18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City – Dortmund: Odds og optakt den 6. april 2021

Manchester City tager mod Dortmund i et opgør mellem 2 hold, hvor pilen peger hver sin vej. Manchester City har 5 sejre i rap, mens Dortmund har 1 sejr i de seneste 5 kampe. Men det er kvartfinaletid i Champions League, og de seneste tre sæsoner har dét være endestationen for Manchester City. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Dortmund. Der er kampstart tirsdag d. 6. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

Odds på Manchester City – Dortmund

Et kig på oddsene viser, at Manchester City er favoritter i opgøret.

Manchester City – Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ovidiu Haţegan, Rumænien
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 0° og svag vind

Optakt til Manchester City – Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

25 sejre i de seneste 26 kampe. Hvis man et øjeblik tvivlede på Manchester City, da de 7. marts tabte til lokalrivalerne fra Manchester United, så må den tvivl være blæst godt og grundigt væk igen. Siden er det blevet til 5 sejre med en score på 14:2. De seneste 4 kampe har de endda ikke lukket mål ind. Det gjorde de heller ikke, da det i ⅛-finalerne i Champions League gik ud over Gladbach, der blev slået samlet 4:0, og faktisk har de kun lukket et mål ind i årets Champions League, og det var, da de i sæsonens allerførste kamp i gruppespillet kom bagud 1-0 mod FC Porto efter bare 14 minutter. Så lige nu har de spillet 706 minutters Champions League-bold uden at lukke mål ind.

Vi nærmer os sæsonafslutningen, og hvis træner Pep Guardiola og hans hold lever op til favoritværdigheden over 2 kampe og sender Dortmund ud, venter en hæsblæsende anden halvdel af april med FA Cup-semifinale mod Chelsea og Carabao Cup-finale mod Tottenham – begge på Wembley – samt semifinale i Champions League mod vinderen af Bayern München-PSG. Puha. Men tøv en kende; Manchester City har været i kvartfinalen i Champions League de seneste 3 sæsoner og hver gang røget ud. Det vil være en kæmpe overraskelse, hvis de endnu engang må forlade den fineste turnering før semifinalerne.

Og omvendt vil det være en kæmpe overraskelse, hvis Dortmund formår at kvalificere sig til semifinalen på bekostning af englænderne. For det kører ikke forrygende for Dortmund, der i weekenden tabte 2-1 på hjemmebane til de direkte konkurrenter til 4. pladsen og fornyet billet til Champions League, Eintracht Frankfurt. I alle turneringer har Dortmund bare 1 sejr i de seneste 5 forsøg. I ⅛-finalerne stod norske Erling Haaland for 4 af de i alt 5 Dortmund-scoringer, men nordmanden skød med løst krudt på landsholdet i de 3 netop overståede VM-kvalifikationskampe, og han fik heller ikke scoret mod Eintracht Frankfurt i weekenden, så spørgsmålet er, om den unge mand er på vej ind i en lille målkrise? Eller om han genfinder formen, så snart han hører Champions League-hymnen. Han mangler formentlig Jadon Sancho som oplægger, chanceskaber og legekammerat, for den unge englænder med fortid hos Manchester City er foreløbig meldt skadet til opgøret. Det ser ærlig talt temmeligt vanskeligt ud for Dortmund.

Manchester City:

Dortmund:
Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet
Dan-Axel Zagadou (Back, Reserve) – Skadet
Axel Witsel (Midtbane, Fast) – Skadet
Jadon Sancho (Angreb, Fast) – Skadet
Youssoufa Moukoko (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Rúben Dias, Laporte, Zinchenko; Rodri, Gündoğan; Ferran Torres, De Bruyne, Sterling; Agüero.

Dortmund forventet startopstilling: Hitz; Meunier, Akanji, Hummels, Schulz; Delaney; Bellingham, Dahoud; Reus, Sancho; Haaland

Odds-forslag: Endnu en 2-0-sejr?

Manchester City ligner et hold, der bare blev endnu stærkere af nederlaget til Manchester United. Brug modgang, tag ved lære og bliv endnu stærkere. Sådan. Det er blevet til 5 sejre på stribe siden dysten mod lokalrivalerne. Alle 5 kampe er vundet med mindst 2 overskydende mål. Og i sæsonens 8 Champions League-kampe er det blevet til 7 sejre og 1 uafgjort. 6 af de 7 sejre har været på mindst 2 overskydende mål.

Med Dortmunds aktuelle form in mente i form af 1 sejr i de seneste 5 kampe kunne det måske være fristende at gå efter en storsejr til Manchester City, men det er ikke ofte, de er gået amok i denne sæson. 7 ud af sæsonens 47 kampe har de lavet mere end 3 scoringer. 4 gange i Champions League har de lavet 3 mål – 2 gange mod Marseille1 1 gang mod Olympiakos, og så da FC Porto dristede sig til at score et imod – opgøret endte 3-1. Dér er noget næsten maskinelt kalkuleret over det her Manchester City-hold.

De vinder 2-0. Eller 3-1. Igen og igen og igen. 15 gange i sæsonen er det blevet resultatet, og det kan formentlig tilskrives det store fokus på rotation og restitution. Når de er foran med 2, er det nok. Så sparer de spillere. Eller kræfter. Eller begge dele. Og det ser ud til at virke. 0 (nul!) mand på skadeslisten 5. april i den mest komprimerede og kampmættede sæson nogensinde. Det er virkelig imponerende. Og derfor bliver anbefalingen til dette opgør, at maskinen Manchester City endnu engang vinder med mindst 2 overskydende scoringer.

SpilXperten.com anbefaler:(0-1) 1-tallet til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Manchester City – Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City topper Premier League efter weekendens 2-0-sejr ude over Leicester. Der er nu 14 point ned til nummer 2.

  • I Champions League kom Manchester City videre fra gruppespillet med statistikken 5-1-0 og målscoren 13:1 mod FC Porto, Olympiakos og Marseille, og i ⅛-finalerne slog de et andet tysk hold, Gladbach, med samlet 4:0.

  • Dortmund blev lørdag slået på eget græs af Eintracht Frankfurt, og dermed har Dortmund på 5. pladsen i Bundesligaen nu 7 point op til en Champions Plads.

  • I efteråret kom tyskerne ubesværet videre fra en gruppe med Lazio, Club Brügge og Zenit med statistikken 4-1-1 og 12:5. I ⅛-finalerne besejrede de Sevilla med 5-4.

  • Med 4 scoringer er Ferran Torres topscorer for Manchester City i de europæiske kampe, mens det i Premier League er Ilkay Gündogan, der scorer mest med 12 pletskud.

  • Erling Haaland har scoret 10 gange for Dortmund i denne sæsons Champions League, og det gør ham til holdets topscorer. I Bundesligaen har han også scoret flittigst med 21 pletskud.

  • De 2 klubber mødtes i gruppespillet i 2012-2013-versionen af Champions League. Dengang spillede de 1-1 i Manchester, mens Dortmund vandt 1-0 på hjemmebane.

Skriv et svar