18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Paris Saint-Germain – Manchester City: Odds og optakt den 28. april 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

PSG tager på Parc des Princes mod Manchester City onsdag aften i semifinale-duel i Champions League. Begge hold rummer enorme offensive kvaliteter, og der er potentiale til en fantastisk fodboldkamp. Men af og til er første kamp af de her dobbeltmøder en lidt søvnig affære. Det er der dog ikke noget, der tyder på bliver tilfældet i Paris. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til PSG – Manchester City. Der er kampstart onsdag d. 28. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

GÅ TIL


Paris Saint-Germain – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych, Tyskland
Stadion: Parc des Princes, Paris
Vejret: 13° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 23:31.


Optakt til Paris Saint-Germain – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

PSG har spillet syv kampe i april indtil videre. Det er blevet til fem sejre og to nederlag. Begge nederlag faldt på hjemmebane. Først i topkampen i ligaen mod Lille og så i mødet med Bayern München i Champions League-kvartfinalerne. De øvrige fem kampe er alle endt med sejr til træner Mauricio Pochettino og hans mænd, og der er i alt faldet 24 mål i de fem kampe. Altså knap fem mål i snit. 

I både ottendedels- og kvartfinalerne i Champions League er PSG begyndt på udebane med flotte resultater til følge. 4-1 i Barcelona og 3-2 i München. Så har de kunnet holde stand i det omvendte opgør på hjemmebane, hvor det er endt 1-1 og 0-1. Så måske er de ikke så tilfredse med, de starter hjemme i dette dobbeltmøde? Deres offensive kvaliteter mod de allerstærkeste modstandere kommer bedst til udtryk, når der er en smule plads at løbe offensivt amok på. 

En af dem, der går allermest amok, er Kylian Mbappé, der i alt har scoret 33 mål i sæsonen. I weekendens 3-1-sejr over Metz scorede han to gange og måtte så udgå efter et slag. Det viste sig at være det, tyskerne kalder et “pferde-kuss” – altså et heste-kys. Eller på dansk; et trælår. Så han er med stor sandsynlighed klar til dette opgør, men det var kortvarigt en slem forskrækkelse for alle fodboldelskere. 

Fodboldelskere kan formentlig endnu engang glæde sig over en skadesfri Manchester City-trup, og det betyder, at også den ellers ofte uheldige Kevin de Bruyne er med til dette opgør og føjer sig til listen af absolutte topnavne i duellen. Manchester City brugte søndagen til at snuppe sæsonens første trofæ i Carabao Cuppen, da de sparkede hul på en mur kaldet ‘Tottenham’ og vandt 1-0. xG for Tottenham i kampen er opgjort til 0,04. Måske har en af spillerne sagt ‘bøh’ til dommeren undervejs. Farlige foran mål var de i hvert fald ikke. Men det piller ikke ved Manchester Citys titel, og selv om nederlaget til Chelsea i FA Cuppen fratog dem muligheden for en vild Quadruple, så vil en 3-foldig triumf  med Carabao Cup, mesterskab og Champions League altså også udgøre en fin sæson. Men nu skal de selvfølgelig lige forbi PSG. 

Da Manchester City i 2016 var i semifinalen sidst, tabte de samlet 1-0 over to kampe til Real Madrid. De seneste seks kampe for træner Pep Guardiolas hold er endt med sejre på præcis ét mål. Vi taler begge opgør mod Dortmund i kvartfinalerne, som endte 2-1. FA Cup-semifinalen mod Chelsea blev tabt 1-0, mens Carabao Cup-finalen mod Tottenham blev vundet 1-0. Og i ligaen er det blevet til 2x 2-1 – nederlag mod Leeds United og sejr mod Aston Villa.

Paris Saint-Germain:

 • Alexandre Letellier (Mål, Reserve) – Skadet
 • Juan Bernat (Back, Reserve) – Skadet
 • Rafinha (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Manchester City:

 • Ingen fravær

Paris Saint-Germain forventet startopstilling: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Gueye, Paredes; Di María, Verratti, Neymar; Mbappé.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo; Rodri, Gündoğan; Mahrez, De Bruyne, Foden; Bernardo Silva.

Odds på Paris Saint-Germain – Manchester City

Gæsterne fra Manchester City er knebne favoritter her ifølge bookmakerne.  

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 23:31.


Odds-forslag: Endnu et skydetelt?

Alvoren vil helt sikkert være åbenlys for begge mandskaber. Som tabende finalister fra sidste sæson, der netop har sendt sidste sæsons vindere ud, vil PSG være et oplagt bud på endelig at tage trofæet, de så intenst har jagtet i årevis. Deres offensiv vil trives med Manchester Citys boldbesiddende stil, og Angel Di Maria, Neymar, Kylian Mbappé og undervejs måske også Mauro Icardi vil elske pladsen til eventuelle omstillinger. 

Med 18 scoringer i de seneste 6 kampe er det svært at se, hvordan PSG ikke også skulle få scoret i denne kamp. I parisernes 10 Champions League-kampe i sæsonen er der i alt scoret 32 mål, og de har selv lavet mere end 2 pr. kamp. 

Det er heller ikke let at se bort fra Manchester Citys offensiv. Eller deres spil i det hele taget, for det er, når det flasker sig, og det gør det egentlig ret ofte, en flydende symfoni, hvor forsvar, midtbane og angreb flyder sammen. En slags moderne totalfodbold. Med Kevin De Bruyne tilbage til at svinge taktstokken og et overflødighedshorn af offensive muligheder til rådighed, vil det også være sært, hvis ikke Manchester City får puttet bolden i kassen i løbet af kampen. 

Manchester Citys 10 europæiske kampe i sæsonen har godt nok ‘kun’ budt på 24 mål i alt, men The Citizens har selv lavet mere end 2 pr. kamp. Kommer der mange mål i opgøret? Det kan sagtens tænkes, men for nu holder anbefalingen sig bare til mindst én scoring pr. hold i form af spillet ‘begge scorer’. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,61
Begge hold scorer
Besøg Unibet *


Paris Saint-Germain – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • PSG er på 2. pladsen i Ligue 1 med 4 runder igen. 3 hold er helt i top med 72, 71 og 70 point. 

 • Sæsonens 10 kampe i Champions League har givet statistikken 6-1-3 for PSG, som har en samlet score på 21:11. Deres 2 knockoutsejre er kommet mod FC Barcelona og Bayern München. 

 • Manchester City er stadig Premier Leagues tophold, og med 5 runder igen har de 10 point ned til bysbørnene fra United på 2. pladsen. 

 • Manchester City er selvsagt også på 10 kampe i sæsonens Champions League. De er på 9 sejre og 1 uafgjort. Scoren er 21:3. De har sendt tysk modstand ud både i ⅛- og kvartfinalerne i form af Gladbach og Dortmund. 

 • Kylian Mbappé har scoret i alt 33 mål i sæsonen, og det er rigeligt til titlen som PSGs topscorer. 8 af målene er faldet i Champions League. 

 • Manchester Citys topscorer er stadig tyske Ilkay Gündogan, som har nettet 15 gange i sæsonen – 12 i ligaen og 3 i Champions League. I de internationale kampe er spanske Ferran Torres med 4 mål holdets topscorer. 

 • Deres hidtil eneste duel i Champions League var i 2016, hvor de to hold mødtes i kvartfinalerne. Dengang endte det 2-2 i Paris, hvorefter Manchester City hjemme vandt 1-0. 

 • Tilbage i 2008 mødtes de i UEFA Cup-gruppespillet i en enkelt kamp i Manchester. som endte 0-0. 


Expected Goals: Paris Saint-Germain – Manchester City – de seneste tre kampe

Paris Saint-GermainResultatxGManchester CityResultatxG
Metz – PSG(1-3)0,49 – 2,75Manchester City – Tottenham(1-0)2,90 – 0,04
PSG – Angers(5-0)2,29 – 1,31Aston Villa – Manchester City(1-2)0,59 – 0,96
PSG – Saint-Étienne(3-2)2,27 – 1,98Chelsea – Manchester City(1-0)1,01 – 1,18
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar