18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Paris Saint-Germain – RB Leipzig: Odds og optakt den 19. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Paris Saint-Germain er efter en tabt finale og en tabt semifinale de seneste to sæsoner på jagt efter endelig at snuppe Champions League-trofæet denne gang. De er kommet godkendt fra land med uafgjort i Belgien og sejr hjemme over Manchester City. Nu får de besøg af RB Leipzig, som har nul points efter de første to kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Paris Saint-Germain – RB Leipzig. Der er kampstart tirsdag d. 19. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Paris Saint-Germain – RB Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida, Italien
Stadion: Parc des Princes, Paris
Vejret:  19° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Paris Saint-Germain – RB Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

Endnu en sejr i Ligue 1 fredag aften mod Angers befæstede førstepladsen til Paris Saint-Germain. De har 27 point efter 10 kampe – blot et enkelt nederlag – og der er allerede ni point ned til nummer to i tabellen. Det ser som forventet ret enkelt ud for træner Pochettino at sikre titlen på fransk grund. Men de sigter efter den store pokal. Det har været tæt på i et par sæsoner, og nu skal det være: De vil have Champions League-titlen. Med tilføjelsen af Lionel Messi og ved at holde fast på Mbappé og Neymar ser den franske offensiv uhyggeligt stærk ud. 

De åbnede godt nok gruppespillet med lidt skuffende 1:1 i Brügge, men det blev til gengæld til 2:0 i ‘Plasticos Galacticos’ mod Manchester City. Til dette opgør har de fleste af holdets sydamerikanske stjerner som Messi, Neymar og Marquinhos været tilbage i Europa så længe, at de må være helt klar igen til maksimal ydelse. Holdet må stadig undvære Angel Di Maria, men hans langvarige europæiske karantæne er faktisk overstået efter tirsdagens kamp – hvis altså han opfører sig ordentligt som tilskuer til kampen. Navas i målet og Ramos i forsvaret er begge meldt tvivlsomme, men de forventes at være klar. 

Gæsterne fra RB Leipzig har deres at slås med på skadesfronten. Halstenberg og Saracchi i defensiven og Dani Olmo og den unge hollænder Brian Brobbey er meldt ude i offensiven. RB Leipzig kommer fra et halvslattent 1:1-resultat ude mod Freiburg, og bevares, Freiburg er eneste ubesejrede mandskab i Bundesligaen efter otte runder, men dem skal RB Leipzig altså banke. Træner Jesse Marsch har ikke fået sat sit aftryk på holdet endnu, og det var jo ellers meningen, at skiftet skulle være tæt på gnidningsfrit, fordi han kom direkte fra en anden afdeling i RB-koncernen.

I Bundesligaen er holdet indtil videre nummer otte, og de har ikke formået at vinde på udebane i fire forsøg. Deres hidtil eneste europæiske forsøg i denne sæson var ude mod Manchester City, hvor de tabte 6:3. Et af de få lyspunkter er franske Christopher Nkunku, der har scoret alle holdets fire mål i Champions League. Men de har altså stadig tabt dem begge, for modstanderne har scoret otte gange.  

Paris Saint-Germain:

 • Keylor  Navas (Mål, Reserve) – Tvivlsom
 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Angel Di Maria (Midtbane, Fast) – Karantæne

RB Leipzig:

 • Marcel Halstenberg (Back, Fast) – Skadet
 • Marcelo Saracchi (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Dani Olmo (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Brian Brobbey (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Paris Saint-Germain forventet startopstilling: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Verratti, Gueye, Herrera; Messi, Mbappé, Neymar.

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Orban, Simakan, Gvardiol; Adams, Haidara, Laimer, Angelino; Nkunku, Forsberg; Poulsen.


Odds på Paris Saint-Germain – RB Leipzig

Bookmakernes oddssætning viser, de tror på hjemmesejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Mon ikke vi kan regne med mål?

Værterne har godt nok hevet en anelse i bremsen målmæssigt i den senere periode. I tre af holdets første fem kampe scorede de fire mål. I de følgende syv kampe har de maksimalt scoret to mål per kamp. Men efter en landskampspause og med udhvilede spillere og efter en lidt tam præstation i fredags mod Angers, kan vi vel godt forvente, der bliver kørt de store kanoner i stilling. Fodbold er også underholdning – i hvert fald med de summer, klubberne skal hive i land – så Paris Saint-Germain skal også vise evnerne af og til Det kunne passende være her på bagkant af en ekstra hvileperiode efter landskampspausen. 

RB Leipzig skal vist i første omgang bare fokusere på at finde fødderne igen. I sidste sæson mødtes de to hold også i gruppespillet, og her vandt Paris Saint-Germain hjemmekampen 1:0. Det er svært at forestille sig et lignende resultat med tanke på værternes offensiv og gæsternes træner, der ikke normalt er en defensivt orienteret mand.

Anbefalingen forventer fransk dominans og finurligheder og fest. De vinder kampen, og hvis Nkunku, som har en fortid i Paris Saint-Germains ungdomsafdeling, fortsætter med at score i hver kamp, kan vi se frem til en del scoringer. Buddet er, at værterne vinder, og der falder mindst fire mål i kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,88
Paris Saint-Germain vinder plus Over 3,5 mål
Gå til Unibet *


Paris Saint-Germain – RB Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

 • Paris Saint-Germain topper gruppen med 4 point efter 2 kampe. 

 • Tallene for franskmændene er 1-1-0 med scoren 3:1.

 • I Ligue 1 er Paris Saint-Germain i spidsen med 27 point efter de første 10 kampe. Det giver dem 9 point ned til nærmeste forfølger. 

 • RB Leipzig er sidst i gruppen efter 2 kampe, hvor de stadig har deres første point til gode. 

 • RB Leipzigs statistik er 0-0-2 og 4:8.

 • Hjemme i Bundesligaen er RB Leipzig parkeret på 8. pladsen efter 8 kampe, der har udløst 11 point.

 • Paris Saint-Germains 3 mål er sat ind af 3 forskellige spillere, og det er Gueye, Herrera og Lionel Messi.

 • Alle 4 europæiske scoringer af RB Leipzig i denne sæson er sat ind af Christopher Nkunku, der dermed er holdets ubestridte topscorer.


Expected Goals: Paris Saint-Germain vs. RB Leipzig de seneste tre kampe:

Paris Saint-GermainResultatxGRB LeipzigResultatxG
Paris Saint-Germain – Angers(2-1)1,81 – 1,04Freiburg – RB Leipzig(1-1)1,22 – 1,51 
Rennes – Paris Saint-Germain(2-0)0,98 – 0,78RB Leipzig – Slask Wroclaw(1-2)2,11 – 0,90 
Paris Saint-Germain – Manchester City(2-0)0,79 – 1,88 RB Leipzig – VfL Bochum(3-0)2,39 – 0,71 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar