18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – Atalanta: Odds og optakt den 20. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Træerne vokser ikke ind i himlen for det stjernespækkede Manchester United-mandskab. De seneste syv kampe på tværs af alle turneringer har kun budt på to sejre, og kritikken hagler ned over Ole Gunnar og hans velbetalte spillere. I morgen aften er der Champions League på programmet på Old Trafford, når United skal forsøge at rejse sig mod italienske Atalanta. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Atalanta. Der er kampstart onsdag d. 20. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Manchester United – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 5° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 27. november 2021 08:29.

Optakt til Manchester United – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

Gruppe F er helt tæt efter to spillerunder. Atalanta indtager 1.pladsen med 4 point, Young Boys og Manchester United følger lige efter med 3 point, mens Villarreal indtager bundplaceringen med 1 point. Ingen af holdene i gruppen har skilt sig nævneværdigt ud indtil videre, så det kunne godt gå hen og blive en jævnbyrdig pulje, selvom United på forhånd var storfavoritter til at gå videre.

Egentlig er det vel en ret overkommelig pulje som United er endt i her, men med de svingende præstationer de ligger for dagen, så er det svært helt at vide sig sikker på det engelske storhold. Pointmæssigt står det fint til her i Champions League, men præstationerne mod Young Boys og Villarreal har virkelig ikke været noget at råbe hurra for. I Schweiz ødelagde et tidligt rødt kort til Wan-Bissaka kampen for United, som måtte se sig slået på et sent, men ganske fortjent mål. Senest tilsmilede heldet så englænderne, da de på en sen Ronaldo-scoring hentede alle 3 point mod Villarreal. Det var bekymrende så let Villarreal havde ved at skabe chancer i det opgør, og United må prise sig lykkelige for Ronaldos velfungerende målnæse i det opgør. Efter en flot start på sæsonen, så befinder United sig efterhånden i en lille formkrise. Det er kun blevet til to sejre i de seneste syv opgør på tværs af alle turneringer, i fire ud af de syv kampe er det endt med nederlag. Spillermaterialet fås ikke meget bedre end tilfældet er her, men spillet flyder slet ikke for ‘De Røde Djævle’, som mest af alt lever på deres mange individualister. United er endnu engang uden Varane i forsvaret, så United-fansene vil nok håbe på, at Maguire har en bedre dag end i lørdags…

Atalanta har været en skygge af sig selv i den sæson. Den italienske fodbold-kæledægge, som i de seneste sæsoner har begejstret fodboldfans i ind-og udland med deres offensive og kompromisløse spillestil, er ikke rigtig kommet ud over scenekanten her i sæsonens indledning. Resultatmæssigt har det ikke været helt katastrofalt, italienerne indtager 6.pladsen i Serie A og ligger nummer 1 her i Champions Leagues gruppe F. Spillemæssigt har det bare ikke været så overbevisende som det plejer, men måske de er ved at spille sig varme. Det er kun blevet til et nederlag i de seneste syv kampe, og i weekenden hentede de den første ‘storsejr’ i sæsonen, da de vandt med 4-1 ude over Empoli. Det er efterhånden den slags resultater, der bliver forventet af Atalanta uge efter uge. Der er store skadeskvaler hos Atalanta forud for dette opgør, hvor især defensiven ser temmelig svækket ud. Fraværene garanterer til gengæld en sikker startplads til Joakim Mæhle, og det bliver spændende set med de danske rooligan-briller!

Manchester United:

 • Raphaël Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Amad Diallo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Atalanta:

 • Hans Hateboer (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Robin Gosens (Back, Fast) – Skadet
 • Rafael Tolói (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Berat Djimsiti (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Matteo Pessina (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Pogba, Fred; Greenwood, Bruno Fernandes, Sancho; Cristiano Ronaldo.

Atalanta forventet startopstilling: Musso; De Roon, Demiral, Palomino; Zappacosta, Koopmeiners, Freuler, Mæhle; Malinovskyi, Pasalic; Zapata.


Odds på Manchester United – Atalanta

Bookmakernes odds indikerer, at favoritværdigheden ligger hos Manchester United.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Fuld smæk på målscoringen!

Som det gjorde sig gældende i Uniteds kamp i weekenden mod Leicester, så har man også i dette tilfælde indtryk af, at offensiverne hos de to hold, ser betydeligt stærkere ud end defensiverne. Værterne fra Manchester har en stjerneparade af dygtige offensive profiler, som godt nok ikke spiller særlig godt sammen for tiden, men som kan skabe mål ud af ingenting. Som vi så det med Greenwoods fremragende kasse i weekenden. Atalanta har i løbet af de seneste sæsoner fået prædikatet som et af Europas mest underholdende mandskaber, og selvom vi ikke har set meget til det i denne sæson, så virker det som om de er ved at genfinde målformen.

United har virkelig været til at tale med på det sidste, i weekenden sejlede det defensivt i 4-2 nederlaget til Leicester. Her tillod United 4,03 xG imod, i seneste Champions League-opgør, havde Villarreal også overordentlig nemt ved at spille sig til chancer, og endte med en xG på 3,01. Villarreal-kampen var med Varane på holdkortet, franskmanden er ikke med her, og Maguires præstation senest beroliger nok ikke United-fansene. Atalanta har flere fravær i defensive forud for dette møde, og derfor forestiller jeg mig heller ikke, at de prøver at forsvare et resultat hjem. De vil frem på banen, de vil angribe og de vil score flere mål end United. Atalanta har ikke evnerne til at forsvare et resultat hjem, derfor skal de have godt gang i målscoringen for at få fuldt udbytte ud af opgøret, og det har de evnerne til. Jeg forestiller mig en åben slagudveksling mellem to hold, som har åbenlyse offensive kvaliteter og åbenlyse defensive problemer. Jeg kan godt finde værdi i, at Atalanta kommer på tavlen minimum to gange i morgen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,56
Atalanta over 1.5 mål
Gå til Marathonbet *


Manchester United – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester United indtager 3.pladsen i gruppe F med 3 point efter to spillerunder. I første kamp blev det til et overraskende nederlag til Young Boys, mens man senest vandt hjemme over Villarreal på et sent Ronaldo-mål.

 • Atalanta topper gruppen med 4 point. I første kamp fik italienerne 2-2 ude mod Villarreal og senest vandt de 1-0 hjemme over Young Boys.

 • Cristiano Ronaldo er topscorer for Manchester United i Champions League, den aldrende portugiser står noteret for to mål i to kampe.

 • Hos Atalanta er de tre mål i Champions League sat ind af tre forskellige spillere. Freuler, Pessina og Gosens står noteret for en kasse hver.

 • De to klubber har ikke tidligere krydset klinger.

Info
NavnManchester UnitedMUN
Land
England
ENG
CheftrænerRalf Rangnick
Websitewww.manutd.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
24
Mål imod
24
Rent bur
2
Gule kort
32
Røde kort
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
5
Mål
10
Mål imod
7
Rent bur
1
Gule kort
9
Røde kort
1


Expected Goals: Manchester United vs. Atalanta de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGAtalantaResultatxG
Leicester City – Manchester United(4-2)4,03 – 1,41Empoli – Atalanta(1-4)0,65 – 3,58 
Manchester United – Everton(1-1)0,67 – 0,88 Atalanta – Milan(2-3)2,47 – 2,5
Manchester United – Villarreal(2-1)1,18 – 3,01Atalanta – Young Boys(1-0)2,13 – 0,42 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar