18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City – RB Leipzig: Odds og optakt den 15. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det er 11. sæson på stribe, at Manchester City er med i Champions League-gruppespillet, og på første spilledag i denne sæson tager de hjemme på Etihad mod RB Leipzig. Værterne har tre sejre på stribe uden at indkassere mål, mens de tyske gæster ikke helt har fundet formlen under den nye træner Jesse Marsch. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – RB Leipzig. Der er kampstart onsdag d. 15. september 2021 kl. tid. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Manchester City – RB Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Serdar Gözübüyük, Holland
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester City
RB Leipzig
Odds are subject to change. Last updated 15. september 2021 20:53.

Optakt til Manchester City – RB Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

I sæsonen 1998-1999 var Manchester City i den daværende fjerdebedste række, Division 3, og de rykkede godt nok op i første hug, men det var nødvendigt med playoffkampe, og dermed er 3. pladsen fra dén sæson registreret som klubbens laveste placering nogensinde. At det bare er lidt mere end 20 år siden, kan være svært at forestille sig, når man ser dem aktuelt. Forsvarende engelske mestre og tabende finalister i Champions League. Og mon ikke blikket i denne sæson er endnu mere fast rettet mod pokalen med de store ører? 

Det må have skurret lidt på gangene, da sæsonen blev indledt først med nederlag til Leicester City i Community Shield og efterfølgende mod Tottenham Hotspur, der endda spillede uden Harry Kane, som på det tidspunkt troede, han skulle til netop Manchester City, men det blev der ikke noget af. Og efter de to nederlag har Manchester City da også bevist, at de formentlig snildt kan klare sig uden Kane, for de følgende tre ligakampe er vundet med samlet 11:0. To gange 5:0 mod Arsenal FC og Norwich City blev i weekenden fulgt af revanche via 1:0 mod Leicester City. Kevin De Bruyne og Phil Foden er tilbage efter skader, og de banker begge på til startopstillingen, men som sædvanlig er træner Guardiolas veje og ideer ikke til at forudsige. 

Man kunne måske til gengæld nok have forudset, at den nye træner i RB Leipzig, Jesse Marsch, trods det faktum at han kommer fra en anden Red Bull-klub, Salzburg, ville få brug for tid til at finde sammen med sit nye hold i Leipzig. Det ser i hvert fald sådan ud, for efter fire kampe i Bundesligaen har holdet blot hentet en enkelt sejr og tabt de tre øvrige. To gange er det blevet til knebne 1:0-nederlag – ude mod en anden Red Bull-inspireret træner, danske Bo Svensson og hans Mainz-hold, samt tidens tophold Wolfsburg. Og i weekenden blev det så til en ydmygelse i egen hule, da Bayern München vandt hele 4:1 i Leipzig. Det swinger ikke helt i takt for Marsch og hans orkester. 

Sidste sæson sendte RB Leipzig Manchester United ud af gruppespillet, da de og PSG endte på de to øverste pladser. Nu er de igen i gruppe med PSG, og selv om det ser noget vanskeligere ud i denne sæson, skal tyskerne gøre endnu et forsøg på at klemme sig videre fra en gruppe med to helt oplagte og klare favoritter. Gruppens sidste hold er i øvrigt belgiske Club Brügge, som ikke nødvendigvis bliver ren walkover, men de må dog forventes i bedste fald at kunne håbe på at snuppe gruppens tredjeplads og i givet fald så nok på bekostning af RB Leipzig. Sidste sæson bed RB Leipzig ikke helt til på udebane, hvor de tabte tre af fire forsøg uden at score et eneste mål, mens de lukkede otte ind. Eneste lyspunkt var en 4:3-sejr i Istanbul mod Basaksehir.

Manchester City:

 • Zach Steffen (Mål, Reserve) – COVID-19
 • Benjamin Mendy (Back, Fast) – Indisponibel
 • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet

RB Leipzig:

 • Marcelo Saracci (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Marcel Halstenberg (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Sidney Raebiger (Midtbane, Reserve) Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Stones, Cancelo; Rodri, Gundogan, Silva; Mahrez, De Bruyne, Sterling.

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Klostermann, Orban, Simakan, Angelino; Laimer, Haidara; Nkunku, Olmo, Szoboszlai; Silva.


Odds på Manchester City – RB Leipzig

Bookmakernes odds lader ingen tvivl tilbage; de er overbeviste om, at Manchester City vinder opgøret.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. september 2021 20:53.

Odds-forslag: Manchester City lukker ned for Leipzig

I gruppespillet sidste sæson vandt Manchester City alle tre kampe på hjemmebane med 3:1, 3:0 og 3:0 mod FC Porto, Olympiakos og Marseille. I de seneste tre sæsoner har de kun tabt én eneste kamp i gruppespillet, og det var første kamp for tre sæsoner siden, så de er nu på 17 kampe på stribe uden nederlag, og de 17 kampe har budt på 13 sejre. 

Helt så overbevisende har RB Leipzig ikke været i gruppespillet. Deres indtil nu tre forsøg har givet fire udesejre i ni kampe, og sejrene har været mod AS Monaco, Benfica, Zenit Petersborg og altså mod tyrkiske Basaksehir i sidste sæson. Men det er også blevet til nederlag mod Besiktas, FC Porto og i seneste sæson til Manchester United og PSG. Aktuelt er de placeret under midten i Bundesligaen med tre nederlag i sæsonens første fire kampe. 

Et RB Leipzig på sit allerhøjeste ville være en udfordring for alle, men i deres nuværende forfatning bliver de formentlig intet andet end træningskegler for Pep Guardiola og hans Manchester City, der vil have fuldt fokus på gruppespillet, indtil de har sikret sig adgang til knockoutkampene. Og man kan vel godt forvente, at PSG vil være en hidsig modstander i kampen om gruppens førsteplads, så der er ikke rum til små smuttere her og der. Derfor tror anbefalingen, at vi får et koncentreret og effektivt Manchester City-hold at se, og de vinder med mindst to overskydende scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,88
Manchester City med mindst 2 overskydende mål
Gå til Marathonbet *


Manchester City – RB Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

 • Manchester City er på 5. pladsen i Premier League efter 4 runder, der har givet 9 point. 

 • Manchester Citys statistik er 3-0-1 med scoren 11:1.

 • RB Leipzig er på en foreløbig 12. plads i Bundesligaen, hvor de første 4 kampe blot har givet 3 point. 

 • Tallene for RB Leipzig er 1-0-3, og deres målforskel er 5:6.

 • Manchester Citys topscorer er Ferran Torres, som har nettet 2 gange. 

 • Dominik Szoboszlai er RB Leipzigs topscorer med 2 kasser.


Expected Goals: Manchester City vs. RB Leipzigde seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGRB LeipzigResultatxG
Leicester City – Manchester City(0-1)0,77 – 3,00RB Leipzig – Bayern München  (1-4)0,72 – 3,59
Manchester City – Arsenal FC(5-0)3,48 – 0,00VfL Wolfsburg – RB Leipzig(1-0)0,90 – 1,71 
Manchester City – Norwich City(5-0)2,40 – 0,06 RB Leipzig – VfB Stuttgart(4-0)3,70 – 0,78 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar