
Under 2.5 mål
Gå til Unibet *


PSV – Galatasaray: Statistik, topscorer og H2H

  • PSV endte på Æresdivisionens 2.plads i sidste sæson blot 1 point foran AZ Alkmaar på 3.pladsen, og langt bagefter Ajax, som hev endnu et mesterskab i land.

  • Galatasaray snuppede 2.pladsen i Super Lig i sidste sæson, men det var kun en ringere målscore end Besiktas, som gjorde at de ikke løb afsted med guldet!

  • Donyell Malen var et af de farligste bekendtskaber i Æresdivision i sidste sæson, den unge hollænder stod for 19 scoringer i Æresdivision. Han er desværre ikke med i morgen, så ansvaret hviler på den aldrende israelske angriber Zahavi, som i sidste sæson blev noteret for 11 kasser i ligaen.

  • Det blev aldrig rigtig en målfest for Radamel Falcao i sidste sæson, men ikke desto mindre endte han på toppen af Galatasarays topscorerliste med 9 mål. Har den snart aldrende bomber mere i sig?

  • De to klubber krydsede klinger i Champions League i både 2001 og 2006, af de fire opgør endte tre med sejr til PSV, mens Galatasaray trak det længste strå i et tilfælde.


Expected Goals: PSV vs. Galatasaray– de seneste tre kampe

PSVResultatxGGalatasarayResultatxG
PSV – PAOK(1-0)2,9 – 0,06Galatasaray – Kasımpaşa(4-2)2 – 1,94
Osnabrück – PSV(0-0)0,21 – 1,82Galatasaray – Dinamo Bucureşti(2-1)1,83 – 1,9
Delbrücker SC – PSV(1-10)0,59 – 7,18Galatasaray – Yeni Malatyaspor(3-1)4,08 – 0,69
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar