18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

PSV – FC Midtjylland: Odds og optakt den 3. august 2021

Foto: Bildbyrån

De midtjyske ulve tog en kæmpe skalp i sidste uge med sejren over Celtic, og er nu som minimum sikret gruppespillet i Europa League, og hvis alt går godt her mod PSV, så lever Champions League-drømmen i bedste velgående. Hollænderne skilte Galatasaray ad i seneste runde, og ligner på forhånd en stor mundfuld for FCM. Kan Sisto og co. stille noget op mod de velspillende hollændere, eller må de tage til takke med Europa League? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til PSV – FC Midtjylland. Der er kampstart tirsdag d. 3.august 2021 kl. 20:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


PSV – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sergei Karaseav, Rusland
Stadion: Philips Stadion, Eindhoven
Vejret: 17° og svag vind


Optakt til PSV – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Tirsdag aften går det nok engang løs for FC Midtjylland, som har kastet sig hovedkulds ud i sæsonen med både Superliga og europæisk fodbold. Det er et overordentligt stramt kampprogram de kører i Herning her fra start af, men indtil videre har de nærmest mestret det til perfektion. Selvom Celtic måske ikke er hvad de har været, så er det en kæmpe bedrift at midtjyderne ekspederede dem ud af kvalifikationen. Denne gang venter PSV, som viste høj klasse i deres to kampe mod Galatasaray, som de samlet vandt med hele 7-2.

Der var nok lidt bange anelser i det midtjyske efter nederlaget til OB i første spillerunde af Superligaen, men de har rejst sig hurtigt og flot fra den uheldige start. De to seneste Superliga-kampe mod AaB og Viborg har kastet 6 point af sig, og præstationerne har været ganske fine. Derudover har de så ekspederet det skotske storhold Celtic ud af Champions League-kvalifikationen, begge opgør endte 1-1 i ordinær spilletid, mens FC Midtjylland fortjent trak det længste strå i den forlængede spilletid. Det virker til, at midtjyderne efterhånden har fået tilspillet sig lidt europæisk robusthed og kynisme, de var bagud i begge opgør mod Celtic, og alligevel formåede de i begge tilfælde at kæmpe sig tilbage i kampen, også selvom de var lidt på hælene i Glasgow. Men det er lige netop den slags effektivitet der skal til for at spille sig i Europa.

Den hollandske liga er endnu ikke skudt i gang, men PSV virker til at være end klar allerede nu. De skulle kun bruge 2 minutter på at bringe sig foran i første opgør mod Galatasaray, og derfra kiggede de sig ikke tilbage! Tyrkerne blev fuldkommen skilt ad, og måtte rejse hjem med et ydmygende 5-1 nederlag. Hollænderne havde også fuldkommen styr på andet opgør, som de vandt med 2-1 – en meget overbevisende indsats over to kampe mod et, på papiret, relativt stærkt tyrkisk mandskab. Den samlede sejr på 7-2 kom i hus uden to af de absolutte profiler fra sidste sæson, Malen og Dumfries, men PSV viste at de sagtens kan klare sig uden de to. Især Götze og Zahavi var i overdådigt spillehumør i hjemmekampen mod Galatasaray, og dem skal Sviatchenco og co. have lukket ned for. Der venter midtjyderne et gevaldigt tryk tirsdag aften, for PSV har glæden af at have deres fanatiske fans tilbage på lægterne.

PSV:

  • Olivier Boscagli (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Denzel Dumfries (Back, Fast) – Ikke disponibel

FC Midtjylland:

  • Jens-Lys Cajuste (Midtbane, Fast) – Ikke disponibel
  • Sory Kaba (Angreb, Fast) – Ikke disponibel

PSV forventet startopstilling: Drommel; Mwene, Ramalho, Viergever, Max; Sangare, Van Ginkel; Madueke, Gotze, Vertessen; Zahavi

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho; Mabil, Brumado, Sisto.


Odds på PSV – FC Midtjylland

Oddsene peger på, at bookmakerne har PSV som klare favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Ulvene bider fra sig!

På baggrund af PSV’s indsats mod Galatasaray, så ligner det her umiddelbart en stor mundfuld for FC Midtjylland. Bookmakerne er da heller ikke det mindste i tvivl om favoritværdigheden til dette opgør, hvor en hjemmesejr står helt nede i 1.35. Spørgsmålet er hvor retvisende et dobbeltopgør imod Galatasaray er for hollændernes niveau, for tyrkerne har langt fra været imponerende i europæisk sammenhæng i en del år efterhånden. Til gengæld har de midtjyske ulve så sent som i sidste sæson været med i Champions League-gruppespillet, og den erfaring kan de trække på her.

FCM var oppe imod PSV’s ærkerivaler, og overmænd fra Ajax i Champions League i sidste sæson, og selvom det endte med to danske nederlag, så slap midtjyderne faktisk helskindet fra begge opgør. Ajax er utvivlsomt et niveau over PSV, så FCM bør ikke være mere skræmt end som så. De to kampe mod Ajax i sidste sæson endte med 3-1 og 2-1 til hollænderne, og jeg tror ikke det er urealistisk at vi får et lignende resultat her. FC Midtjylland er blevet klogere og klogere i europæisk sammenhæng, og selvom PSV kan spille fremragende offensiv fodbold, så er der intet i vejen for at FCM kan straffe dem den anden vej, for der vil blive plads hvis midtjyderne kan spille sig ud af det første pres, og her kan Sisto, Dreyer og Mabil godt blive farlige når første de får lidt plads. PSV indkasserede mål i begge opgør mod Galatasaray, og denne gang er de uden den faste mand i forsvaret, Boscagli, som har karantæne, umiddelbart ligger deres største kvaliteter allerede primært i offensiven. Det bliver muligvis til hollandsk sejr, men FCM kommer også på måltavlen!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,25
Begge hold scorer
Gå til Comeon *


PSV – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Æresdivisionen er endnu ikke skudt i gang, men PSV har allerede tanket selvtillid med en samlet 7-2 sejr over Galatasaray i seneste Champions League-kvalifikationsrunde.

  • FC Midtjylland kom sig lynhurtigt over nederlaget til OB i første spillerunde af Superligaen, og har nu slået Celtic ud af kvalifikationen og vundet de to seneste kampe i Superligaen.

  • PSV har netop sagt farvel til sidste sæsons topscorer, Donyell Malen, og i stedet ligger ansvaret for mål hos den aldrende israelske angriber Eran Zahavi, som scorede tre gange i første kamp mod Galatasaray.

  • Sory Kaba ligner fortsat ikke en del af planerne for FC Midtjylland i denne sæson, og i stedet er det Junior Brumado, som får lov at spille forreste angriber. Han er kommet på måltavlen én gang indtil videre i sæsonen.

  • Dette opgør bliver det første nogensinde mellem PSV og FC Midtjylland, så der er ingen hjælp at hente fra indbyrdes statistikker her.


Expected Goals: PSV vs. FC Midtjylland – de seneste tre kampe

PSVResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Galatasaray – PSV(1-2) 0,63 – 0,6Viborg – FC Midtjylland(0-2) 0,54 – 1,92 
PSV – Galatasaray(5-1) 2,48 – 0,52FC Midtjylland – Celtic(2-1)1,89 – 0,40 
PSV – PAOK(1-0) 2,9 – 0,09AaB – FC Midtjylland(0-1)0,55 – 1,23 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar