18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malmö FF – Rangers: Odds og optakt den 3. august 2021

Foto: Bildbyrån

De svenske mestre med dansk træner og en flok danske spillere, Malmö FF, tager mod Rangers tirsdag aften i Champions League-kvalifikationens 3. runde i første kamp. Det er sidste stop før playoffrunden, så det er ved at være alvor for mandskaberne. Rangers imponerede i Europa i sidste sæson, men Malmö FF har stor europæisk erfaring. Det ligner et meget lige opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Malmö FF – Rangers. Der er kampstart tirsdag d. 3. august 2021 kl. 19:00. 

GÅ TIL


Malmö FF – Rangers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak, Polen
Stadion: Eleda Stadium, Malmö
Vejret: 19° og svag vind


Optakt til Malmö FF – Rangers: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er jo ikke, fordi Malmö FF har vadet hen over deres modstandere i de første to runder i Champions League-kvalifikationen, hvor det i begge runder er blevet til sejre på hjemmebane på et enkelt mål i første kamp fulgt af uafgjort i udekampen. Mod lettiske Riga FC i første runde var Malmö FF endda i overtal hele 2. halvleg, men de formåede ikke at profitere af overtallet og afgøre opgøret allerede dér. Det burde de have gjort, for returopgøret i Letland blev en intens affære, og selv om Malmö FF kom på 1:0, så fik Riga FC udlignet, og det var nogle nervepirrende minutter, der rundede kampen af for svenskerne. 

I seneste runde var det så de finske mestre fra HJK Helsinki, som var Malmö FFs modstandere og efter 2:1-sejr hjemme i Malmö, kom svenskerne i modvind i returkampen, hvor de dog fik skrabet 2:2 til sig. Nu er de så klar til at møde Rangers. I den svenske liga er Malmö FF netop skubbet ned fra førstepladsen af Stockholm-klubben, Djurgården, men de er trods alt kun knap og nap halvvejs i sæsonen, så der er håb endnu for træner Jon Dahl Tomasson om at gentage guldet fra hans første sæson i spidsen for Malmö FF.

I det skotske er der absolut også håb for Rangers i forhold til at snuppe endnu et mesterskab. En helt suveræn sæson sidste år endte med guld og 38 kampe uden nederlag. I Europa League kom de hele vejen fra 2. kvalifikationsrunde via gruppespillet til ottendedelsfinalerne, hvor tjekkiske Slavia Prag blev endestationen med 2:0-sejr i Skotland – i øvrigt i den kamp, der blev skæmmet af racistiske udtalelser mod Rangers-spilleren, Glen Kamara. Hverken Kamara eller sidste sæsons topscorer Roofe er med til dette opgør på grund af karantæne, mens en anden spiller med mål i støvlerne, Alfredo Morelos, er ude med corona-relaterede udfordringer. 

Vinderen af dette opgør skal møde vinderen af Olympiakos – Ludogorets i playoffrunden. 

Malmö FF:

  • Ola Toivonen (Angreb, Fast) – Skadet

Rangers:

  • Glen Kamara (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Alfredo Morelos (Angreb, Fast) – COVID-19
  • Kemar Roofe (Angreb, Fast) – Karantæne

Malmö FF forventet startopstilling: Dahlin; Lewicki, Ahmedhodzic, Brorsson, Moisander; Innocent, Rakip; Nalic, Christiansen, Berget; Colak.

Rangers forventet startopstilling: McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic; Lundstram, Davis, Aribo; Hagi, Sakala, Kent.


Odds på Malmö FF – Rangers

Selv om de svenske mestre er på hjemmebane her, har bookmakerne Rangers som favorit i kampen.

Odds-forslag: Fuld skrald på alle tangenter

Malmö FF har masser af europæisk erfaring med CL-gruppespil i 2015 og 2016 ligesom de var med i Europa Leagues gruppespil i både 2018 og 2019. De kommer altså ikke helt grønne, når det gælder internationale kampe. Hjemme på Eleda Stadion i Malmö skaber de elektriske europæiske aftener, og de regner sig helt sikkert ikke som underdogs her. 

Rangers har været i Europa League-gruppespillet i de seneste tre sæsoner, og nu prøver de så, om de kan slå sig tilbage i Champions League-gruppespillet, hvor de ikke har været med siden 2011. Dengang blev de sendt ud i 3. kvalifikationsrunde af Malmö FF. Så skotterne har helt sikkert noget at hævne fra dengang. I Sverige endte opgøret dengang 1:1, mens Malmö FF vandt i Glasgow med 1:0. 

Rangers var i helt forrygende form i sæsonpremieren i Skotland i lørdags, hvor de vandt overlegent 3:0 over Livingston, mens Malmö FF har seks sejre på stribe på hjemmebane i Allsvenskan og Champions League. Kun én af de seks gange har svenskerne holdt buret rent. Anbefalingen forventer en levende og åben affære, som godt kan byde på en del mål. Men vi holder os til ét til hver med begge hold scorer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,83
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Malmö FF – Rangers: Statistik, topscorer og H2H

  • Der er spillet 13 runder i Allsvenskan, og Malmö FF er på 2. pladsen med 29 point.

  • Malmö FFs statistik er 9-2-2 og scoren 31:16.

  • Malmö FF er kommet til dette opgør via samlet 2:1 over Riga FC og 4:3 mod HJK Helsinki.

  • Rangers gik ubesejrede gennem sidste sæson og vandt det skotske mesterskab med 102 point efter 38 runder. 

  • Tallene for Rangers endte på 32-6-0 og en måldifference på 92:13.

  • Rangers sparkede den skotske liga i gang med 3:0 over Livingston i weekenden. 

  • Malmö FFs topscorer i sæsonen er indtil videre Antonio-Mirko Colak, som har scoret 7 mål i Allsvenskan.

  • Kemar Roofe blev topscorer for Rangers med 14 ligatræffere.


Expected Goals: Malmö FF vs. Rangers – de seneste tre kampe

Malmö FFResultatxGRangersResultatxG
HJK Helsinki – Malmö FF (2-2)1,78 – 0,80Rangers – Livingston  (3-0) 1,85 – 0,05
Mjällby – Malmö FF (0-2) 0,32 – 2,20Rangers – Real Madrid(2-1) 1,96 – 0,40 
Malmö FF – HJK Helsinki (2-1) 2,42 – 0,41 Rangers – Brighton (0-0)0,98 – 0,46 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar