18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Paris SG – Manchester City: Odds og optakt den 28. september 2021

Foto: Bildbyrån

Sikke dog en kamp, vi kan tillade os at forvente her. Paris SG tager hjemme på Parc des Princes mod Manchester City i en gentagelse af sidste sæsons Champions League-semifinaler, hvor englænderne vandt begge opgør. Selv om Paris SG har oprustet, har de et par potentielle fravær, som umiddelbart tipper favoritværdigheden englændernes vej. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Paris SG – Manchester City. Der er kampstart tirsdag d. 28. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Paris SG – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro Grande, Spanien
Stadion: Parc des Princes, Paris
Vejret: 15° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Paris SG – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Otte kampe i Ligue 1 har givet otte sejre til Paris SG og træner Mauricio Pochettino, og det har endda knebet at få samlet deres drømmetrio med Mbappé, Neymar og Messi til samme kampe. Det lykkedes til første kamp i CL-gruppespillet, hvor de mødte Club Brügge i Belgien. Men selv om franskmændene kom på 1:0, fik Club Brügge udlignet og holdt fast i 1:1, så Paris SG allerede er to point efter deres engelske rivaler i kampen om at snuppe førstepladsen i gruppen. 

Sergio Ramos i forsvaret. Marco Verratti på midten. Angel Di Maria på kanten. Og formentlig Lionel Messi i front. Det er potentielle fravær for Paris SG til kampen, og det må være en svækkelse med så markante spillere ude. I sidste sæsons semifinaler endte opgøret på Parc des Princes 2:1 til Manchester City, og ser man på de mange offensive stjernenavne, som er tilbage, selv hvis Messi og De Maria er ude, bør der også falde mål i denne kamp. 

Men Manchester City indledte en voldsomt vigtig uge for dem med at besejre rivalerne fra Chelsea FC i en kærkommen hævn for nederlaget i sidste sæsons Champions League-finale, da de tidligt lørdag vandt 1:0 på Stamford Bridge. Så selv om Manchester City vandt første kamp i årets CL med vanvittige 6:3 mod RB Leipzig, kan de sagtens finde ud af at gøre kampene tætte og målfattige, når de er på fremmed græs. Sæsonens tre udekampe i Premier League er endt i 1:0-nederlag til Tottenham Hotspur og tilsvarende sejre mod Leicester City og Chelsea FC. 

På hjemmebane er det en anden fortælling, for der har de i fem hjemmekampe lavet 22 mål, og det inkluderer endda en 0:0 mod Southampton. Så de kan godt lave mål. Der er tvivl om Zinchenko og Gündogan til kampen, men ellers kan træner Guardiola vælge frit blandt de mange stjerner i truppen, og hvis de kan hente sejren her og vinde den kommende hjemmekamp mod Club Brügge, vil de allerede være tæt på at have sikret sig adgang til knockoutrunden.

Der er dog det lille ‘men’, at på søndag venter en kamp på Anfield mod Liverpool FC, som har overtaget førstepladsen i tabellen i Premier League. Måske kan udsigten til det opgør, får træner Guardiola til at være tilfreds med et enkelt point her. Måske?

Paris SG:

 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Layvin Kurzawa (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Juan Bernat (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ismaël Gharbi (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Angel Di Maria (Kant, Fast) – Karantæne
 • Lionel Messi (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Manchester City:

 • Benjamin Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
 • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Ilkay Gündogan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Paris SG forventet startopstilling: Navas; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Gueye, Paredes, Herrera; Draxler, Mbappé, Neymar.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Stones, Cancelo; B. Silva, Fernandinho, De Bruyne; Mahrez, Torres, Grealish.


Odds på Paris SG – Manchester City

Ifølge oddsene kan vi forvente en lige kamp, men bookmakerne har en lille fordel til Manchester City. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Behøver det blive en målfest?

Sidste sæsons Champions League indledte Manchester City med at slå Lyon 3:1. Siden spillede de 12 kampe mere i turneringen, og ingen af dem havde mere end tre scoringer. Ingen. Nu er de begyndt på en ny sæson, og deres første kamp endte 6:3 mod RB Leipzig, men står det så skrevet i stjernerne, at de denne gang fortsætter med at score en masse mål? De viste i lørdags ude mod Chelsea FC, at de forstår og formår at lukke en kamp ned og hente et resultat. 

Paris SG har ganske vist scoret 22 mål i deres første otte kampe i Ligue 1. Men deres 12 kampe i sidste sæsons Champions League bød på otte kampe med højst tre scoringer, mens de fire gange – to gange i gruppespillet – og i de to udekampe mod FC Barcelona og Bayern München i knockoutkampene gik over. Hjemmekampene i knockoutrunden endte henholdsvis 1:1 og 1:0. Og de indledte denne sæson med 1:1 ude mod Club Brügge. Det er ikke givet, at Paris SG bare holder fest i hver eneste kamp. 

Derfor lander anbefalingen på, at denne kamp højst byder på tre scoringer. De to trænere, Pochettino og Guardiola, ved, som Kenny Rogers synger, ‘when to hold and when to fold’, og det her er måske ikke en kamp, man skal løbe ind en kontrakniv og åben slagudveksling i. Derfor tror anbefalingen, det bliver en kende mere fredeligt, end man kunne forvente ved et kig på de to holdkort. Anbefalingen er, at her falder højst tre scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,63
Under 3,5 mål
Gå til Unibet *


Paris SG – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Paris SG åbnede CL-puljen med uafgjort 1:1 mod Club Brügge, men efter bare én runde er det stadig nok til en delt 2. plads med belgierne.

 • I den franske Ligue 1 er Paris SG kommet mere stilsikkert fra land, for efter 8 runder topper de tabellen med tallene 8-0-0 og scoren 22:7. 

 • Manchester City spillede en vanvidskamp mod RB Leipzig hjemme på Etihad, hvor de vandt 6:3 og dermed har indtaget 1. pladsen i gruppen

 • Manchester City er på 2. pladsen i Premier League efter weekendens sejr i topopgøret mod Chelsea FC. Efter 6 runder har Manchester City 13 point og statistikken 4-1-1 med målforskel på 12:1.

 • Flittigste målskytte hos Paris SG er Kylian Mbappé, som har nettet 4 gange i ligaen indtil nu. 

 • Manchester Citys topscorer i Premier League er en deler mellem Gabriel Jesus og Ferran Torres, der har scoret hver 2 gange.
Info
NavnParis SGPSG
Land
Frankrig
FRA
CheftrænerMauricio Pochettino
Websitewww.psg.fr
Form
Statistik
Turnering
Ligue 1
Kampe spillet
9
Mål
22
Mål imod
9
Rent bur
3
Gule kort
18
Turnering
Coupe de France
Kampe spillet
6
Mål
16
Mål imod
2
Rent bur
5
Gule kort
9
Turnering
Liga Cup
Kampe spillet
4
Mål
13
Mål imod
2
Rent bur
2
Gule kort
11
Turnering
Champions League Grp. A
Kampe spillet
2
Mål
3
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
3


Expected Goals: Paris SG vs. Manchester City de seneste tre kampe:

Paris SGResultatxGManchester CityResultatxG
Paris SG – Montpellier(2-0)2,56 – 0,29Chelsea FC – Manchester City(0-1)0,14 – 1,59 
Metz – Paris SG(1-2)0,97 – 1,05Manchester City – Wycombe Wanderers(6-1)2,50 – 1,47 
Paris SG – Lyon(2-1)1,97 – 0,76 Manchester City – Southampton (0-0)1,13 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar