18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Sevilla FC: Odds og optakt den 2. november 2022

Kasper Dolberg, Thomas Delaney og Sevilla FC gæster Manchester City og Etihad Stadium. (Foto: Cristina Quicler / AFP / Ritzau Scanpix)

Alt er på plads, når Manchester City og Sevilla FC spiller deres sjette og sidste kamp i Champions Leagues gruppespil. De engelske værter vinder gruppen, mens Sevilla FC slutter som nummer tre og bliver ekspederet over i Europa League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Sevilla FC. Der er kampstart onsdag d. 2. november 2022 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester City – Sevilla FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Orel Grinfeeld, Israel
Stadion: Etihad Stadium, Manchester, England
Vejret: 10° og jævn vind

Manchester City – Sevilla FC: Skader, karantæner og startopstillinger

De seneste fem kampe har ikke været helt så forrygende for Manchester City. To sejre, to uafgjorte og et nederlag og blot fire scorede mål. To gange 0:0 i de europæiske kampe og nederlag på 1:0 på Anfield mod Liverpool FC. Sæt det op mod de seks foregående kampe, der alle blev vundet, og hvor The Citizens scorede 24 mål og dermed fire per kamp. 

Det ser lidt anderledes ud aktuelt, men de kan glæde sig over,  at de allerede har sikret sig førstepladsen i CL-gruppen, og at de i Premier League trods alt holder trit med Arsenal FC, som de er bare to point efter i toppen. November byder på i alt fire kampe for Guardiola og hans mandskab. 

Alle fire er på hjemmebane. Efter denne mangler de PL-opgør mod Fulham FC og Brentford FC, mens der også venter en Carabao Cup-duel med Chelsea FC. Alt sammen på Etihad, hvor de i sæsonens syv kampe har høstet syv sejre og scoret 30 mål indtil videre. 

Gæsterne fra Sevilla FC har haft et forfærdeligt efterår. Eneste lyspunkt er sejren i sidste uge mod FC København, som trods alt sikrede deltagelse i europæisk bold efter nytår. Men store klø i hjemmekampene mod både Manchester City og Borussia Dortmund sendte dem hurtigt ud af kapløbet om CL-bold i foråret. 

I La Liga er det helt galt fat, og de har endda allerede haft fat i fyringshåndtaget, hvor Julen Lopetegui blev skiftet ud med Jorge Sampaoli. Det har ikke hjulpet synderligt. De tabte i weekenden hjemme i Sevilla til Rayo Vallecano, og dermed er Sevilla FC nu på nedrykningsplads. Lige over Cadiz. Lige under Girona. Noget uvant selskab for andaluserne, der de seneste tre sæsoner er endt som nummer fire i tabellen.


Manchester City:

  • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
  • Bernard Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Erling Haaland (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Sevilla FC:

  • Tanguy Nianzou (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Marcao (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Jesus Navas (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Fernando (Midtbane, Fast/Reserve) – Sygdom
  • Youssef En-Nesyri (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ortega; Stones, Akanji, Dias, Gómez; Silva, Rodri, Gündoğan; Mahrez, Alvarez, Foden.

Sevilla FC forventet startopstilling: Bounou; Montiel, Gudelj, Rekik, Telles; Jordán, Rakitić; Lamela, Isco, Gómez; Mir.


Odds på Manchester City – Sevilla FC

Oddsene peger på klar hjemmesejr til Manchester City. 


Odds-forslag: Er der frikvarter på Etihad?

Manchester City åbnede sæsonens CL-spil med tre sejre på stribe og 11:1 i målscore. Dermed var de reelt sikre på at gå videre, og siden har de så delt to gange 0:0. Måske er det et af de steder, træner Guardiola gerne sparer på resurser og kræfter og lader holdet rotere? Så kan de i stedet have fokus på at komme sikkert gennem de sidste ligakampe frem mod VM-pausen, så afstanden til Arsenal FC ikke bliver større, end den er aktuelt. 

Sevilla FC vil givet kæmpe for at undgå en røvfuld. Men ligefrem hente sejren på Etihad? Det tror de næppe selv på i deres nuværende tilstand. De har to sejre i deres seneste 11 kampe på tværs af alle turneringer, og kan de sikre sig endnu en uafgjort på udebane, som de har gjort i deres to første kampe på fremmed græs i gruppen, vil de sikkert være tilfredse. 

Det er altid vanskeligt at bedømme kampe, hvor der intet er på spil. Reserverne hos City vil formentlig gerne vise sig frem, men er der mange udskiftninger, kan det forstyrre rytmen.

Anbefalingen tror på, vi får endnu en målfattig kamp fra værternes side, og derfor går vi med højst tre scoringer i kampen. Det giver rum til en solid hjemmesejr uden for store armbevægelser, og det levner samtidig muligheden for endnu et 0:0-resultat. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,80
Under 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Manchester City – Sevilla FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er aktuelt nummer 2 i Premier League med 29 point efter 12 runder.  

  • Manchester Citys tal er 9-2-1 og 37:11.

  • Gæsterne fra Sevilla FC er på nedrykningsplads som nummer 18 i La Liga efter 12 kampe og blot 10 point.

  • Tallene for Sevilla FC lyder 2-4-6 med målscoren 11:19.

  • Hos Manchester City er flittigste målskytte norske Erling Haaland, der har scoret 17 ligamål.

  • Sevilla FCs topscorere er Erik Lamela og Oliver Torres, der hver har nettet 3 gange. 


Expected Goals: Manchester City vs. Sevilla FC – de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGSevilla FCResultatxG
Leicester City – Manchester City (0-1)0,82 – 0,84Sevilla FC – Rayo Vallecano (0-1)0,98 – 1,12 
Borussia Dortmund – Manchester City (0-0) 0,96 – 1,11Sevilla FC – FC København (3-0) 1,54 – 0,70
Manchester City – Brighton & Hove Albion (3-1)2,06 – 0,60 Real Madrid – Sevilla FC (3-1) 1,79 – 0,43
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Sevilla FC?

Manchester City – Sevilla FC spilles onsdag den 2. november 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester City – Sevilla FC?

Manchester City – Sevilla FC spilles på Etihad Stadium i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar