18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Napoli: Odds og optakt den 1. november 2022

(Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix)
Liverpool tabte i weekenden til Leeds, og er nu helt nede på 9.pladsen i Premier League. De kan dog trøste sig med, at de allerede har sikret videre avancement i Champions League. (Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix)

Det kører slet ikke for Liverpool i Premier League, hvor de ligger og roder i midten af tabellen. Her i Champions League er de allerede sikret videre avancement, der skal dog en sejr på minimum 3 mål til, hvis de skal fravriste 1.pladsen fra Napoli, som gæster Anfield tirsdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Napoli. Der er kampstart tirsdag d. 1. november 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Liverpool – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tobias Stieler
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 10°, let vind

Liverpool – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Den er ikke helt god i Liverpool i denne sæson! Klopps mandskab har kæmpet gevaldigt med spil og resultater, men der har alligevel været været et par kampe, der kunne ligne et vendepunkter som fx 7-1 over Rangers og den flotte 1-0 sejr over Manchester City i Premier League. De seneste to ligakampe har dog sat en streg under, at ikke alt er som det har været i de seneste sæsoner. Nederlag til bundproppen fra Nottingham Forest og senest et hjemmebanenederlag til Leeds er dybt bekymrende, og betyder også, at et potentielt engelsk mesterskab er meget langt væk.

I Champions League har The Reds dog gjort en fin figur med fire sejre i fem kampe. Eneste nederlag kom ude mod netop Napoli, hvor englænderne højst overraskende blev kørt rundt i manegen, og tabte med hele 4-1. Det betyder også, at der skal en storsejr til, hvis Klopp og co. skal ende øverst i Gruppe A. I Champions League tæller indbyrdes møder først ved pointlighed, så hvis 1.pladsen skal blive en realitet, så skal Liverpool altså vinde med minimum 3 mål over italienerne tirsdag aften. Noget som lyder lidt urealistisk taget de to klubbers form in mente.

Napoli har nærmest aldrig spillet bedre end de gør i denne sæson. De fanatiske syditalienske fans drømmer sig uden tvivl tilbage til storhedstiden med Diego Maradona, selvom holdets stjerner i denne sæson ikke er lige så etablerede navne. Osimhem, Min-Jae Kim, Kvaratskhelia med flere er virkelig godt kørende for tiden. Spallettis mandskab spiller noget af det mest seværdige fodbold i Europa indtil videre i denne sæson, og det kaster tilmed resultater af sig. Her i Champions League har gæsterne gjort rent bord i den ellers pænt stærke gruppe. Fem sejre ud af fem mulige med en voldsom målscore på 20:4. Stærkt! I Serie A har napolitanerne også bragt sig i spids med 10 sejre og 2 X’er i sæsonens første 12 kampe, også her har de lavet et væld af mål.


Liverpool:

 • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Joel Matip (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Luis Díaz (Kant, Fast) – Skadet
 • Jota (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Arthur (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Reserve) – Skadet


Napoli:

 • Amir Rrahmani (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Salvatore Sirigu (Målmand, Reserve) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Elliott, Thiago, Henderson; Salah, Nunez, Firmino.

Napoli forventet startopstilling: Meret; Di Lorenzo, Kim, Juan Jesus, Mario Rui; Anguissa, Lobotka, Zieliński; Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia


Odds på Liverpool – Napoli

Oddsene peger på en favoritværdighed til Liverpool

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Ikke alverden på spil i sidste gruppekamp

Den er lidt tricky den her. På papiret lyder det som et brag, som meget vel kunne ende i en målfest. Det omvendte opgør endte 4-1 til Napoli, som laver et hav af mål i denne sæson og så har vi Liverpool, som har et væld af stjerner, der som regel er svære at holde nede over 90 minutter. Meeeen… Begge klubber er videre fra gruppen her inden sidste kamp, og placeringerne er stort set også på plads.

Liverpool skal vinde med 3 mål eller mere for at snuppe 1.pladsen fra Napoli, og spørgsmålet er, om englænderne i deres nuværende forfatning kan og vil sætte hårdt ind for en indenomsoverhaling? Klopps mandskab har en halvstor kamp i weekenden, når de gæster Tottenham, og med den aktuelle Premier League-placering in mente, så burde de nok have et halvt øje på den kamp. Også Napoli har noget at se frem til i weekenden, når de skal på en udebanetur til Serie A’s nummer 2 fra Atalanta, og derfor vil de nok også være interesserede i en rolig aften på kontoret. Anbefalingen lyder på en relativt målfattig affære, da begge mandskaber er videre og samtidig har vigtige opgaver ventende i weekenden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,70
Under 3.5 mål (AH)
Gå til marathonbet *


Liverpool – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool er nummer 2 i Gruppe A med 12 point for 5 kampe.

 • Napoli er nummer 1 i gruppen med 15 point efter 5 kampe.

 • Mohamed Salah er delt topscorer af alle i Champions League med 6 kasser.

 • Simeone og Raspadori deler topscorerværdigheden for Napoli i Champions League med 4 mål hver.

 • Napoli kørte Liverpool rundt i klubbernes første indbyrdes opgør, og vandt med hele 4-1.


Expected Goals: Liverpool vs. Napoli – de seneste tre kampe:

LiverpoolResultatxGNapoliResultatxG
Liverpool – Leeds(1-2) 1,5 – 1,34Napoli – Sassuolo(4-0) 1,99 – 1,2
Ajax – Liverpool(1-0)2,32 – 2,84Napoli – Rangers(3-0) 1,64 – 0,72
Nottingham Forest – Liverpool(1-0) 2,32 – 2,84Roma – Napoli(0-1) 0,23 – 1
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool – Napoli?

Liverpool – Leeds spilles tirsdag den 1. november 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Liverpool – Napoli?

Liverpool – Napoli spilles på Anfield i Liverpool

Skriv første kommentar

Skriv et svar