18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Napoli – Liverpool: Odds og optakt den 7. september 2022

Napoli topper Serie A efter fem spillerunder, blandt andet takket være det storspillende nyindkøb, Kvaratskhelia. (Foto: Bildbyrån)
Napoli topper Serie A efter fem spillerunder, blandt andet takket være det storspillende nyindkøb, Kvaratskhelia. (Foto: Bildbyrån)

Så ruller Champions League-bolden igen! Onsdag aften har vi et seværdigt opgør i vente, når Serie A’s førerhold fra Napoli tager imod de engelske giganter fra Liverpool. Englænderne har ikke fået den ønskede start på sæsonen, så det skal blive spændende at se om de klarer skærene i den napolitanske heksekedel. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Napoli – Liverpool. Der er kampstart onsdag d. 7. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Napoli – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro
Stadion: Stadio Diego Armando Maradona, Napoli
Vejret: 22° og svag vind

Optakt til Napoli – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Så er vi der! De europæiske storklubber har fået taget hul på de hjemlige ligaer, og nu er det blevet tid til at tage hul på den mest prestigefyldte klubturnering i verden. I Gruppe A har vi et seværdigt opgør i vente, når Napoli tager imod Liverpool hjemme på den frygtindgydende hjemmebane, Stadio Diego Armando Maradona. De to klubber skal kæmpe om avancement fra gruppespillet med hollandske Ajax og skotske Rangers. Englænderne sidder selvsagt på favoritværdigheden i gruppen, mens Napoli og Ajax forventes at skulle kæmpe om 2.pladsen, Rangers spås de ringeste chancer trods et fornemt run i sidste sæsons Europa League.

Vi skal tilbage til 19/20-sæsonen for at finde seneste CL-deltagelse for Napoli, som i de to seneste sæsoner har måtte tage til takke med Europa League, som i øvrigt ikke bød på nævneværdig succes. Både i 18/19 og 19/20 havnede Napoli i samme CL-gruppe som Liverpool, hvor de i begge tilfælde trak sig sejrrigt ud af hjemmekampen, så syditalienerne kan altså godt skabe problemer for Klopp og co., hvis de rammer dagen. Der har været markant udskiftning i Napoli-truppen over sommeren, hvor etablerede navne som Koulibaly, Insigne og Mertens er draget videre i karrieren, afløserne Kim Min-jae og Kvaratskhelia har dog indtil videre vist sig virkelig fornemt frem. Napoli topper Serie A efter fem spillerunder, som har kastet 11 point af sig, så selvtilliden fejler ikke noget hos Spallettis mandskab, som kan se frem til solid opbakning fra de fanatiske hjemmefans onsdag aften.

Jürgen Klopp og Liverpool har ikke fået den ønskede start på sæsonen. De første seks Premier League-kampe har blot kastet 9 point af sig, og præstationerne har mildest talt været svingende. Sæsonens tre første kampe kastede blot 2 point af sig, herefter blev det til en knusende 9-0 sejr over Bournemouth og en sen 2-1 sejr over Newcastle, men i weekenden endte det endnu engang i pointtab, da lokalrivalerne fra Everton lykkedes med at skrabe en 0-0’er i land. Englænderne har været en skygge af dem selv i sæsonens første kampe, som med undtagelse af 9-0 sejren over Bournemouth, har budt på halvtamme offensive præstationer og en defensiv, som ser mere medgørlig ud end i de seneste sæsoner. Det skal dog siges, at gæsterne er og har været rimelig hårdt ramt på skadesfronten, hvor især midtbanen ser amputeret ud. Det er dog stadig skuffende allerede at have sat point til mod modstandere som Fulham, Crystal Palace og Everton. Måske Champions League-hymnen kan sætte lidt tiltrængt fut i Liverpool-spillerne?


Napoli:

  • Hirving Lozano (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Diego Demme (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Liverpool:

  • Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Ibrahima Konaté (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Calvin Ramsey (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Naby Keita (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Thiago Alcantara (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Napoli forventet startopstilling: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Arthur, Fabinho, Elliot; Salah, Firmino, Diaz


Odds på Napoli – Liverpool

Bookmakerne tror mest på en sejr til Liverpool


Odds-forslag: Fuld fart på i det syditalienske!

Liverpool er klare favoritter til at vinde Gruppe A i Champions League, hvilket favoritværdigheden ude mod Napoli her i første kamp illustrerer meget godt. Englænderne har i sæsonens første seks kampe dog ikke lignet det mandskab, som har været med helt fremme i både Premier League og Champions League i de seneste sæsoner. Klopps mandskab har blot vundet to af de første seks kampe, så niveauet skal højnes, hvis de skal ligge fra land med 3 point her i Champions League.

Napoli er kommet fint ud til denne sæson, hvor de efter fem spillerunder topper Serie A. Kulturbærere som Insigne, Mertens og Koulibaly er fortid i klubben, men afløserne Kim og Kvaratskhelia har allerede virket som friske pust til truppen. Italienerne spiller som oftest seværdig fodbold, de vil frem på banen, de vil styre spillet, de vil frem at score. Her kommer de formentlig til at angribe med forbehold, for Liverpool er dødbringende, hvis de får plads til at løbe omstillinger.

Vi har at gøre med to offensivt anlagte mandskaber, som har evnerne til at gøre livet surt for modstanderen, så jeg forventer et seværdigt opgør. Liverpool kommer ikke til at spille mod en italiensk bus, som står plantet i eget felt, så der vil blive plads til englændernes offensive individualister. Napoli er godt spillende, de har vundet de to seneste gange Liverpool har været på besøg, og englændernes defensiv har bestemt været til at tale med i sæsonens første kampe. Der skal nok blive gang i den på det toptændte Stadio Diego Armando Maradona, og hjemmefansene får godt med mål for pengene.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,71
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Napoli – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Napoli topper Serie A med 11 point efter fem spillerunder. Statistikken er på 3-2-0 og målscoren 12:4.

  • Liverpool er aktuelt 7’er i Premier League efter 9 point i de første seks kampe. Statistikken er på 2-3-1 og målscoren siger 15:6.

  • Khvicha Kvaratskhelia har taget Napoli med storm! Georgieren har scoret fire gange i de første fem kampe.

  • Firmino og Luiz Diaz deler topscorerværdigheden for englænderne med tre mål hver.

  • I 19/20 krydsede de to klubber også klinger i CL-gruppespillet. Dengang vandt Napoli 2-0 hjemme og fik tilmed 1-1 på Anfield.


Expected Goals: Napoli vs. Liverpool de seneste tre kampe:

NapoliResultatxGLiverpoolResultatxG
Lazio – Napoli(1-2) 0,32 – 2,36Everton – Liverpool(0-0) 1,25 – 2,18 
Napoli – Lecce(1-1) 1,46 – 1,13Liverpool – Newcastle(2-1) 2,29 – 0,73 
Fiorentina – Napoli(0-0)0,74 – 1,25Liverpool – Bournemouth(9-0)4,78 – 0,47 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Napoli – Liverpool?

Napoli – Liverpool spilles onsdag den 7. september 2022 klokken 21.00.

Hvor spilles Napoli – Liverpool?

Napoli – Liverpool spilles på Stadio Diego Armando Maradona i Napoli

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Mads Larsen

    Napolis Victor Osimhen meldes tvivlsom. Ham vil italienerne ikke undvære!