18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Milan – Dinamo Zagreb: Odds og optakt den 14. september 2022

De forsvarende italienske mestre, Milan, startede ud med 1-1 mod Salzburg i første CL-gruppekamp. (Foto: Bildbyrån)
De forsvarende italienske mestre, Milan, startede ud med 1-1 mod Salzburg i første CL-gruppekamp. (Foto: Bildbyrån)

Gruppe E’s underdogs, Dinamo Zagreb, har lagt sig i spids fra start efter en overraskende 1-0 sejr over Chelsea i sidste uge. Milan fik blot 1-1 ude mod Salzburg, så italienerne skal selvfølgelig gå benhårdt efter sejren her på hjemmebane. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Milan – Dinamo Zagreb. Der er kampstart onsdag d. 14. september 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Milan – Dinamo Zagreb: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesus Gil
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 26°, regn og svag vind

Optakt til Milan – Dinamo Zagreb: Skader, karantæner og startopstillinger

Champions Leagues Gruppe E består af Milan, Dinamo Zagreb, Chelsea og Salzburg, så kroaterne er selvsagt ikke spået særlig store chancer for avacement, men måske gruppen bliver tættere end først antaget. Dinamo Zagreb overraskede nemlig i første gruppekamp, da det blev til en 1-0 sejr over Chelsea, mens Salzburg og Milan delte i porten efter 1-1. Kan kroaterne mon også overraske her eller bliver en udebanetur til de forsvarende italienske mestre for stor en mundfuld?

Milan var tilbage i Champions League-gruppespillet i sidste sæson for første gang siden 13/14, men det europæiske eventyr blev aldrig den helt store succes. Italienerne endte sidst i en stærk gruppe med Liverpool, Atletico Madrid og Porto, så der er i den grad revanche til gode i denne omgang, hvor gruppen ser mere overkommelig ud. Piolis mandskab vandt det italienske mesterskab i sidste sæson, og er også startet stærkt ud i indeværende, hvor de efter seks spillerunder deler 1.pladsen med Napoli og Atalanta. Første gruppekamp i Champions League for en uge siden bød på ikke på den ønskede succes, da det blot blev til 1-1 ude mod Salzburg i en jævnbyrdig affære, hvor Milan godt nok sad på det meste af spillet, men hvor Salzburg samtidig bed godt fra sig i omstillingerne. Italienerne har stadig til gode at bevise sig europæisk efter en del magre år, så de må være toptændte for at vise sig frem onsdag aften.

Dinamo Zagreb er som regel en fast bestanddel af enten Champions League eller Europa League-gruppespillene, succesen afhænger dog meget af hvilket et af dem de deltager i. I Champions League er det nemlig blevet til sidstepladser de seneste seks gange kroaterne har været med, mens de seneste tre Europa League-gruppespil har kastet videre avancement af sig. I denne omgang blev det til en yderst lovende start med en 1-0 sejr over Chelsea. De kroatiske underdogs havde ikke meget boldbesiddelse i den kamp, men holdt alligevel Chelsea nede på et fåtal af chancer (0,36 xG). Zagreb er altdominerende i den hjemlige liga, hvor det er blevet til fem mesterskaber på stribe, og allerede nu dufter det gevaldigt af seks på stribe. Aktuelt indtager gæsterne 1.pladsen med 25 point i ni kampe, mens den nærmest forfølger allerede er 10 point efter. Derfor var der også råd til at rotere i weekendens kamp mod Gorica, hvor holdets topscorer Orsic endnu engang var på pletten med sejrsmålet.


Milan:

  • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Ante Rebic (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alessandro Florenzi (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Rade Krunić (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Dinamo Zagreb:

  • Ingen kendte fravær

Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, De Ketelaere, Leao; Giroud

Dinamo Zagreb forventet startopstilling: Livakovic; Ristovski, Sutalo, Peric; Misic; Moharrami, Ljubicic, Ademi, Ivanusec, Orsic; Petkovic


Odds på Milan – Dinamo Zagreb

Bookmakerne tror mest på en sejr til Milan


Odds-forslag: Forventet hjemmesejr med et twist

Milan er soleklare favoritter her i hjemmekampen på San Siro, men endnu har italienerne ikke overbevist i Europa. I sidste sæson blev det til en 4.plads i gruppespillet, godt nok i en noget stærkere gruppe, men ikke desto mindre blev det blot til en enkelt sejr i seks kampe, mens de seneste blot fik 1-1 mod Salzburg. Piolis mandskab dominerer i Italien, hvor de er ubesejrede i de seneste 22 ligakampe, men i Champions League er arbejdsbetingelserne en del sværere.

Dinamo Zagreb bliver ikke en nem nød at knække onsdag aften, kroaterne har leveret fine resultater europæisk over de seneste par sæsoner, hvor det blandt andet er blevet til sejre over Chelsea, Tottenham, Villarreal, Atalanta og West Ham. Fælles for alle sejrene er dog, at de er kommet i hus på eget græs. Milan skal ud at bevise sig her, og jeg regner da også med en italiensk sejr, men det dufter ikke ligefrem af en målfest. Milans største styrke er deres defensiv, så der er udmærkede muligheder for at holde Zagreb fra fadet. Gæsterne går formentlig defensivt til værks ligesom i kampen mod Chelsea, så det kan tage tid at få lirket dem op. Anbefalingen lyder på en forventet hjemmesejr, men en relativt målfattig en af slagsen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,00
Milan OG Under 3.5 mål
Gå til unibet *


Milan – Dinamo Zagreb: Statistik, topscorer og H2H

  • Milan er på en delt 1.plads i Serie A efter seks kampe, som har kastet 14 point af sig. Her i Champions League blev det til 1-1 ude mod Salzburg i første runde.

  • Dinamo Zagreb er suveræn 1’er i den kroatiske liga, hvor det er blevet til 25 point i ni kampe. I Champions League overraskede de i første runde med 1-0 sejr over Chelsea.

  • Milans topscorer er Rafael Leao, som har scoret tre gange i Serie A.

  • Mislav Orsic er topscorer for gæsterne med seks ligamål. Orsic var også manden med målet i kampen mod Chelsea.

  • Seneste indbyrdes opgør er fra 2000, hvor Milan vandt 3-0 og 3-1.


Expected Goals: Milan vs. Dinamo Zagreb de seneste tre kampe:

MilanResultatxGDinamo ZagrebResultatxG
Sampdoria – Milan(1-2) 1,28 – 2,23Gorica – Dinamo Zagreb(0-1) 0,84 – 0,26 
Salzburg – Milan(1-1) 1,4 – 1,36Dinamo Zagreb – Chelsea(1-0) 1,49 – 0,36 
Milan – Inter(3-2) 1,99 – 2,16Dinamo Zagreb – Rijeka(3-1)1,91 – 1,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Milan – Dinamo Zagreb?

Milan – Dinamo Zagreb spilles onsdag den 14. september 2022 klokken 18.45.

Hvor spilles Milan – Dinamo Zagreb?

Milan – Dinamo Zagreb spilles på San Siro i Milano

Skriv første kommentar

Skriv et svar