18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malmö FF – Chelsea FC: Odds og optakt den 2. november 2021

Foto: Bildbyrån

Puha, det ser sort ud for Malmö FF og deres mange danskere i CL-gruppe H, hvor de har nul point efter de første tre runder. Tirsdag aften kommer de forsvarende Champions League-vindere og det aktuelle tophold i Premier League, Chelsea FC, på besøg på Eleda Stadium. Mon Malmö FF har al deres fokus rettet mod den meget tætte mesterskabskamp i Allsvenskan i stedet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Malmö FF – Chelsea FC. Der er kampstart tirsdag d. 2. november 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay.

GÅ TIL


Malmö FF – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych, Tyskland
Stadion: Eleda Stadium, Malmö
Vejret:  9° og meget svag vind

Optakt til Malmö FF – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre kampe. Nul point. En score på 0:11. Det er de fæle realiteter for træner Jon Dahl Tomasson og hans Malmö FF-mandskab. Deres målscore er så ringe, at det måske endda er urealistisk at hente Zenit på tredjepladsen, og dermed ser det ud til, at Malmö FF for tredje gang i et CL-gruppespil ender sidst, og de to foregående gange er det blot blevet til en enkelt sejr i hvert forsøg. Mere kan de vist ikke håbe på denne gang heller. 

Og i Allsvenskan er de travlt optagede. Efter et mindre formdyk, hvor de måtte afgive førstepladsen, har de igen skrabet point nok sammen til at være øverst i tabellen, men med fire runder igen er det meget, meget tæt i det svenske. Så man kan vel dårligt bebrejde svenskerne, hvis de holder fokus på at sikre mesterskabet endnu en gang frem for at forsøge at kæmpe sig til et enkelt point eller et mål i CL-gruppen. De har allerede arbejdet hårdt for at nå til gruppespillet, for de begyndte helt tilbage i første kvalifikationsrunde, hvor de slog Riga FC, og siden fulgte så HJK Helsinki, Rangers FC og Ludogorets Razgrad. Så dette er deres europæiske kamp nummer 12 i sæsonen, mens det for gæsterne er nummer fire – fem hvis vi tæller deres Super Cup med. 

Ganske vist har de spillet færre kampe end svenskerne i Europa, men det er nu ikke, fordi der ikke er noget at lave for Chelsea FC, der topper Premier League efter 10 kampe, har spillet fire europæiske kampe og to Carabao Cup-kampe, hvor de nu er nået til kvartfinalerne. Indtil videre har Chelsea FC lukket tre mål ind i 10 ligakampe og et enkelt i CL-gruppens tre opgør, mens de helt overvældende har indkasseret i begge deres kampe i Carabao Cuppen indtil nu, og jo gjorde det samme i Super Cuppen mod Villarreal. 16 kampe har altså i alt betydet 7 baklengs mål. Det er temmeligt overbevisende, og i den anden ende har der været fin gang i sagerne med 34 scoringer. 

Til dette opgør er de igen uden Romelu Lukaku og Timo Werner, så de må sætte deres lid til Kai Havertz i front med støtte af Ziyech og Hudson Odoi. Det ser ikke helt ringe ud, og det bør være rigeligt til at slå svenskerne. I næste runde af CL-gruppen får Chelsea FC hjemme på Stamford Bridge besøg af italienske Juventus i et opgør, der allerede nu ser ud til at afgøre de to øverste placeringer. Første møde i Torino endte med italiensk sejr 1:0, og derfor skal Chelsea FC både vinde her og i næste runde for at holde trit med Juventus. Så selv om det for træner Tuchel næppe betyder alverden, om de vinder 1:0 eller 4:0, vil han helt sikkert kræve en sejr til sit mandskab.  

Malmö FF:

  • Felix Bejimo (Back, Fast) – Skadet
  • Jonas Knudsen (Back, Fast) – Skadet
  • Oscar Lewicki (Midtbane, Fast/Reserve) – Personlige årsager
  • Ola Toivonen (Angreb, Fast) – Skadet

Chelsea FC:

  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Mason Mount (Midtbane, Fast) – Syg
  • Christian Pulisic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Timo Werner (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet

Malmö FF forventet startopstilling: Dahlin; Ahmedhodzic, Nielsen, Olsson; Berget, Pena, Christiansen, Innocent, Rieks; Colak, Birmancevic.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Christensen, Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Kanté, Jorginho, Chilwell; Ziyech, Hudson-Odoi; Havertz.


Odds på Malmö FF – Chelsea FC

Bookmakernes odds afslører, at de har gæsterne fra London som klare favoritter.

Odds-forslag: Sikker engelsk sejr med håndbremsen trukket

Selv om Malmö FF givetvis vil have mere end det ene øje rettet mod de kommende kampe i den hjemlige liga, kan de ikke tillade sig at sælge denne kamp totalt. De må for publikums skyld gøre et forsøg på at bide fra sig i håbet om måske at hente det ene point mod Champions League-mestrene, der vil være en enorm præstation. Om det så rækker til at få point i sidste ende er tvivlsomt. 

Tre kampe. Tre nederlag og minimum tre indkasserede mål hver gang. Det er de kolde fakta for svenskerne, som har virket ekstremt overmatchede i deres kampe indtil nu. Mest overraskende også mod russiske Zenit. Derfor er der også en lille frygt for, at det simpelthen bare er udtryk for niveau-forskellen på de svenske mestre og de øvrige hold i gruppen, og at de endnu engang bliver kørt over. 

Imod det taler, at Chelsea FC reelt ikke har brug for en storsejr. De skal bare bruge alle tre point, og der skal helst ikke være tvivl om udfaldet undervejs. Derfor er buddet, at det bliver til sejr til gæsterne, uden at de lukker mål ind i kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,80
Chelsea FC vinder til nul
Gå til Bet365 *


Malmö FF – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Malmö FF er sidst i CL-gruppe H, hvor de har fået 0 point i 3 kampe.

  • De svenske tal lyder på 0-0-3 med en målforskel på 0:11.

  • Malmö FF er kravlet tilbage til tops i Allsvenskan, hvor de er noteret for 15-6-5 og en score på 53:28 med 4 runder tilbage. 

  • Chelsea FC er nummer 2 i gruppen med 6 point efter deres første 3 kampe. 

  • Chelsea FCs statistik er indtil videre 2-0-1, og deres målscore er 5:1.

  • I Premier League er Chelsea FC helt i front og fører rækken med tallene 8-1-1 og en målforskel på 26:3.

  • Malmö FFs topscorer i den hjemlige liga er Antonio Mirko Colak, som er på 13 sæsonmål. Men altså stadig ingen scoringer til holdet i CL-gruppen. Endnu. 

  • Jorginho er topscorer hos Chelsea FC med 2 mål i gruppespillet.


Expected Goals: Malmö FF vs. Chelsea FC de seneste tre kampe:

Malmö FFResultatxGChelsea FCResultatxG
Sirius – Malmö FF (2-3) 1,71 – 3.45Newcastle United – Chelsea FC(0-3) 0,24 – 2,12 
Malmö FF – AIK (1-0) 0,64 – 0,35Chelsea FC – Southampton FC (2-1) 1,20 – 2,09 
Varbergs – Malmö FF (1-1) 0,87 – 0,32 Chelsea FC – Norwich City(7-0) 2,68 – 0,18 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar