18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Borussia Dortmund: Odds og optakt den 14. september 2022

Haaland hamrer bolde i nettet hele tiden. Nordmanden har fået en forrygende start på livet som Manchester City-spiller. (Foto: Bildbyrån)

Manchester City tager mod Borussia Dortmund i anden runde af gruppespillet i Champions Leagues gruppe G. Begge hold vandt overbevisende i første runde, men det er alligevel med en klar favoritværdighed til Manchester City, vi går ind til denne kamp. Erling Haaland møder sine gamle holdkammerater, men nordmanden virker mere målsulten end nostalgisk. Der bliver næppe vist nogen nåde fra den norske skarpretter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Borussia Dortmund. Der er kampstart onsdag d. 14. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Manchester City – Borussia Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato, Italien
Stadion: Etihad Stadium, Manchester, England
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Manchester City – Borussia Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

Det tætte kampprogram kan de for en gangs skyld ikke klage over på de engelske øer. Dronning Elizabeths død betød udsættelse af weekendens kampe, så træner Guardiola og hans Manchester Globetrotters af pasningssikre spillere har kunnet hvile de ømme stænger siden sidste uges 4:0-sejr i Sevilla. De må være helt klar til kamp. 

Pausen i weekenden betyder, de ikke behøver være helt så opmærksomme på rotation, som de normalt er hos The Citizens, men det vil nu stadig ligne træner Guardiola dårligt, hvis han ikke rokerer en anelse med brikkerne til opgøret. I forsvaret kunne det dog godt blive genvalg til Dias og Akanji, for Laporte er meldt ude og Stones tvivlsom til opgøret. Men de spillede jo også til nul i Sevilla, så de kan vel godt få chancen igen. 

Borussia Dortmund ville nok ønske, de havde haft weekenden fri. Efter den overbevisende 3:0-sejr mod FCK drog de til Leipzig, hvor det lokale mandskab havde fået doseret mængden af energidrik helt perfekt og bankede de gulsorte gæster, så de rejste hjem gule og blå med 0:3 i bagagen.

Tyskerne er dog stadig nummer fem i Bundesligaen, og med sejren i første runde vil det ikke være en katastrofe for deres CL-drømme, hvis de ikke formår at vinde på Etihad Stadium. De mødtes i CL-kvartfinalen i foråret 2021, og der vandt Manchester City begge opgør 2:1.

I seneste CL-sæson blev tyskerne nummer tre i en gruppe, hvor de endte bag Sporting Lissabon og Ajax Amsterdam, og så røg de ud i playoffrunden til Europa League efter et overraskende men ikke ufortjent samlet nederlag til Rangers FC. 


Manchester City:

  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
  • John Stones (forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Kyle Walker (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet


Borussia Dortmund:

  • Gregor Kobel (Mål, Fast) – Skadet
  • Mateu Morey-Bauza (Back, Fast) – Skadet
  • Mahmoud Dahoud (Midtbane (Fast/Reserve) – Skadet
  • Sebastian Haller (Angreb, Fast) – Sygdom
  • Jamie Bynoe-Gittens (angreb, Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Dias, Akanji, Gomez; De Bruyne, Rodri, Gündogan; Alvarez, Haaland, Grealish.

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Meyer; Süle, Hummels, Schlotterbeck, Wolf, Özcan, Bellingham, Guerreiro; Reus, Brandt; Modeste.


Odds på Manchester City – Borussia Dortmund

Et rapt blik på oddsene til kampen viser, at værterne er klare favoritter.


Odds-forslag: Haaland kan gøre ondt på de gamle venner fra Dortmund

Manchester City har spillet otte betydende kampe i sæsonen. Seks i PL, en i CL og den engelske Super Cup. Den samlede målscore for de otte kampe er 25:9, Altså 34 scoringer. Det er 4,25 mål per kamp. Hvor de selv har stået for mere end 3 mål i gennemsnit. Der er godt gang i nettene, og norske Erling Haaland har vist sig at være alle pengene værd fra dag 1, for nordmanden har scoret 12 af de 25 mål. 

Det ved de selvfølgelig alt om hos Borussia Dortmund, men det er jo spørgsmålet, om de har en idé om, hvordan de stopper han. Gæsterne er uden deres ellers normale førstekeeper Kobel, der er skadet, så det er Alexander Meyer, der vogter målet. Ikke en ueffen keeper men bare ikke med den store erfaring på øverste hylde. Det kan blive en travl aften for ham på Etihad. 

Måske kan Borussia Dortmund på lignende vis udnytte, at Akanji – som jo også er tidligere Dortmund-spiller – trods alt ikke har spillet meget i midterforsvaret hos de engelske mestre. Uanset tror anbefalingen på en livlig affære mellem to mandskaber med offensive kvaliteter. 

Vi går med hjemmesejren, og så krydrer vi spillet med mindst fire scoringer. Det matcher fornemt værternes målsnit, og selv om Borussia Dortmund med ‘kun’ 21 scoringer i alt i deres foreløbig otte kampe, roder rundt med bare lidt mere end 2,5 mål i snit per kamp, tror vi altså, det snit stiger en anelse efter denne kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,05
Manchester City PLUS Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Manchester City – Borussia Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er nummer 2 i Premier League efter 6 runder, hvor de har hentet 14 point. 

  • Tallene for Manchester City siger 4-2-0 med scoren 20:6.

  • I første runde af CL-gruppespillet vandt Manchester City 4:0 på udebane mod Sevilla FC.

  • Borussia Dortmund er efter 6 runder i Bundesligaen nummer 5 med 12 point.

  • Borussia Dortmunds statistik lyder 4-0-2, mens deres målforskel er 8:7.

  • Tyskerne åbnede gruppespillet i Champions League med overbevisende 3:0 mod FC København.

  • Manchester Citys topscorer er norske Erling Haaland, der er noteret for 10 træffere i ligaen indtil nu,

  • Anfører Marco Reus er Borussia Dortmunds flittigste målskytte i sæsonens første 6 runder, hvor han har scoret 2 gange.


Expected Goals: Manchester City – Borussia Dortmund – de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGBorussia DortmundResultatxG
Sevilla FC – Manchester City(0-4)0,50 – 3,71RB Leipzig – Borussia Dortmund (3-0) 1,68 – 0,64
Aston Villa FC – Manchester City (1-1)0,72 – 1,77Borussia Dortmund – FC København(3-0) 2,50 – 0,35 
Manchester City – Nottingham Forest (6-0) 3,01 – 0,46 Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim (1-0) 2,47 – 0,79 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Borussia Dortmund?

Manchester City – Borussia Dortmund spilles onsdag den 14. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester City – Borussia Dortmund?

Manchester City – Borussia Dortmund spilles på Etihad Stadium i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar