18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Porto – Chelsea: Odds og optakt den 7. april 2021

Det er måske ikke det største brag af de fire Champions League-kvartfinaler, men det bliver sindssygt spændene at se om de undertippede portugisere kan levere endnu en overraskelse, når de tager imod Chelsea! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Porto – Chelsea. Der er kampstart onsdag d. 7. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.

Odds på Porto – Chelsea

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner Chelsea for det stærkeste mandskab i dette opgør.

Porto – Chelsea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vincic
Stadion: Estadio R. Sanchez Pizjuan, Sevilla (Neutral grund)
Vejret: 20° og let vind

Optakt til Porto – Chelsea: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke to af de allerstørste favoritter til at tage Champions League-titlen, som mødes onsdag aften. Men ikke desto mindre er det ganske fortjent, at de står her. Porto var ude i en sand gyser af en ottendedelsfinale imod Juventus, og leverede vel nok turnerings største overraskelse indtil videre, da de sendte den italienske storklub ud i mørket. Chelsea leverede to sindssygt professionelle indsatser i deres dobbeltopgør imod Atletico Madrid, og der var aldrig rigtig tvivl om det endelig udfald i den ottendedelsfinale.

Porto har haft en ok sæson, men indtager altså kun 2.pladsen i den portugisiske liga, hvor det virker som om, at Sporting er stukket af i toppen. Derfor bliver det formentlig ikke til et forsvar af ligatitlen, men en god indsats i Champions League vil helt sikkert redde æren for det portugisiske storhold. Det er kun fjerde gang i de sidste tyve år, at Porto har nået kvartfinalen i denne turnering, så det var jo en kæmpe bedrift da de sendte Juventus ud i seneste runde. Siden kampen mod Juventus, har den stået på lutter sejre for Porto, som har vundet tre kampe i streg i ligaen. Der er dog et rimelig stort problem forud for dette møde, topscorer Sergio Oliviera har raget for mange gule kort til sig, så han sidder i karantæne. Det er lidt af en bet for Porto, som nød godt af lige netop hans evner imod Juventus.

Chelsea har været en regulær maskine siden Tuchel har taget over for Frank Lampard, 14 kampe, ingen nederlag, kun to indkasserede mål… Hvad fan’ skete der så i weekenden? Af alle hold, så var det selvfølgelig West Bromwich, som skulle ende Chelseas flotte stime, og den endte brat! Tuchel måtte indkassere det første nederlag som Chelsea træner, og det med et eftertrykkeligt 5-2 nederlag. Et rødt kort til Thiago Silva var selvfølgelig en del af forklaringen, men det var alligevel et bekymrende kollaps set med de blå briller. Det bliver derfor virkelig spændende at se hvordan de kommer ud til dette opgør, for Porto er ikke en nem størrelse, og hvis selvtilliden i Chelsea har fået et lille hak efter i lørdags, så bliver det en åben kamp det her. Kampen bliver spillet på neutral grund i Sevilla.

Porto:
Mehdi Taremi (Angreb, Fast) – Karantæne
Sergio Oliviera (Midtbane, Fast) – Karantæne

Chelsea:
N’Golo Kante (Midtbane, Fast) – Skadet
Christian Pulisic (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Porto forventet startopstilling: Marchesin; Manafa, Pepe, Mbemba, Sanusi; Corona, Grujic, Uribe, Otavio; Marega, Martinez.

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Zouma, Christensen; Hudson-Odoi, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Ziyech, Mount; Giroud.

Odds-forslag: Safety first

Det har været næsten så sikkert som amen i kirken, at Chelsea under Tuchels ledelse spiller målfattige kampe, oftest målfattige sejre faktisk. Så det målrige nederlag i weekenden stikker ud på alle måder, var det bare en svipser for Chelsea eller giver sådan et nederlag varige mén? Formentlig bare det førstnævnte.

Chelsea har været uhyggelige under Tuchel, takket være en sindssygt stærkt defensiv har de virket i stor kontrol igennem hovedparten af deres kampe, hvis vi ser bort fra seneste ukarakteristiske resultat imod WBA, så har de kun lukket to mål ind i 14 mål under tyskerens ledelse. Det er imponerende! Til gengæld mangler vi stadig at se dem folde sig rigtigt ud offensivt, de dyrt indkøbte profiler imponere ikke endnu og det har som regel været nogle snævre sejre de har kørt hjem. Vi tror på et Chelsea hold i vanlig stil til det her opgør, med den defensive organisation som hovedfokus.

Porto er rimelig klare underdogs til dette opgør, især nu hvor kampen spilles på neutral grund og med fraværet af to af deres mest scorende spillere i offensiven. Det var imponerende hvad de leverede imod Juventus i ottendedelsfinalen, hvor de over to opgør holdt det stjernespækkede italienske mandskab fra de helt store oplagte scoringsmuligheder, endda en mand i undertal i dele af 2. opgør. Med betydningen af denne kamp, de markante fravær i offensiven og det faktum at begge opgør spilles to neutral grund, gør at Porto formentlig heller ikke kommer blæsende ud fra start. Vi tror på en rolig 1.halvleg i Sevilla, hvor de to hold lige skal se hinanden an, før der blæses til angreb.

SpilXperten.com anbefaler: Under 0,5 mål til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Porto – Chelsea: Statistik, topscorer og H2H

  • De forsvarende portugisiske mestre indtager blot 2.pladsen i ligaen i denne sæson med en statistik på 17-6-2 og en målscore på 53:24.

  • I Premier League bliver der kæmpet en hård kamp om de europæiske billetter, og Chelsea sidder fortsat på 4.pladsen. De har en statistik for sæsonen på 14-9-7 og en målscore på 46:30.

  • Sergio Oliviera blev den helt store helt da Porto sendte Juventus ud af CL, han står noteret for 5 mål i den prestigefyldte turnering.

  • De har ikke fundet en rigtig skarpretter i denne sæson, i hvert fald ikke i ligaen. Giroud har til gengæld vist sig godt frem i CL, hvor han står noteret for 6 kasser.

  • De to hold har spillet masser af Champions League gruppekampe imod hinanden igennem årene. 8 indbyrdes opgør – 5 sejre til Chelsea, 2 til Porto og 1 X.

Skriv et svar