18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – FC København: Odds og optakt den 5. oktober 2022

Erling Haaland har taget den lyseblå del af Manchester med storm. Nordmanden høvler mål ind i raketfart. (Foto: Bildbyrån)

Det er tredje spillerunde i Champions Leagues gruppespil. Manchester City får onsdag aften besøg hjemme på Etihad Stadium af de danske mestre fra FC København. Begge hold vandt i weekenden, men ingen af dem topper den hjemlige tabel netop nu. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – FC København. Der er kampstart onsdag d. 5. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester City – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Donatas Rumsas, Litauen
Stadion: Etihad Stadium, Manchester, England
Vejret: 10° og jævn til frisk vind

Manchester City – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

Fy for Søren for en kamp, Manchester City leverede mod Manchester United søndag eftermiddag. De var foran 4:0 ved pausen og 6:1 efter 75 minutter. Hattrick af Phil Foden. Og hattrick af Erling Haaland. Nordmandens tredje hattrick i otte ligakampe for Manchester City. De er stadig ubesejrede i Premier League efter ni kampe, og de er bare et point efter Arsenal FC i toppen af tabellen. 

I weekenden venter endnu en hjemmekamp, og denne gang er det Southampton FC, der kommer til Etihad. Det virker som en overkommelig kamp, så der er nok ikke udsigt til, at træner Guardiola sparer på noget som helst til denne kamp. For med sejr i de to næste kampe i gruppen vil Manchester City være så godt som sikre på at kvalificere sig til forårets knockoutkampe. Så de vil givet gå for fuld skrue efter endnu en sejr. 

Det kan blive en lang aften for FC København i Manchester, men de kan jo begynde med at sætte sig det mål, at de vil lukke færre mål ind, end Manchester United gjorde. Som udgangspunkt går man jo altid efter at få udbytte af kampene, men det er sandt for dyden vanskeligt at se, hvordan Løverne skal vriste et – eller for den sags skyld alle tre – point ud af opgøret. 

I Superligaen vandt FC København godt nok 1:0 i søndag mod AGF, og de er nu placeret på sjettepladsen og altså i mesterskabsspillet. Men der er et stykke vej fra Parkens trygge underlag og så til at stå over for De Bruyne, Haaland og Foden.

For den nye træner Neestrup kan det blive et svendestykke, hvis han får stillet mandskabet op, så The Citizens ikke kan trænge igennem. Der vil blive et enormt pres på Vavro og Khocholava i midterforsvaret, ligesom australske Ryan i målet formentlig får slidt handskerne godt og grundigt i løbet af kampen. Men Løverne skal igen klare sig uden den på ny skadede anfører Carlos Zeca.


Manchester City:

  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • John Stones (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Bernard Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Rodri (Midtbane, Fast) – Skadet


FC København:

  • Marios Oikonomou (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Nicolai Boilesen (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Anthony Amoo (Kant, Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Akanji, Dias, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Silva; Foden, Haaland, Grealish.

FC København forventet startopstilling: Ryan; Diks, Vavro, Khocholava, Kristiansen; Stamenic, Lerager, Haraldsson; Daramy, Cornelius, Claesson.


Odds på Manchester City – FC København

Ifølge bookmakernes odds er Manchester City enorme favoritter. 


Odds-forslag: Manchester City buldrer videre

Det er en besynderlig sæson for de store hold med VM-slutrunden placeret midt i det hele. Men det betyder, at kampprogrammet er endnu mere presset end sædvanligt. Træner Guardiola hos Manchester City plejer at toppe mandskabet, så det leverer forrygende fra november til februar/marts. I år er han nok nærmere nødt til at skrabe point og sejre ned fra alle tilgængelige hylder ved enhver given lejlighed. 

Det kan betyde, at de ikke spiller sig helt ud her. Kommer de foran 2:0 eller 3:0, kan de trække håndbremsen. Men som vi har set ved tidligere møder mellem Superligaen og Premier League, er kvalitetsforskellen stor, og den bliver konstant større. Så det er svært at se, at selv tre eller fire udskiftninger skulle ændre kampbilledet. Kan du score seks mod Manchester United, kan du også score fire mod FC København. 

Eller vend den om: Hvis FCK lukker tre mål ind i Dortmund, er der fæl risiko for, der ryger mindst fire ind i Manchester på Etihad. Det er i hvert fald anbefalingens bud, at der bliver scoret mindst fire mål i denne her kamp. Vi er villige til at acceptere 2:2 eller for den sags skyld 3:1 til FCK, men de fire mål står vi fast på.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,66
Over 3,5 mål
Gå til Nordicbet *


Manchester City – FC København: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er nummer 2 i Premier League med 20 point efter 8 runder. 

  • Tallene for Manchester City siger 6-2-0 og 29:9.

  • I CL-gruppe G har Manchester City høstet to sejre i to kampe. De har slået Sevilla FC 4:0 og Borussia Dortmund 2:1.

  • FC København har sneget sig med i Superligaens top 6 på netop 6. pladsen med 15 point efter 11 runder. 

  • FC Københavns statistik lyder på 5-0-6 med en målforskel på 18:17.

  • Løverne begyndte CL-gruppen med nederlag i Dortmund på 3:0 og hentede så 1 point, da de delte 0:0 i Parken med Sevilla FC.

  • Erling Haaland noterede sig for sæsonens 3. hattrick i weekenden, og nordmanden er nu på 14 mål i Premier League.

  • Hos FC København skal der indtil videre 6 pletskud til for at kalde sig topscorer. Det har Viktor Claesson præsteret, og det nåede også Pep Biel, før han forlod klubben. 


Expected Goals: Manchester City vs. FC København – de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGFC KøbenhavnResultatxG
Manchester City – Manchester United (6-3)4,35 – 1,91FC København – AGF (1-0) 0,92 – 0,18 
Wolverhampton Wanderers – Manchester City(0-3) 0,31 – 2,03FC Midtjylland – FC København (2-1) 2,80 – 1,99 
Manchester City – Borussia Dortmund(2-1)0,86 – 0,49FC København – Sevilla FC (0-0) 0,68 – 0,56 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – FC København?

Manchester City – FC København spilles onsdag den 5. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester City – FC København?

Manchester City – FC København spilles på Etihad Stadium i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar