18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Villarreal CF: Odds og optakt den 29. september 2021

Foto: Bildbyrån

Manchester United tager onsdag aften mod Villarreal CF i en gentagelse af sidste sæsons Europa League-finale, som spanierne vandt 11:10 efter straffespark. I det hele taget er det ikke lykkes Manchester United i fem tidligere forsøg at besejre Villarreal overhovedet. Og gæsterne er stadig ubesejrede i denne sæson. Det kan blive en barsk aften på Old Trafford. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Villarreal CF. Der er kampstart onsdag d. 29. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester United – Villarreal CF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Zwayer, Tyskland
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 8° og svag vind

Optakt til Manchester United – Villarreal CF: Skader, karantæner og startopstillinger

Det så ellers ekstremt lovende ud for Manchester United, da transfervinduets røg lagde sig, og de stod med Cristiano Ronaldo i truppen. Den hjemvendte søn begyndte straks at score mål, men holdet er alligevel løbet ind i baks og bøvl, og kritikken af træner Ole Gunnar Solskjær er støt stigende. Tre nederlag i de seneste fire kampe, og to nederlag i rap hjemme på Old Trafford er ikke just legendemateriale hos de røde fra Manchester. 

Det var en bét, at Aaron Wan-Bissaka blev udvist i den første CL-kamp ude mod Young Boys, så Manchester United endte med at tabe 2:1. Det var noget hø – men dog trods alt i den mildere ende, at de blev slået ud af Carabao Cuppen med et nederlag hjemme mod West Ham United, og det er svært at karakterisere, hvor galt det var i weekenden at tabe 1:0 hjemme på en sen scoring af Aston Villa FCs Hause, og helt slemt blev det, da den ellers meget sikre straffesparksskytte, Bruno Fernandes, brændte et forsøg fra 11-meterpletten dybt inde i overtiden. Vinder Manchester United ikke denne kamp, kan vi godt hvæsse knivene og finde stemplet med ‘fiasko’ frem. Så er det ikke sikkert, Solskjær sidder i trænerstolen, når det bliver lørdag.

Temmelig sikkert i sædet må Unai Emery til gengæld sidde hos Villarreal CF, som altså vandt Europa League i seneste sæson. De åbnede sæsonen med at tabe Super Cuppen til Chelsea FC, men siden er det blevet til syv kampe uden nederlag. Første kamp i CL-gruppen spillede de 2:2 mod Atalanta, mens de i La Liga har vundet én og spillet hele fem uafgjort indtil videre. Uafgjort er faktisk også lige præcis, hvad de plejer at spille mod Manchester United. I fem tidligere møder er alle kampe endt uden vinder, og kun i forårets EL-finale endte det 1:1, mens de fire foregående møder – som dog ligger tilbage i 2005 og 2008 – alle endte 0:0. 

I La Liga er det blevet til seks scoringer i de første seks runder, og i weekenden spillede de 0:0 på Bernabeu mod Real Madrid. I sig selv tilfredsstillende men Villarreal CF scorer for få mål, og sidste sæsons målmager, Gerard Moreno, der nåede 30 scoringer på tværs af alle turneringer, er indtil videre noteret for nul (0!) scoringer i denne sæson. Og han er skadet til dette opgør, så det bliver heller ikke til mål denne gang. Det må være bekymrende for Unai Emery, og selv om det ser godt ud på papiret at være ubesejret, er en 11. plads i tabellen da heller ikke noget at prale af. 

Manchester United:

 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Luke Shaw (Back, Fast) – Skadet
 • Aaron Wan-Bissaka (Back, Fast) – Karantæne
 • Amad Diallo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Marcus Rashford (Angreb, Fast) – Skadet

Villarreal CF:

 • Francis Coquelin (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Justin Foyth (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Daniel Raba (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Samuel Chukwueze (Kant, Reserve) – Skadet
 • Gerard Moreno (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Lindelöf, Varane, Telles; McTominay, Fred; Greenwood, Fernandes, Pogba; Ronaldo.

Villarreal CF forventet startopstilling: Rulli; Foyth, Albiol, Torres, A. Moreno; Parejo, Capoue, Trigueros; Danjuma, Alcácer, Pino.


Odds på Manchester United – Villarreal CF

Oddsene peger på, at bookmakerne har Manchester United som relativt klar favorit.

Odds-forslag: Er sjette gang lykkens gang for Manchester United?

Manchester United er i en i hvert fald begyndende krise. Tre nederlag i fire kampe er ikke hverken hverdag eller velset hos de røde djævle. Træner Solskjær må sidde uroligt i sædet, der allerede er i gang med at varme op. Der er kort fra succes til fiasko på de dyreste trænersæder i international fodbold. 

Ser vi bort fra de to kampe mod Leeds United og Newcastle United, som er slået 5:1 og 4:1, har der ikke rigtigt være schwung over Manchester Uniteds præstationer. De har allerede to nederlag på hjemmebanen i træk, og hvis de ikke formår at vinde denne, må alarmklokkerne ringe. Der er stærkt besat i front, hvor Ronaldo jo elsker europæiske kampe, mens Fernandes, Pogba og Greenwood får ansvaret i anden række. På bænken venter Lingaard og Sancho på en chance. Lyder det besnærende? Ja da. Men virker det? Ikke helt. 

Unai Emery er europæisk erfaren, og Villarreal CF bliver ikke skræmte af Old Trafford og Manchester United. De har allerede mødt på Real Madrid og Atletico Madrid på udebane i sæsonen, så de ved godt, hvordan man tackler presset fra et stort hjemmehold, og derfor tror anbefalingen på, at de endnu engang stikker en kæp i hjulet hos Manchester United. Det her opgør ligner en uafgjort. For sjette gang af seks mulige indbyrdes. For syvende gang i ni forsøg i sæsonen for Villarreal CF. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
4,55
X
Gå til Comeon *


Manchester United – Villarreal CF: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United blev slået i gruppespillets første kamp, da de ude led et 2:1-nederlag til Young Boys i Schweiz. Cristiano Ronaldo havde ellers bragt gæsterne i front allerede efter 13 minutter. 

 • Manchester United er på en aktuel fjerdeplads i Premier League med 13 point efter seks runder, hvor deres tal er 4-1-1 med en måldifference på 13:5.

 • Villarreal CF åbnede CL-gruppespillet med 2:2 på hjemmebane mod italienske Atalanta. Trigueros og Danjuma stod for de spanske scoringer. 

 • Villarreal CF er på 11. pladsen i La Liga efter de første seks runder, hvor de har hentet 8 point via 1-5-0 og en målforskel på 6:3. 

 • Bruno Fernandes er Manchester Uniteds topscorer i ligaen med 4 mål. 

 • Villarreal CFs topscorerliste toppes af Arnaut Danjuma og Manuel Trigueros, som hver har scoret 2 gange i La Liga. 


Expected Goals: Manchester United vs. Villarreal CF de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGVillarreal CFResultatxG
Manchester United – Aston Villa FC (0-1) 2,28 – 1,30Real Madrid – Villarreal CF  (0-0) 0,88 – 0,35
Manchester United – West Ham United(0-1)1,15 – 1,19Villarreal CF – Elche(4-1) 1,94 – 0,89 
West Ham United – Manchester United (1-2)1,56 – 2,70 Mallorca – Villarreal CF (0-0) 0,70 – 1,23 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar