18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City – Paris Saint-Germain: Odds og optakt den 4. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Manchester City tager mod Paris Saint-Germain tirsdag aften i returopgør i Champions Leagues semifinaler. Englænderne vandt i onsdags 2-1 i Paris, og de er favoritter til den samlede sejr og billetter til finalen i Istanbul lørdag den 29. maj. Paris Saint-Germain skal score mindst to gange på Etihad, hvis de vil gentage sidste sæsons finaleplads. Det lugter af drama i dette opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Paris Saint-Germain. Der er kampstart tirsdag d. 4. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Manchester City – Paris Saint-Germain: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Björn Kuipers, Holland
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 4° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester City
Paris Saint-Germain
Odds are subject to change. Last updated 4. maj 2021 21:00.


Optakt til Manchester City – Paris Saint-Germain: Skader, karantæner og startopstillinger

Skadeslisten er endnu engang et blankt stykke papir hos Manchester City, og det er altså tæt på træner Pep Guardiolas største bedrift i denne sæson, at han så effent har roteret mandskabet, så de er helt klar til sæsonens afgørende kampe. Det engelske mesterskab er meget tæt på at være kørt i garage, og med sejren fra første møde i onsdags ligner det absolut også den første Champíons League-finale til Manchester City. I weekendens opgør mod Crystal Palace fik B-kæden lov at klare paragrafferne, så det er en udhvilet og restitueret offensiv, der er klar til at tryne den franske modstand. 

Og måske må den franske modstand endda undvære Kylian Mbappé. Han sad i hvert fald over i weekenden, men de vil gøre alt for, at han er klar til kamp, for han har redskaberne til at blive helt, helt afgørende. Kan Mbappé ikke spille, glider Mauro Icardi formentlig ind i front i stedet, og det er altså heller ikke en helt ringe mand at have luskende rundt lurende på kasser. Paris Saint-Germain er involveret i en drabelig mesterskabskamp i Ligue 1, og med bare tre runder igen må de finde sig i at spille andenviolin i forhold til Lille. Det vil være en kæmpe sensation for os andre og en enorm skuffelse for dem selv, hvis de misser mesterskabet.

De spiller altså på flere heste, og der bliver pisket igennem på dem alle sammen. Holdet har vundet 10 udekampe i træk i alle turneringer, og otte af sejrene er vundet med cifre, der vil sende dem i Champions League-finalen, hvis de gentager dem her. Et hold, der i sæsonen har besejret Manchester United, FC Barcelona og Bayern München på udebane, kan man ikke bare udelukke på baggrund af et dårligt resultat på hjemmebane. De vil kæmpe til sidste fløjt i dette opgør. Om det så er nok til at sikre finalebilletterne må tiden vise. 

Manchester City:

  • Ingen fravær

Paris Saint-Germain:

  • Alexandre Letellier (Mål, Reserve) – Skadet
  • Juan Bernat (Back, Reserve) – Skadet
  • Idrissa Gueye (Midtbane, Fast) – Karantæne

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo; Rodri, Gündoğan; Mahrez, De Bruyne, Foden; Bernardo Silva.

Paris Saint-Germain forventet startopstilling: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Herrera, Paredes; Di María, Verratti, Neymar; Mbappé.

Odds på Manchester City – Paris Saint-Germain

Et kig på oddsene viser, at værterne er favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 4. maj 2021 21:00.


Odds-forslag: Kontrolleret offensiv med meget høj kvalitet

Manchester City lukkede frem til kvartfinalen mod Dortmund kun et enkelt mål ind i 8 kampe i Champions League. Siden er der scoret mod dem i tre kampe på stribe. Det får ingen panik frem i holdet, for de ved, de nok selv skal få scoret. De har vundet alle tre kampe – 2x Dortmund og første møde med Paris Saint-Germain – med 2-1. 

Paris Saint-Germain har i fem af deres seneste otte kampe i alle turneringer været involveret i kampe, hvor begge hold har scoret. I deres syv seneste Champions League-kampe har de seks af dem budt på scoringer fra begge hold – kun kvartfinalen mod Bayern München, som endte 1-0 falder udenfor – og de har selv lavet 17 mål i de syv opgør. Det er knap 2,5 mål i snit. Må de undvære Kylian Mbappé, kommer de til at savne cirka halvdelen af de 17 scoringer, men lad os nu se, om han ikke hopper i støvlerne og går i kamp, når det bliver tirsdag aften.

Manchester Citys spillestil er tæt på skræddersyet til en god ‘Morten Olsen’sk’ kontrolleret offensiv. Boldbesiddelse. Tålmodighed. Og de kommer altid frem til en stor chance eller tre i løbet af kampen. Pariserne er måske ikke helt så kontrollerede i deres offensiv. De forsøger at kontrollere med en tæt defensiv og en helt ukontrollabel offensiv med højt tempo, uforudsigelighed og mål, mål, mål. Det er ikke helt let at forudsige, hvem der står med billetterne til Istanbul, når dette opgør er ovre. Trods sejr til Manchester City i første kamp. Anbefalingen vælger i stedet at gå efter en scoring af begge hold. Som i onsdags. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,57
Begge hold scorer
Besøg Bet365 *


Manchester City – Paris Saint-Germain: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City fører Premier League med 80 point efter 34 kampe. De har 13 point til Manchester United, som har en kamp i hånden. 

  • Tallene i Champions League for Manchester City siger 10-1-0 og en målscore på 23:4. 

  • I Ligue 1 mangler der tre runder, og Paris Saint-Germain er på 2. pladsen med 75 point for 35 kampe. De er et point efter førerholdet Lille. 

  • Den europæiske vej har været noget mere bumlet for Paris Saint-Germain end for deres engelske modstandere. Statistikken indtil nu byder på 6-1-4 og scoren 21:12.

  • 4 scoringer undervejs er stadig nok til, at Ferran Torres står som topscorer for Manchester City.

  • Hos Paris Saint-Germain er Kylian Mbappé topscorer med 8 pletskud i Champions League i denne sæson. 


Expected Goals: Manchester City – Paris Saint-Germain – de seneste tre kampe

Manchester CityResultatxGParis Saint-GermainResultatxG
Crystal Palace – Manchester City(0-2)0,82 – 2,57Paris Saint-Germain – Lens(2-1)1,65 – 1,64
Paris Saint-Germain – Manchester City(1-2)1,11 – 1,02Paris Saint-Germain – Manchester City(1-2)1,11 – 1,02
Manchester City – Tottenham(1-0)2,92 – 0,04Metz – Paris Saint-Germain(1-3)0,49 – 2,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar