18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Malmö FF – HJK Helsinki: Odds og optakt den 21. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Der er nordisk topmøde, når de svenske mestre Malmö FF tager mod de finske ditto HJK Helsinki. Det er 2. kvalifikationsrunde til Champions League, og Malmö FF vil helt sikkert regne sig selv for store favoritter, men finnerne er ikke nødvendigvis en walkover. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Malmö FF – HJK Helsinki. Der er kampstart onsdag d. 21. juli 2021 kl. 19:00. Se kampen på Bet365. 

GÅ TIL


Malmö FF – HJK Helsinki: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mykola Balakin, Ukraine
Stadion: Eleda Stadion, Malmö
Vejret: 22° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 21. juli 2021 18:56.


Optakt til Malmö FF – HJK Helsinki: Skader, karantæner og startopstillinger

Jon Dahl Tomasson lagde ud i spidsen for Malmö FF med at lede holdet til det svenske mesterskab sidste sæson, og de ser ud til at være på vej mod at gentage den præstation i denne sæson. Godt nok hænger Djurgården på endnu, men indtil videre holder Malmö FF fast i førstepladsen i tabellen. De seneste tre kampe har de haft Anders Christiansen tilbage i truppen efter hans EM-eventyr, og det har givet to sejre i Allsvenskan på samlet 9:0, og en videre kvalifikation fra 1. kvalifikationsrunde mod lettiske Riga FC, hvor Christiansen lagde op til det svenske mål. Han er umådeligt vigtig for Malmö FF og er indtil videre alene i ligaen noteret for tre mål og seks assist. Han er en væsentlig brik for dem – og ikke kun fordi han er dansk, men snarere fordi han er dygtig. 

Det holdt lidt for hårdt for Malmö FF i de to kampe mod Riga FC, for selv om der var svensk overtal i mere end en halvleg i hjemmekampen, blev det kun til 1-0-sejr, og derfor var der alt for meget spænding forud for returopgøret. Og efter Colaks scoring i første halvleg fik letterne udlignet efter en lille times spil, og så var Malmö bare et enkelt mål fra at ryge i allerførste kvalifikationsrunde. Men de kom videre, og nu gælder det HJK Helsinki, og svenskerne regner givetvis sig selv for samlede favoritter i de to opgør. 

Favoritter er HJK Helsinki ikke ofte i europæiske kampe, men tilbage i 1998 slog de sig faktisk helt frem til Champions League-gruppespillet. Dér har de dog ikke været siden, men åbningen på CL-kvalifikationen med to overbevisende sejre mod montenegrinske Buducnost var såmænd ganske imponerende, og efter 12 runder i Veikkausligaen har de blot ét enkelt nederlag, som de fik i weekenden. Forhåbentlig er det ikke et dårligt tegn for finnerne. 

I de 10 seneste sæsoner er det blevet til syv mesterskaber, en sølv og en bronze, så hjemme i søernes land er de vant til at vinde. Europæisk har det knebet mere, og siden 1998 er deres bedste bud et par forsøg i 3. kvalifikationsrunde til gruppespillet, men mere er det ikke blevet til. Deres seneste forsøg var forrige år, hvor de slog færøske HB og siden tabte til Røde Stjerne, og så var det europæiske eventyr slut, før juli var blevet til august. Det risikerer de sådan set igen, men det er værd at bemærke, at de laver fornuftigt mange mål og lukker imponerende få mål ind. Det kan blive en mere jævn duel, end mange umiddelbart forestiller sig. 

Malmö FF:

  • Sebastian Nanasi (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Jo Inge Berget (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Ola Toivonen (Angreb, Fast) – Skadet

HJK Helsinki:

  • Igor Cuckovic (Forsvar, Fast) – Skadet

Malmö FF forventet startopstilling: Dahlin; Larsson, Ahmedhodzic, Brorsson, Knudsen; Lewicki, Innocent; Nalic, Christiansen, Birmancevic; Colak.

HJK Helsinki forventet startopstilling: Tånnander; Moren, Tenho, O’Shaughnessy, Murillo; Jair, Lingman; Browne, Tanaka, Valencic; Riski.


Odds på Malmö FF – HJK Helsinki

Oddsene peger på, at bookmakerne forventer klar sejr til Malmö FF.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 21. juli 2021 18:56.

Odds-forslag: De kender begge vejen til mål

Malmö FF har scoret næsten 2,5 mål i snit i deres foreløbig 12 kampe i Allsvenskan, mens de i alt har været involverede i 45 scoringer. Det er et snit på 3,75 mål pr. kamp. Og for træner Tomasson må det trods alt være tankevækkende, at de har sluppet 16 mål ind i 12 kampe. Det er lige i overkanten. I sæsonens første 10 kampe lukkede de mål ind i dem alle, mens de i de to sidste har holdt buret rent, og i de to kampe mod Riga FC lukkede de trods alt kun ét mål ind i alt. 

HJK Helsinki har haft det stik modsat Malmö FF. I 12 ligakampe har de bare lukket 7 scoringer ind, og i 7 af de 12 kampe har de holdt buret rent. Og stadig laver de selv næsten 2 mål pr. kamp. Mod montenegrinske Buducnost i 1. kvalifikationsrunde gik det så helt amok med sejre på 3:1 og 4:0 til finnerne, og dermed nåede de jo op på forrygende 3,5 mål pr. kamp, mens de stadig kun lukkede cirka et halvt mål ind pr. dyst. 

Malmö FF er i forrygende målhumør, og som om de ikke var stærke i forvejen, har de med tilbagekomsten af Anders Christiansen sat endnu mere tryk på kedlerne og altså nettet 9 gange i de seneste to ligakampe. Gæsterne har til gengæld vist, de forstår kunsten at score europæisk, så med to mandskaber, der begge kan finde vejen til nettet, tror anbefalingen, vi kan få et livligt opgør her med minimum 3 scoringer.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,95
Over 2,5 mål
Gå til Bwin *


Malmö FF – HJK Helsinki: Statistik, topscorer og H2H

  • Malmö FF topper Allsvenskan efter 12 runder med 26 point. De har dog kun to point til Djurgården på 2. pladsen, og stockholmerne har bare spillet 11 kampe. 

  • Malmö FFs statistik i sæsonen er 8-2-2 med en målforskel på 29:16. 

  • I Finland har de også spillet 12 runder, og her er HJK Helsinki på 1. pladsen med 31 point. 

  • Tallene for HJK Helsinki er 10-1-1 og scoren 23:7.

  • Den kroatiske angriber Antonio-Mirko Colak er Malmö FFs topscorer med foreløbig 7 pletskud.

  • Finnernes topscorerposition deler slovenske Filip Valencic med finske Roope Riski. De er begge noteret for foreløbig 4 mål hver. 


Expected Goals: Malmö FF vs. HJK Helsinki– de seneste tre kampe

Malmö FFResultatxGHJK HelsinkiResultatxG
Degerfors – Malmö FF(0-5)1,31 – 2,56Oulu – HJK Helsinki(2-1)1,78 – 0,91
Riga FC – Malmö FF(1-1)0,91 – 1,02Buducnost – HJK Helsinki(0-4)1,17 – 1,55
Malmö FF – Sirius(4-0)2,01 – 1,56HJK Helsinki – Buducnost(3-1)2,02 – 1,37 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar