18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Atlético Madrid: Odds og optakt den 15. marts 2022

Er Ronaldo igen banemand for Atletico Madrid?

Elanga scorede i mødet i Madrid,mens Ronaldo nettede 3 gange i weekenden. Målfarlig duo. (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag er der returkamp i Champions Leagues ottendedelsfinaler, når Manchester United hjemme på Old Trafford får besøg af de spanske mestre fra Atletico Madrid. Første opgør i Spanien endte 1:1, så alt er stadig åbent, men det er dog hjemmeholdet, der er favoritter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Atlético Madrid. Der er kampstart tirsdag d. 15. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Manchester United – Atlético Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vincic, Slovenien
Stadion:  Old Trafford, Manchester
Vejret: 8° og let vind

Optakt til Manchester United – Atlético Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Der var lidt muggen i krogene, da Cristiano Ronaldo hverken var på holdkortet eller på stadion til Manchester-derbyet mod City. Men portugiseren stemplede da så sandelig ind i lørdagens kamp mod Tottenham Hotspur, hvor Ronaldo med tre scoringer var en væsentlig brik i værternes 3:2-sejr. En vigtig sejr i topkampen og om top 4-placeringerne. Og en vigtig kamp for Ronaldo, der på imponerende vis ofte får formtoppene til at ramme Champions League-kampene. 

Og måske endnu mere imponerende ganske ofte rammer de alvorlige toppe, når Atletico Madrid er modstanderen. Da Juventus havde fået klø 2:0 i Madrid, scorede Ronaldo da bare hattrick i returkampen og sendte Atletico ud i kulden. Nu står han igen over for Atletico Madrid, og som så mange gange før ligner Ronaldo en mand, der har tænkt sig at blive ved og ved og ved med at score mål. 

1:1 i det første møde i Madrid var ikke tilfredsstillende for træner Simeone og hans flok, og de havde reelt fortjent bedre. Joao Felix headede et flot føringsmål ind i kampens indledning, og spanierne spillede intenst og hårdtarbejdende som altid. Men 10 minutter før tid dukkede en 19-årig svensker – Elanga – op og udlignede iskoldt, da han kom alene med Oblak. Dermed er betingelserne vanskelige for gæsterne. 

Men dog ikke mere end at de ikke ryger ud, hvis kampen ender, som den begynder. Og selv om holdet i denne sæson har haft en del flere defensive problemer end tidligere, kan de stadig tage en kamp og putte den på hylden med hårdt defensivt arbejde. De vil givetvis begrænse sig til omstillinger, når chancen føles rigtig, og så håbe på at de får puttet et afgørende mål i kassen. Om det bliver efter 7 minutter eller 80 minutter er nok ligegyldigt. 


Manchester United:

  • Luke Shaw (Back, Fast) – Sygdom
  • Scott McTominay (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Bruno Fernandes (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Mason Greenwood (Midtbane, Fast) – Suspenderet


Atletico Madrid:

  • Daniel Wass (Back, Reserve) – Skadet
  • Sime Vrsaljko (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Thomas Lemar (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Angel Correa (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Matheus Cunha (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Fred, Pogba; Rashford, Fernandes, Sancho; Ronaldo.

Atletico Madrid forventet startopstilling:  Oblak; Vrsaljko, Savic, Gimenez, Mandava; Llorente, Herrera, Kondogbia, Lodi; Correa, Felix.


Odds på Manchester United – Atlético Madrid

Opgørets odds hos spiludbyderne viser en smal favoritrolle til værterne.


Odds-forslag: Dansen om kvartfinalen går via mål 

Med det omvendte møde var Manchester United på tre kampe uden sejr forud for lørdagens duel med Tottenham Hotspur. Så det var en tiltrængt triumf, og de kan nu gå til denne kamp med fremskudt bryst og løftede pander. I ligaen har de blot tabt én af deres seneste ni hjemmekampe, som har givet seks sejre. I efterårets CL-gruppe vandt de to hjemmekampe og delte med Young Boys i den sidste, da de allerede havde vundet gruppen. 

Atletico Madrid kommer i rigtig fin form med fem kampe uden nederlag efter en vaklende start på 2022, der gav blot fire sejre i ni kampe. Selv om sejren i fredags mod Cadiz var kneben og vel ikke helt fortjent, betyder det altså, at holdet med 10 runder igen har fem point op til andenpladsen. Det er ikke umuligt, og med den bunke selvtillid i lommerne bør de komme til Old Trafford med lysegrønt håb om et brugbart resultat. De har dog kun holdt buret rent i 17 af sæsonens i alt 19 udekampe. 

Manchester United er heller ikke et decideret defensivt monster på Old Trafford. I 16 af sæsonens 21 hjemmekampe har de tilladt gæsterne at score på Drømmenes Teater. Anbefalingen anerkender risikoen for en langgaber og nulstilling af opgøret, men vi tror på, der bliver åbnet tilpas meget til, at begge hold kommer på tavlen undervejs. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,96
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Manchester United – Atlético Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United er aktuelt nummer 5 i Premier League med 47 point for 28 kampe. 

  • Tallene for Manchester United lyder på 13-8-7 med scoren 45:38.

  • Atlético Madrid indtager 4. pladsen i La Liga efter 28 runder med 51 point. 

  • Atlético Madrids statistik siger 15-6-7 med en målforskel på 52:36.

  • Hos Manchester United er Cristiano Ronaldo topscorer med 12 mål. 

  • Atlético Madrids ivrigste mand ved måltruget er Angel Correa, som har scoret 11 gange. 


Expected Goals: Manchester United – Atlético Madrid de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGAtletico MadridResultatxG
Manchester United – Tottenham Hotspur(3-2) 1,10 – 1,63Atlético Madrid – Cadiz (2-1) 0,67 – 1,31 
Manchester City – Manchester United (4-1) 3,02 – 0,41Real Betis – Atlético Madrid(1-3) 1.11 – 2,20 
Manchester United – Watford FC(0-0) 1,98 – 0,79Atlético Madrid – Celta de Vigo (2-0)
0,66 – 0,54 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Atlético Madrid?

Manchester United – Atlético Madrid spilles tirsdag den 15. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester United – Atlético Madrid?

Manchester United – Atlético Madrid spilles på Old Trafford i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar