18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool – Real Madrid: Odds og optakt den 14. april 2021

Er du gal en uge de har gang i i Madrid! Kvartfinale sejr hjemme imod Liverpool, toppet af med en sejr i El Clàsico lørdag aften. Kan de lave alle gode gange tre onsdag på Anfield og fuldende en vanvittig uge? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Real Madrid. Der er kampstart onsdag d.14. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

Odds på Liverpool – Real Madrid

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner Liverpool som favoritter til dette opgør.

Real Madrid – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Björn Kuipers
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til Liverpool – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en anelse overraskende, men ikke desto mindre fuld fortjent, at Real Madrid tirsdag i sidste uge tog en flot skalp med en 3-1 sejr over Liverpool. Det er to jævnbyrdige mandskaber, så det er ikke så overraskende at Real Madrid vandt første opgør, men måden de gjorde det på, var meget overbevisende! Liverpool var på nær 20 gode minutter i starten af 2.halvleg, nærmest ikke med i kampen og de har nu et bjerg at bestige hvis de vil videre til semifinalen.

De kom dog hurtigt tilbage på vindersporet i Liverpool, da de i weekenden slog Aston Villa på en sen scoring af Alexander-Arnold. En scoring, som betød alverden for deres chancer for at spille sig i Champions League til næste sæson og som må have givet et løft af humøret i truppen. Det har bare ikke kørt på skinner i denne sæson, og lige som man troede at de skulle redde sæsonen ved at gå langt i CL, så står de altså nu med den ene ben ude af turneringen efter en tam indsats i Madrid. Hjemmeholdet er stadig uden deres mest profilerede forsvarsspillere, så Kabak og Phillips styrer bagkæden endnu engang.

Real Madrid stemplede for alvor ind i denne uge! Det har set godt ud i et stykke tid nu, resultatmæssigt i hvert fald, for spillet på banen har ladet meget tilbage at ønske. Men i opgøret imod Liverpool stod den på total Real-dominans, den kamp bekræftede fuldt ud teorien om aldrig at afskrive Los Blancos! Med et stærkt udgangspunkt sikret, stod den så på El Clàsico/topbrag imod Barcelona lørdag aften, og der blev ugen endnu bedre i Madrid! Det var lige ved at kunne gå galt til sidst, men de tog en flot 2-1 sejr og var i et døgns tid at finde helt i toppen af La Liga. Lige som Liverpool, er de alvorligt ramt af skader i defensiven. Ramos, Varane og Carvajal er stadig ude og vikarierende back Vazques har nu også pådraget sig en skade. Det bliver formentlig den lidt uprøvede Odriozola, som skal have lukket ned for Mane på onsdag.

Liverpool:
Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
Joel Matip (Forsvar, Reserve) – Skadet
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet

Real Madrid:
Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Covid-19
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Skadet
Eden Hazard (Kant, Fast) – Skadet
Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
Lucas Vazquez (Back, Reserve) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Milner; Salah, Firmino, Mane

Burnley forventet startopstilling: Courtois; Odriozola, Nacho, Militao, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius.

Så er hjemmebanefordelen heller ikke større…

Hjemmeholdet fra Liverpool hentede i weekenden deres første sejr hjemme på Anfield i 2021(!?), der har hvilet en ren forbandelse over det stadion i det nye år, så det var på rette tid de at de kom tilbage på sporet. Onsdag er det nemlig kun sejr der tæller hjemme på Anfield, for Liverpool de hænger og dingler med det ene ben ude af turneringen.

Det var en meget overbevisende indsats vi så fra Real Madrid i sidste uges opgør, de fulgte op med endnu en kæmpe sejr i weekenden. Sæsonen har fået en alvorlig makeover inden for den sidste uge, hvor både CL og mesterskab nu er inden for rækkevidde!

Set ud fra den første kamp i Madrid, så er det bemærkelsesværdigt at Liverpool denne gang er blevet gjort til ret store favoritter af bookmakerne. Jovist, de skal jo vinde og de er på hjemmebane. Men det er en hjemmebane hvor de kun har vundet et ud af de seneste ni opgør i ligaen, og fansene er der som bekendt ikke til at piske dem fremad. Med tilskuerne i ryggen er der ingen tvivl om, at Klopps mandskab ville kunne blæse Real bagover på onsdag. Men med det niveau vi så i første opgør, hvor Liverpool vel ikke havde meget mere end det ene skud på mål, så bør Real Madrid være større favoritter end hvad de er blevet gjort til her. Udeholdet går næsten aldrig fra banen uden at lave mål, og med det ekstremt solide udtryk de viser for tiden, så skal de nok få et point med fra England.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Liverpool – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • I Premier League bliver der kæmpet en hård kamp om de europæiske billetter, og lige nu berettiger en 6.plads kun Liverpool til Europa League deltagelse.

  • Der sker ting og sager i toppen af La Liga, der bliver halet ind på Atletico weekend efter weekend. Real Madrid indtager nu 2.pladsen, blot 1 point efter bysbørnene og 1 point foran Barcelona.

  • Mohamed Salah har måske ikke strålet helt vildt spillemæssigt i denne sæson, men hans målnæse fejler ingenting! Egypteren scorede Liverpools ene mål i første opgør, og han scorede også imod Aston Villa i weekenden. Han ligger nummer 1 på Premier Leagues topscorerliste med 19 ligamål.

  • Benzema har været voldsomt skarp siden hans comeback fra skade, han har lavet otte mål i de seneste syv kampe. I La Liga står han noteret for 19 kasser.

  • Det var en fremragende Real præstation vi fik i tirsdag hjemme i Madrid, en fuld fortjent 3-1 sejr gør dem til favoritter til at avancere til semifinalen.

Skriv et svar